Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 07:16:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dejstva avijacije Jugoslavije 1999  (Pročitano 75245 puta)
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
mob
Nokia N8
njihova jacina ekonomije je prividna, oni duguju preko 17 biliona dolara (oko 55.000 po glavi stanovnika)
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Imala je osnove jer nikada nisu ratovali na takvoj konfiguraciji terena...oni su na prazno ulazili pet dana.
Da ih je nasa vojska cekala potrajalo bi.
Kao slucaj sa Kosarama...nema iz cega nisu rokali taj deo i mucak...mislim izrokaju oni polozaj ali bez nekog efekta.
Granica je i dan danas cela minirana...bila je i pre rata, znam da su mi pricali prijatelji koji su bili na visokim pozicijama u vojsci da su siptari koristili magarce, konje, krave prilikom sverca. ture gps i tako ih sibnu ispred njih....pa su ucrtavali rute za sverc isl. sranja.

Jednostavno nije bilo potrebe za tim. Srbija je zavisna od uvoza energenata... i to je kraj. Nema nafte -> nema hrane. Sto se struje tice to su gasili kako i kada su hteli, srecom pa nisu trajno (mogli su da uniste TE i posalju nas u srednji vek za par minuta).

Srbija mozda moze da izadje na kraj sa samom Bugarskom, Hrvatskom ili Albanijom. Ali sa necim kalibra Francuska, Nemacka, SAD ili NATO... nema sanse.

Pa nije samo Srbija zavisna od uvoza energenata...sve koje si nabrojao su u tom problemu osim Amerike. A njih zabole patka da finansira ceo NATO.
Ne ratuje se strujom...tvoja poenta ide na onu bandu kako je njima veliki kurcic i mogu unistiti TE...cool, tu narod strada. Vojska u tom slucaju je najmanje pogodjena ali nemam potrebu da ti pojasnjavam. Kako to regulise nasa vojska i sve vojske ovog sveta je veoma jednostavno.
Nema sanse iz prostog razloga sto Pragama ne mozes oboriti avion na 12km, a jos manje Kubom ili Nevom...doduse Nevom i moze ali ih imamo toliko da ono stite samo Beograd.
Kopneni rat je vec druga dimenzija i tu svasta se moze desiti...koliko Ameri imaju problem sa tim mozes videti u svakom faking ratu u kome su ucestvovali. Poslednja rec tehnike nije uvek presudna.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Po kojoj logici su oni neka vojska???
Kako ti meris neciju jacinu???

Svakoj!

Ovo je tolko neozbiljno da nemam ni volje ni zelje da ti objasnjavam

Citat
Amerika je dobila ratove jedino protiv slabijih. Uzmimo skalu od 1-10. Neka su Ameri 10, oni se uvek bore protiv nekoga jacine 2 max 3.

Na kom mestu te skale su bili Nemci i Japanci?

Citat
A i najbolji primer Americke jacine ili nazovi kako god, mogao se videti prosle godine kad je bilo sranje oko Sirije. Dosao Rus i rekao njet i kraj price, povukla se i ta tvoja Amerika i NATO.

Video sam ja i sta se desavalo i kad je bilo sranje u ex-Yu i na Kosovu, i u Iraku, Kuvajtu, Avganistanu, Libiji i  slicnim mestima....gde su dosli, sjebali zmelju, narod, drzavu, uradili sta su hteli i kako su hteli, a ostatak sveta je mogo samo da ih mrzi,

A ovo "ta tvoja Amerika i NATO" mi je posebno simpaticno....ta tvoja nemogucnost da situaciju sagledavas objektivno i bez uvlacenja emocija i politickih stavova i simpatija te je dovela do toga da vojsku koja ima budzet veci nego ceo svet zajedno proglasis za nista posebno, a mene za ljubitelja Amerike i NATO  Smile  (ko kad bi reko da je Waffen SS bila najbolja vojna organizacija u to vreme, pa me proglase za nacistu, rasistu i sta vec ne  Smile ) i samim tim do toga da nisi zanimljiv sagovornik  Smile

Citat
Kopneni rat je vec druga dimenzija i tu svasta se moze desiti...koliko Ameri imaju problem sa tim mozes videti u svakom faking ratu u kome su ucestvovali. Poslednja rec tehnike nije uvek presudna.

