Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:32:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejvison horoskop  (Pročitano 108429 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
sta ovde ima

Uh djole ,slabo se vidi ,al ajd malo cu napregnuti vid Smile

Ova veza je pochela strashcu,,obilovala je ljubavlju,duhovnoshcu,medjutim,poshto na kraju stoji DC,koji je u Shkorpiji,veza moze,vremenom da se preokrene u ljubomoru i svadje.
Vladar Ascendenta,Venera je otishao u VIII kucu a Descedenta u VI kucu,Pluton.Ovakav polozja vladara prve i sedme kuce,govori o bolesti,slabosti odnosa.

Venera sve i da nije vladar Asc,u osmoj kuci nagovjeshtava jake strasti,ali kad strast utihne,nastaju svadje i ljubomora(onako Shkorpijski,shto i simbolizuje VIII kuca)
Evo cijelog stelijuma u osmoj kuci,samim tim ,ova kuca je naglashena.Ljubav jeste tu jer je Jupiter u konjukciji sa Venerom,ali ista ta Venera je napadnuta od Marsa,boga rata,koji joj ne da mira ,vec je tjera da se svadja da ratuje,Saturna,koji je ledi,Nepuna koji donosi pod ovim loshim uticajima 2 malefika,razocharenje.

Mjesec ,dusha veze ,ona,zena je u VI kuci,koja je XII od sedme,iza ledja partneru,boluje u VI kuci,dusha polako vene Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
andjela pizelly  Smile sta mislis o nasem dejvinson horoskopu dali je ok? Dali Neptun moze napraviti probleme u ovom braku?

IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ej ljudi Smiley
jel bi mi mogo netko pomoći oko ovog dejvisona pliiiz Smiley

http://tinypic.com/view/?pic=4bxzbbl

tnx a million  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
ej ljudi Smiley
jel bi mi mogo netko pomoći oko ovog dejvisona pliiiz Smiley

http://tinypic.com/view/?pic=4bxzbbl

tnx a million Smile

Sve lijepo krasno,dok ne pade pogled na konjukciju Urana i Venere Smile
Da li ce Saturn 120 sa ovom konjukcijom odrzati ljubav?Ja se zivo nadam da hoce,jer je tu josh u pomoc i Mjesec 120 lijepim trouglom iz Vodolije.
Drzim fige sve mirishe na ljubav i brak Smile
Samo ovaj Uran Smile,treba biti oprezan sa njim.A tranzitni Jupiter ulazi krajem januara u sedmeu kucu,po Dejvisonu,pa ti ajd vidi Smile
Sada stvarno zurim,moram vas napustiti...ostali,kad stignem Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 220
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala ti andji  Smile ti si jedno veliko srce
obradovat ću onda kolegu da ode tražit salu za svadbu  Smile
slično sam i ja vidjela, a ova venera s uranom - pa treba valjda malo i takvih golicavih aspekata, da ne bude predosadno Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 :flower:andjela pizelly  ima li sanse da malo pogledas moj dajvison?
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
:flower:andjela pizelly ima li sanse da malo pogledas moj dajvison?
Kazi mi neshto o vezi jel se radi o braku?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 76
Zastava Geraldton
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo mi je drugi brak i zbog uzasnog iskustva iz I bojim se. Zasada je sve kao bajka... Ustvari mene najvise plasi moj natalni Neptun koji je u VII i ja bas imam i osetila sam onaj aspekt "ruzicaste naocare". Zanima me dali ce se ovaj brak odrzati? Smile
IP sačuvana
social share
volim da se druzim
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Samsung e900
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 

Ovo mi je drugi brak i zbog uzasnog iskustva iz I bojim se. Zasada je sve kao bajka... Ustvari mene najvise plasi moj natalni Neptun koji je u VII i ja bas imam i osetila sam onaj aspekt "ruzicaste naocare". Zanima me dali ce se ovaj brak odrzati? Smile
Srebrna ,reci mi da li sam ti vec neshto tumachila ne nekom drugom forumu npr mozda je to bio Spicum,mislim da jesam, Smile
Al ajd idemo...

Ma nemoj da se brinesh,pa losha karma prvog braka je odradjena.Drugi brak ti je ok,sa puno pozitivnih vibracija.
Mislim da je u prvom braku bilo dosta svadja i prevara.To zaboravi,tako je moralo biti,nebo je tako htjelo.drugi brachni partner je jako odgovoran,mozda pomalo tezak,al jako uspjeshan.Umije da voli i da pruza duhovnost.
Ti si sama prodorna osoba i bitna ti je materijalna sigrnost u zivotu,shto se nadam da ce ti drugi brak pruziti.
Moram ti reci da morash biti oprezna u saobracaju,polako,posebno kad si nervozna vozi,tada se najvishe gas daje,pojas je tu obavezan.
Dejvison kaze da imate harmoniju i dosta emocija da ulazete u vashu vezu.
Vasha veza od pochetka,pochela je srecom,onako iznenadno,kao sto to umije da donese Uran u konjukciji sa vladarom Ascendenta,mogla bih reci i prijateljstvom.Vladar sedme Merku,je u kvadratu a Neptunom,moguce je da brachni partner ima neku tajnu,ali ne sitnichari,imash je sigurno i ti.
Merkur je podrzan saturnom,pa mislim da ce veza trajati.
Mjesec je u osmoj u konjukciji sa Uranom a Venera u XII u kvadratu sa Plutonom,to bi moglo da donosi slabost odnosa,ono chisto da ne bude sve idealno.Ali ta Venera i taj Mjesec su 120 pa se drze,u pozitivnom odnosu,u pomoc ims tize i Mars iz Riba.
Znachi nije sve idealno,ali moguc je opstanak,josh,sami tim shto si pocela izuchavati astrologiju,nek ti pomogne da lakshe savladash vashe razlicitosti,da mudrije sagledash vash odnos,da prepoznash mane i vrline

Smile
« Poslednja izmena: 16. Dec 2006, 20:08:32 od andjela pizelly »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 11:32:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.