Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 05:50:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108499 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala andjela.. Smile ja sam se zeznula,uradila sam kompozit,e ne dejvison,sad tek vidim...  evo ja cu da probam sama nesto da prokomentarisem..
vladar asc. venera u skorp,njoj tu nije bas nesto,ali recimo da je veza pocela jakom fizickom privlacnoscu.u konj. sa mesecom (kome je u skorp isto bezveze?)-lepo.. u trigonu sa jupiterom koji je vladalac komunikacija i u petoj je kuci,znaci da nam je komunikacija bila dobra (sto je meni jako bitno)...takodje je jup. u trigonu sa merkurom i plutonom,sto opet tome doprinosi...
      e sad kvadrat jupiter-saturn-svemu tome donosi hladnocu i nerazumevanje (kratkotrajnost ?),naravno. i ono sto je mnogo lose,jupiter kvadr. uran koji vlada petom kucom-donosi nagle prekide kako komunikacije tako i veze. mislim da je ovo bas jako izrazeno.
       mars (vlad. desc.)  u cetvrtoj kvadr. pluton i merkur.  Smile  inace i plut. i mars su dosta jaki, pa mozes da zamislis kakve su to svadje (hvala bogu sto su uglavnom bile preko telefona (merkur ?),inace ko zna kako bi se zavrsavale...)  trkaju se kvadr. jupiter-uran i mars-pluton..ne znam koji je aspekat gori.. Smile
     sad opet nesto dobro  Smile - sunce sekst. uran koji vlada petom... saturn konj. mesec daje trajnost i ozbiljnost mojim emocijama,ali isto tako pritiska...
   e sad nesto sto mi je manje jasno...mars vlad. desc. u cetvrtoj kuci doma nikako ne valja ali je u jarcu sto je opet dobro,kvadr.pluton sam prokomentarisala,ali sekst. mesec je o.k....isto tako vladar 4. saturn je u konj. sa mesecom koji je vlad. MC-a.- to ne znam sta znaci..  Smile     severni cvor u 7. ?  sunce na asc.? sunce i mesec u padu, pa ni njemu ni meni bas i nije dobro...
   u svakom slucaju koliko dobro toliko lose... mada ovaj kvadr. marsa i plutona mislim da ne moze da se prevazidje... ne znam sta je to sto nas tera da se stalno mirimo... sve u svemu jako i burno..
  eto,nadam se da nisam smorila... ako stignes,podaci su isti kao i gore,pa cisto da pogledas sta sam propustila,a vazno je... i ovo sa marsom plutonom i brakom..
    Smile   Smile
« Poslednja izmena: 30. Dec 2006, 20:26:22 od ninaaaaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jaooo osecam da cu patiti zbog njega!! Smile  Smile  Smile
hvala andjo na tumacenju!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Andjela zanima me kako se u Davisonu vidi raskid.Da li se gledaju aspekti urana prema veneri?samo to,kratko,da te ne smaram Smile
IP sačuvana
social share
Wanna love me,wanna touch me,think twice 'cause you gotta long way to go
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
glavne prekretnice i događanja u međusobnom odnosu određuju tranziti obično prema uglovima - i to egzaktni (fascinantno!)
meni je raskide obično donio saturn preko dejvison AC ili DC, ili saturnov povratak u dejvisonu.
uran je nepredvidljiv - on razdvaja, ali opet može spojiti natrag.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
E vidis draga Ancholina,ja sam nesto i pratila taj saturn,jer je u davisonu na 23*lava...a sada nam je saturn retro(24*)
hvala Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Atomski mrav

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 195
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung D500
Saturn testira vezu, a očito one najsnažnije ostaju.

Baš me zanima kakva ljubav i privrženost treba biti nazočna kad preživi Saturna...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
Andjela zanima me kako se u Davisonu vidi raskid.Da li se gledaju aspekti urana prema veneri?samo to,kratko,da te ne smaram Smile
Uglavnom vladar DC ako je u kvadratu sa Plutonom i Uranom,mislim da to DC ne moze izdrzati Smile
Pa i kvadrat Urana i Venere,Urana i Mjeseca....loshe(kao i Plutona)
E sad zavisi da li Saturn pruza ruku pomoci....
« Poslednja izmena: 04. Jan 2007, 17:08:13 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

This is me...then

Zodijak
Pol Žena
Poruke 7354
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Hvala Andjelice Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 239
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala, Andjela.  Smile Smile Nije me bilo ovih dana na forumu, pa sam tek sada videla da si mi iscrpno odgovorila. Veliki pozdrav od mene i sve najlepše u 2007. godini. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 05:50:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.