Ovo jeste tacno, ali reci mi koja to vojska na svetu je ucestvovala u nekom kopnenom ratu, 10.000kilometra od svoje teritorije i ratovala bez problema, gubitaka i gresaka?
Aposlutno bi bilo krvi do kolena da su usli kopneno na KiM sa obe strane, ali svi znamo ko bi vise krvi prolio i ko bi na kraju odneo pobedu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung Galaxy S2
Imala je osnove jer nikada nisu ratovali na takvoj konfiguraciji terena...oni su na prazno ulazili pet dana.
Da ih je nasa vojska cekala potrajalo bi.
Kao slucaj sa Kosarama...nema iz cega nisu rokali taj deo i mucak...mislim izrokaju oni polozaj ali bez nekog efekta.
Granica je i dan danas cela minirana...bila je i pre rata, znam da su mi pricali prijatelji koji su bili na visokim pozicijama u vojsci da su siptari koristili magarce, konje, krave prilikom sverca. ture gps i tako ih sibnu ispred njih....pa su ucrtavali rute za sverc isl. sranja.

Jednostavno nije bilo potrebe za tim. Srbija je zavisna od uvoza energenata... i to je kraj. Nema nafte -> nema hrane. Sto se struje tice to su gasili kako i kada su hteli, srecom pa nisu trajno (mogli su da uniste TE i posalju nas u srednji vek za par minuta).

Srbija mozda moze da izadje na kraj sa samom Bugarskom, Hrvatskom ili Albanijom. Ali sa necim kalibra Francuska, Nemacka, SAD ili NATO... nema sanse.

Pa nije samo Srbija zavisna od uvoza energenata...sve koje si nabrojao su u tom problemu osim Amerike. A njih zabole patka da finansira ceo NATO.
Ne ratuje se strujom...tvoja poenta ide na onu bandu kako je njima veliki kurcic i mogu unistiti TE...cool, tu narod strada. Vojska u tom slucaju je najmanje pogodjena ali nemam potrebu da ti pojasnjavam. Kako to regulise nasa vojska i sve vojske ovog sveta je veoma jednostavno.
Nema sanse iz prostog razloga sto Pragama ne mozes oboriti avion na 12km, a jos manje Kubom ili Nevom...doduse Nevom i moze ali ih imamo toliko da ono stite samo Beograd.

Kratkorocno vojska nije pogodjena unistenjem TE, ali dugorocno, ako strada privreda, vidis sta se desi, ostanes bez vojske. Vidi se na primeru Srbije.

Clanice NATOa je malo teze staviti pod embargo i onemoguciti im uvoz energenata zar ne ? Srbiju, jeste.

Kopneni rat gubis 100%. Ne mozes ti meriti misice Srbije i NATOa. Nasli bi oni vec nacin... uz to Srbija
i da uspe da se odupre neko vreme imala bi ogromne zrtve i prestala da lici na drzavu.

Tako je to. To je sudbina malih naprstak  drzava kao sto su Srbije, Hrvatske, BiH i slovenija.

Sada ces pomenuti drugi svetski rat... ali tada su partizani imali jako mocne saveznike, rusiju, sad, englesku i francusku.

« Poslednja izmena: 06. Jan 2014, 21:23:39 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Citat
Po kojoj logici su oni neka vojska???

Amerika je trenutno ekonomska sila broj 1.
I ona najviše ulaže u svoju vojsku.
Da bi neka velesila propala, ona mora prvo ekonomski da pukne, i tada se ona cela urušava.  Smile

Vidis, ja mislim, da svaka sila pocinje da propada onog trenutkla kada pocne da laze samu sebe. Pitanje je samo vremena kada ce se to odraziti na ekonomiju.  Stvari mozda izgledaju tako aritmeticki jednostavne - jaka ekonomija= jaka sila; i jeste generalno, ali do loma dolazi onda kada se vise ne moze odrzavati lazna slika da si br.1, kada vec svi vide da neko drugi pici sto na sat da bude br.1. Ameri su propustili zivotnu priliku da nakon loma SSSR pokazu uzdrzanost! Naprotiv ostrastili su se i krenuli u ratno vrsljanje po svetu, krseci sve medjunarodne norme. Pri tome nisu nista jebeno resili vec po obicaju napravili jos gore sranje. Njihovom kabadahijskom ponasanju nazire se, doduse ne bas tako blizak kraj, ali se jasno nazire, kao sto se mogao nazreti i u staroj Grckoj, i u Rimu i u svim dosadasnji  imperijama na svetu. Imperije se ruse u svom centru, dok na periferiji "cvetaju" i njihov se nacin zivota "prihvata" (kao sada u Srbiji - u vrticima deca pavaju one idiotske pesmice na engleskom, i da ne nabrajam goimile raznoraznih primera...). Ameri su izandjali u svakom smislu i njihova glupost se sve vise pokazuje; njihov way of life vise ne pije vodu, dosadni su bre; a sto je najgore izvitoperili su se kao sto biva sa svim imperijama i to je znak predstojeceg kraja.
Oni ce praviti sranja jos dugo, ali sve teze ce to prolaziti uprkos njihovom silnom samouveravanju. Pa zar nije bolesno toliko se truditi da sakrijes da ti je oboren avion vrhunske tehnologije; nevidljivi, nebobedivi, neunistivi, neprejebivi itd.
Boje se, a i niko ih bre ne voli, ni u Evropi ih ljudi ne vole. Znam dobro Amere, deda mi je dugo ziveo tamo, ima tamo dobrih pojedinaca kao i svuda, ali generalno... slabo, i sve slabije. Ljudi zive ko roboti, uostalom kad je jedan Ekrem mogao da skonta, onda cemu dalja prica...
Oni su se "divno" pokazali na primeru New Orleans-a, kada je ta njihova dicna vojska stigla tek nakon 5 dana Smile

