Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:13:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108745 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Pozdrav svima, ja sam ovdje nova, za sada vas samo čitam i učim iz vaših postova o astrologiji, a s vremenom se javim, pusa svima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Pozdrav svima, ja sam ovdje nova, za sada vas samo čitam i učim iz vaših postova o astrologiji, a s vremenom se javim, pusa svima
Dobro nam doshla

p.s. imash kutak za caskanje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Za Dejvison je neophodan tachan sat! Smile

1.mary(uradila)
2.mallena1(str.15)
3.burekavda(str.15)(uradila)
4.malena strelica
5.ninaaa(str.17)
6.aiwass(str.17)(uradila)
7.emilyrose(str.17)(nema tachno vrijeme)
8.supercica(str.18)
9.zenja23

Bilo bi pozeljno da osim karti Dejvison,postavite podatke,ili poshaljete na p.p. ipak se dobija potpunija slika...
« Poslednja izmena: 07. Maj 2007, 02:44:21 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 75
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung e900
Evo ovako

Ona:

09.06.1975 13.48 Paracin

Ja:

12.06.1978 14.15 Kragujevac
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
pogrijesila,
evo ispravke:
22/05/1962 JA  u 9h30 Sarajevo
29/12/1957 ON u 02 h Sarahevo
molim vas da mi pogledate ovaj uporedni horoskop
hvala puno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Mary

Napokon

Odmah gledaj Veneru,pa je vidi samo kako se muchi sa Marsom i Urano,dva malefika,koji nece dozvoliti ovoj vezi da traje bez trzavica,svadja i odlazaka.
On mushkarac-Mars je u XII kuci,tajni i zolacija,pa mu je najbolej kad je veza tako tajna ,tj bez obaveza.
Mjesec-zena,ona u kvadratu sa jupiterom,planetom zakona,pa mislim da ce do braka teshko doci.
Iako imaju konjukciju Mjeseca i sunca,ali u opoziciji sa Neptunom,pa se idealizuju,nikako da se dobro vide.

Venera je vladar IV kuce,njihovog zajednichkog doma,a u kvadratu sa Marsom i opoziciji sa Uranom,a Uran u IV kuci,pa je dom za njih razoren.Venera je u Ovnu u padu.I Mars je u kvadratu sa Uranom,pa ce on zeljetei da se oslobodi veze.
Vladar DC,moze biti saturn ili Uran,jer je vrh izmedju 2 znaka i ako koji minut nije tachan...Ne valja ni Satrun ni Uran
saturn je u XII kuci,u kvadratu sa Plutonom,a Uran u IV u kvadratu sa Marsom.Znachi na duge staze,sumljem da ce veza opstati

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
E super, ja da ne bih davila na p.p. ostavicu podatke ovde.
Ja: 25.03.1984 23:55 Smederevska Palanka; Srbija
On: 26.07.1983 12:30 Sousse; Tunis

Imam jednu malu napomenu samo... Naime, on nije u potpunosti siguran za svoj sat rodjenja. Rodjen je negde izmedju 12 i 13 casova... sad... ja sam stavila 12:30... mozda i gresim...

Da ne davim vise... hvala unapred  Smile Smile Smile

P.S. ...postaje veoma ozbiljno.... sad me jos i pitao da se udam za njega... qq... Smile Smile

Dejvison se ne moze gledati,jer se on bazira na tachnom vremenu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Put do pakla poplocan je dobrim namerama!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 180
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Cao svima, i ja sam relativno nova, pa dok se malo ustosim, pa cu cesce da se ukljucujem, mene interesuje posle opcije izabiranja vrste karte, koji datum se pise u onom prozorcetu, jel datum rodjenja ili dana kad su recimo veza ili brak poceli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus
Andjelka,puno ti hvala.
Nadam se ovome Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
@Aiwass(preko veze)

Pa da ,njen Mjesec ulazi u tvoju VII kucu pa te ona duhovno jako privlachi,a tvoj lilit nad njenim Mjesecom,pa ti budish u njoj strasti.

Tvoj Pluton i Mars kvadriraju njen Mjesec, u pochetku to je jako privlachi ,gotovo kao magnet,al na dugi rok,moze djelovati razarajuce,jaka skoro demonska privlachnost,koja teshko zavrshava brakom.
Tvoj Mjeec i njen Merkur u konjukciji,lijep aspekt tvojoj dushi prija nachin na koji oan razmishlja,pa prichi nema kraja.
Njen Saturn je nad tvojim suncem,drzi te neda ti da odesh...kaod a morate tu karmu da odradite...
Inache njoj je Venera u VI kuci,analitichne Djevice,pa voli kao Djevica,jer to je prirodna kuca Djevice,mada je Venera u Strijelcu,pa voli i  slobodu.
Veza moze pocheti njeznoshu,ljubavlju,Asc je po Dejvisonu u vagi,prirodnoj kuci braka,kojom vlada Venera,ali na kraju Asc je DC-Ovan,kojim vlada Bog rata Mars,a josh su Venera i mars u kvadratu,pa je moguca jaka privlachnost,dobar sex ali i svadje ...
Mars vladar DC je otishao u Ribe,prirodnu XII kucu,pa bi neko u parterski odnos donosio tajne,a vladar je na samom vrhu VI kuce,pa bi taj neko,bolovao u odnosu,na dugi rok.(A poshto je Mars mushkarac to bi bio ti.)
Mras je u ovoj vezi,(inache vladar DC) u kvadratu sa Satrunom i Uranom,na duzi rok,jako teshko za odnos.
Mjesec ,ona bila bi sretna u vezi a ti  ne ,jer i kad Mars predje u Sunce,ponovo ga chek aopozicija saturna i Urana.
Znachi jedna jaka veza puna privlachnosti,pa i ljubavi,ali kroz odnos,mushkarac nebi bio ispunjen.
I ne zaboravi da su to samo predispozicije
 Smile
p.s. Evo sad razmishljam kako je pricha kontradiktorna za Mjesec,u sinastrijama po komparativnom metodu ,njen Mjesec je razoren, a po Dejvisonu,sretan,zato dobro je raditi sve moguce opcije,dobro je kad se ne poklope,znachi shansa postoji,a ako se po svim opcijama poklope loshi aspekti tu je kraj....
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 23:12:57 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 08:13:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.