Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:17:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108491 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Andjela hoces li pogledati moj dejvidson!! ima li sanse da  ovo uspe???kakve su nam prognoze? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
venera vladar desc u 12. u konj. sa suncem i trigon saturn? da li to daje trajanje vezi?  ja-28.06.87 u 2:45,on 16.01.86 u 9:30 bg. dosta aspekata ovde mi je jasno,ne znam samo koliko je dobro ili lose sto ima ovoliko planeta u 12.? deluje lose.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 205
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Malena, ako smijem napisala bih riječ, dvije, a Andji će me dopuniti. 
Skladan,  lijep par prema vani. Venera, vladaoc Asc. u konjunkciji sa Suncem, meni je uvijek pokazatelj ljubavi, još tome u raku, znaku  nježnosti, emocija, ljubavi.  Trigon sa Marsom donosi potrebnu fizičku energiju koja vezu tjera dalje. Saturn donosi razdoblje zahlađenja, ali i daje trajnost vezi. Iako je u opoziciji na Sunce, što  može ukazivati na suprotnost partnera, Mjesec je u četvrtoj kući, što donosi emocije u zajedničkom domu, ako ćete ga imati. Tu je i Jupiter, koji vezi donosi prilike, šanse, zaštitu. Ne znam kako da ti tumačim ovaj Tkriž, odonosno ne znam kako će Pluton djelovati na vas, jer napada i Mjesec i Sunce.
Emocije svakako postoje, komunikacija vam je topla i vesela, možda da Plutona potrošite u krevetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
eee da da  i mene je ovaj pluton totalno zbunio!! pravi kvadrat sa suncem(on) i sa mesecom(ja) to bi znacilo da cemo oboje patiti??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
http://tinypic.com/view/?pic=4dywwtu

šta kažete na ovaj dejvison. ja bih ga ocijenila dobrim, mada vladari 1. i 7. nisu u dodiru. prvo što mi je zapalo za oko je konjunkcija sunca i mjeseca u 4. i 5. kući u velikom trigonu s plutonom i marsom - puno ljubavi, veoma intenzivni osjećaji koji bi mogli transformirat i jednog i drugog i energija neka koja gura vezu. venera na IC u 4. kao vladar 1. daje lijep dom, a tek bi u braku mogli profitirat zbog jupitera.
par sam po sebi djeluje suvremeno, moderno, zbog sunca i mjeseca u vodenjaku.
mislim da bi veza također mogla biti dinamična, povezana s putovanjima (mars u 9.) jupiter vladar 3. i 6. u 7.! a trzavice bi se mogle javljat oko rastrganosti između posla i doma - saturn kao vladar 4. u 10. u T-kvadratu s planetima u 4. kući i jupiterom u 7.

šta vi kažete/vidite?
tnx  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Andjo, molim te, kad budes mogla i imala vremena, ovo mi je stvarno, ali stvarno  Smile, bitno. Ne moras zuriti, tu sam ja  Smile Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

dejvison.gif
(48.3 KB, 748x1102)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Andjela hoces li pogledati moj dejvidson!! ima li sanse da ovo uspe???kakve su nam prognoze? Smile

Dodala bih na Lenorino tumachenje,kojoj zahvaljujem na pomoci,da je isuvishe prisutna ta doza fatalnosti,bash taj Pluton koji pravi kvadrat sa Venerom,sa jedne strane(i to razlika samo 1 stepen) i sa Mjesecom,pokazuje,kojiko je ta vasha veza sudjena na neki nachin na patnju,al sa tvoje strane,jer u igri su Venera i Mjesec,a to si ti.Znachi jako privlachenje a onda razaranje.Bar je tako po DejvisonuPluton ne moze donijeti mir i harmoniju,samo jaku privlachnost,al onako destruktivu,od koje se boluje.Zao mi je al tako nekako ispada,pa se chuvaj malena,molim te Smile

Znam da ste mladi za brak,al eto i to da pogledamo... vladar sedme kuce je Mars u svom sjedishtu,u konjukciji sa Saturnom,Saturn dolazi iz chetvrte kuce,koja je kuca predhodnih zivota,pa je to jaka karmichka,sudbinska veza,ono,morali ste se sresti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
venera vladar desc u 12. u konj. sa suncem i trigon saturn? da li to daje trajanje vezi? ja-28.06.87 u 2:45,on 16.01.86 u 9:30 bg. dosta aspekata ovde mi je jasno,ne znam samo koliko je dobro ili lose sto ima ovoliko planeta u 12.? deluje lose. Smile
Kasno je, da bih ti sada gledala sve aspekte,ali sama dvanaesta kuca ukazuje na ,jaku karmu,ali i tajne,izolaciju.Saturn moze dosta da pomogne trajanju veze.A znash i sama da XII kuca,nije bash sjajna. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjo, molim te, kad budes mogla i imala vremena, ovo mi je stvarno, ali stvarno Smile, bitno. Ne moras zuriti, tu sam ja Smile Smile
Eh malena moja,ti uvjek pomazesh,a nikada nishta ne trazish,ti si pravo malo srce.Evo da bacim pogled iako je kasno,a ochi me bole.Danas sam puno radila...
Ako su tachni sati,trebalo bi da je veza pochela kao u nekim teshkocama,ili preprekama.Sam pochetak veze,po ovoj karti,nije bio lak.Vladar Asc je u konjukciji sa Marsom,pa josh u osmoj kuci,ali dominantna je strast u svakom sluchaju.
Na drugom kraju,odnosno na DC nas dochekuje,ljubav,zagrljaj Jupitera i Venere,najljepshi aspekt za ljubav.Ali da sve nebi bilo tako lijepo,pobrinuo se Pluton,kvadratom,da priprijeti sreci iz prikrajka ,kao da nece,samo da se koji stepen izmaknuo,bio bi to chisti brak,mada i ovako ,mozda veza uspije da opstane.
Saturn je poslao vibraciju na Mjesec,da ga uhvati i zadrzi,trajno,da ne ode,a sam Mjesec sniva sa Neptunom snove o dalekim daljinama,tamo negdje preko mora,daleko,daleko ,najdalje...
Sunce obasjava kucu ljubavi,a Mars shalje vibraciju strasti,koju ce malo saturn da pobrka,bar ponekad.
Drzim ti palcheve malena Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala Andjo  Smile Jel mozes da mi kazes odnos decka, on je Vodolija/Rak sa Mesecom u Jarcu, Ve u Ribama...Da li mozes da vidis mozda pod cijom inicijativom nesto pocinje, ili uopste njegov odnos (mozda sam preterala)   Smile Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 22:17:51
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.104 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.