Moje je misljenje da su pukli, ali jos to ne vide. Usrase motku, fakat! Stvari su pocele da se odvijaju drugacijim tokovima, potrebno je nesto novo! Ko ce i da li ce neko to doneti, videce se, stvari se odvijaju ali ne toliko brzo i vidljivo.

Cujem juce, da je Al Kaida usla u Faluju u Iraku i Ameri kazu da nece intervenisati. Zasto? Kao Iracka je vojska sada sposobna da odrzi mir u zemlji? Aj' nemojmo da se zajebavamo! Pa u Iraku ce tek da bude sranja i sranja! I sta su tu Ameri postigli? Dosli kauboji i lincovali Sadama! U stvari dosli da hape naftu! Ma vrati ce im sve kao bumerang kada kola krenu brze nizbrdo. Sada su se samo tek pokrenula. A onog dana kada i ako im na nihovu teritoriju pocnu padati bombe ili "ne daj boze" neko im kroci na tle - medjusobno ce se poubijati u ludilu i histeriji, jer im narod tj. narodi mrze jedni druge po raznim osnovama i samo ih dolar spaja. Belac crncu ne veruje i obratnom sit gladnom i obratno (uvek bilo)... bice tu igranke!

Ugusih, znam, al' davno mi nije doslo, cak sam blag! Smile
Ma jebo Amere, ziveli Smile   Smile Smile
Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2014, 03:17:05 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Odlican post.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Ameri su propustili zivotnu priliku da nakon loma SSSR pokazu uzdrzanost! Naprotiv ostrastili su se i krenuli u ratno vrsljanje po svetu, krseci sve medjunarodne norme.

Da ne gledamo svet kroz ruzicaste naocare, svako tako postupa. Postoji zakonitost u strategiji, da ako se uzdrzavas i samo branis, ili utvrdjujes, neces opstati dugo. U pocetku je SSSR uzeo Amerima Kubu ispred nosa, sada im Ameri uzimaju drzave ispred nosa. Uvek je tako bilo i bice. Kinezi ne bi bili nista bolji.
A neku "nebesku pravdu" ostaviti kod kuce. Ameri sire demokratiju, SSSR je oslobadjao radnicku klasu, ranije su velike sile sirile hriscanstvo, ili islam... Jednostavno, ako je neko jaci, taj i tlaci, izgovori su cisto za siroku narodnu masu preko masovnih medija... I sve se moze postaviti argumentima na svoje mesto. Eto, latinska Amerika, konvistadori napravili sta su napravili. A moze da se postavi i tako kako su tamo bili necivilizovani, prinosili zrtve i bavili se kanibalizmom kao sportom, a Spanci im doneli rec Isusovu, mislim, danas je vera u modi, jel te.
Mislim, i Srbi nisu bas nesto dobrovoljno presli na Hriscanstvo nego je tu bilo natezanja. Ili da postavimo danas, da dodje neko pa da pocne da siri neku novu veru?

Citat
Cujem juce, da je Al Kaida usla u Faluju u Iraku i Ameri kazu da nece intervenisati.

Ameri salju samo oruzje. Nece intervenisati jednosavno jer bi poljuljali jos vise ionako klimavu vladu u Bagdadu, to bi bilo javno priznanje iracke vlasti da ne mogu da odrze kontrolu u zemlji.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Slazem se Maradicu, samo meni je te vec hiladama godina iste price vec dosta, jer ona ce se i u buducnosti nastavljati... gde je tu smisao i cilj??? Pa jednostavno, nema ga, mi "glavinjamo" kroz ovaj univerzum, sto bi rekli Bosanci. Kao neka hrpa desperadosa, svi zajedno! Smile

Kinezi su u sustini veoma surovi i kada bi bilo po njihovom ostali bi podosta nahebali!  Nadajmo se da ce se ipak nekakava ravnoteza uspostavljati i u buducnosti. Mi smo tu sitna riba, a sitna riba mora da zna kako da plese a da je ovi veliki ne izgaze previse. Tesko je to, ali u takvoj situaciji jedno je sigurno" sto pre prestati sa pljackom vlastite zemlje i naroda Smile  Ljudi moraju postati cestiti, jaki i pametni. Zakon mora biti iznad svih, a zakon treba da bude sto pametniji, a ne sa stotinu rupa.

Igranka se nastavlja! Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 07. Jan 2014, 17:29:40 od Papalu »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat
Kratkorocno vojska nije pogodjena unistenjem TE, ali dugorocno, ako strada privreda, vidis sta se desi, ostanes bez vojske. Vidi se na primeru Srbije.

Clanice NATOa je malo teze staviti pod embargo i onemoguciti im uvoz energenata zar ne ? Srbiju, jeste.

Kopneni rat gubis 100%. Ne mozes ti meriti misice Srbije i NATOa. Nasli bi oni vec nacin... uz to Srbija
i da uspe da se odupre neko vreme imala bi ogromne zrtve i prestala da lici na drzavu.

Tako je to. To je sudbina malih naprstak  drzava kao sto su Srbije, Hrvatske, BiH i slovenija.

Sada ces pomenuti drugi svetski rat... ali tada su partizani imali jako mocne saveznike, rusiju, sad, englesku i francusku.

Tebi je malo teze objasniti, ali evo plasticno...NATO - Sjebacemo Srbiju za tri dana....trajalo je 70 i kusur.
Zasto...probaj da analiziras ratovanja NATO alijanse i sve ce ti biti jasno...doduse ne tebi jer si ti NATO/EU fan bez trunke objektivnost i nekog realnog sagledavanja stvari.
Vazno je da trluces o energentima pa energentima...bila je Juga po embargom pa je bilo svega ali naravno bez energenata nista...jer energenti su energenti.
Zamisli u ratu ima zrtava...neverovatna cinjenica...i Ameri su u Iraku sa svim tim energentima dogurase preko 5k mrtvih...strahota.
I niko ovde ne prica o pobedi vec sansama da se bar kako tako suprostavi...ali opet tesko je tebi to pojasniti...

Ne ja nisam imao nameru da spomenem II sv. rat...to je bila samo tvoja potreba da podrzis samog sebe...al dobro skontaces jednog dana  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Доживотни оптимиста :))P

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1605
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung 
Зашто је НАТО бомбардовао Србију?

Трајна трговина кроз трајни рат

Током мог путовања кроз србију,  када сам у септембру 1999. обишао осам српских градова  рекао сам публици – од Ниша до Београда – да НАТО бомбардовање Србије није било ништа до силовање једне мале земље од стране једне банде.

Војни савез од 19 држава и 780 милиона људи; са преко половину светског бруто домаћег производа, који поседује две-трећине глобалне војне силе, удружио се против једне сићушне државе са 10 милиона становника. 79 дана је НАТО терорисао народ Србије, бацивши 23.000 бомби и ракета на њих током 36.000 летова.

Зашто? Покушаћу да одговорим на то у овој колумни. Али прво желим да истакнем да су држављани и војска Србије остали непокорени и нису се упласили НАТО-вих бомби и претњи. Ово није рекла-казала! Ја сам видео њихов пркос сопственим оцима током шест дана које сам провео тамо за време НАТО бомбардовања крајем априла.

Из тог разлога, на свакој станици наше “Тоур де Сербиа” у септембру 1999. говорио сам српском народу да ми је част да се поклоним пред њима задивљен њиховом храброшћу и љубави за слободом.

А то сам и радио [клањао се].

Али, да почнемо испочетка.

24. март.

Чак и пре него што су прве бомбе пале на Србију, ми смо на насем Wеб сајту Истина у медијима објавили први од оног сто се касније претворило у 106 специјалних ратних ТиМ билтена, који су обухватили 480 цланака и 199.000 реци.

Рекао сам у том првом уводнику ратног издања Тим, да ће 24. март 1999. у историји бити запамћен као Нови дан срамоте. Осим што су овог пута америчке ракете и бомбе урадиле Србији оно сто су Јапанци урадили Америци у Перл Харбору 7. децембра 1941.

И горе… Јер је НАТО водио рат против цивила.

Када сам путовао кроз Србију крајем априла видео сам да ова моћна војна алијанса напада старачке домове, болнице, школе, фабрике, цркве, мостове, пруге, ТВ и радио станице…

Погледајте само неке НАТО мете.

Како је то рекао пуковник Дејвид Хекворт, живи војник са највише одликовања у Америци, кога такође имам част да убројим међу своје пријатеље, “Клинтонова доктрина” је:

“Бомбардовати цивиле и цивилне структуре све док војска те земље то више не може да гледа.”

Укратко, оно сто је НАТО урадио Србији није био рат. То је био тероризам! Као резултат таквог НАТО бомбардовања убијено је преко 1.500 цивила – више него дупло од броја жртава које је имала југословенска војска. Око 30% жртава су била деца.

Бомбардовање се завршило 10. јуна. Али НАТО-в рат против српских цивила се наставио. Само другим средствима. Оног дана када су НАТО и спрске војне власти потписале примирје, ми смо рекли да ће се НАТО-в “мировни процес” претворити у “мировну фарсу.” И јесте.

Током следећих пет месеци убијено је преко 400 косовских Срба, скоро 500 њих је отето и сматра се мртвим, а висе од 180.000 њих је истерано из домова својих предака. Ми смо све ово документовали у других 52 специјалних ТиМ издања “мировне фарсе”, са укупно 227 чланака и 101.000 реци. И предложили смо 10. новембра да се тај дан – 10. новембар, један дан пре западног Дана сећања на први светски рат, прогласи за српски Дан сећања.

Током целог овог српског искушења, ТиМ читаоци из свих крајева САД и више од 100 земаља широм света писали су нам да нам кажу да су огорчени због НАТО ратних злочина. Неки Американци су рекли да их је срамота сто су Американци. Исто су рекли и неки Канађани, Британци, Белгијанци, Немци… Неки амерички ветерани, као и обични грађани, су се добровољно јављали да иду и помогну Србији. Успут, нико од њих није био српског порекла.

Тако да, ако Клинтон није имао подршку америцког народа, зашто је забога бомбардовао Србе? И у чије име?

Па, ја већ годинама говорим да прави мото глобалиста Новог светског поретка НИЈЕ “светски мир кроз светску трговину”, као сто то тврде његови лидери. Већ је “трајна трговина кроз трајни рат.”

Прво их срушите; онда их изграђујете. На сваки начин, “трговци смрћу” и њихови банкарски и медијски партнери-у-злочину победјују. Србија је само још један такав случај.

И шта је поента? Рат је добар бизнис. Увек је то био. Увек ће то бити. Питајте само главне менаџере првих 10 добављача Пентагона чије су деонице винуле у небеса како су опадале акције човечанства.

Њихове деонице су далеко превазишле остатак берзе деоница која рачуна на повећаје цена (С&П 500) у сразмеру 2,5-до-1 током првих 60 дана рата

Штависе, НАТО косовска “хуманитарна мисија,” како је описана у овом мудром ратном цртаном филму, била је случај масовног убиства с предумишљајем. Није то имало пуно везе с тим шта је Милошевић урадио, или шта није урадио.

Да ли би вас изненадило да сазнате, на пример, да је Клинтонова администрација захтевала додатних 112 милијарди УСД за буџет Пентагона скоро шест недеља пре него што је почело НАТО бомбардовање?

Да ли би вас изненадило да сазнате да је амерички министар одбране Вилијам Коен искористио састанак за процену рата против Србије, који су одржали 19 НАТО министара одбране баш овде, у Торонту, 21-22. септембра  1999 године, да натера своје савезнике да купе још прецизно навођеног оружја и других система високе технологије?

Шта мислите од кога?

Од америчких “трговаца смрчу,” наравно.

Тако, као што сам рекао у својој колумни у јануару 1999 за аустралијски лист Нова зора, да је “косовска криза” производ фанрике криза у Вашингтону. Погледајте доказе…

Када сте први пут чули за такозвану Ослободилачку војску Косова? Сто се мене тиче, не пре краја 1997. године. Пре тога, ОВК није постојала. Барем не у јавности. А није ни чудо…

Јер, ОВК је смишљена у јуну 1996. на састанку Билдербергер групе у Кинг ситију, одмах поред Торонта, према Џон Витлију, аналитичару из Торонта и “посматрачу Билдербергера.” ОВК је створена, опремљена и обучена од стране Запада, с циљем да дестабилизује Космет и тако олакса НАТО интервенцију.

Али не морате мени веровати. 2. априла је новина Истина у медијима примила писмо од разочараног “ОВК теренског командира.” Он је рекао да су га обучавали немачки, турски и авганистански инструктори. И да су оружје добили од НАТО трупа у Македонији. Наређење за ОВК је било да дестабилизује Космет и делује као НАТО копнене трупе. Његово писмо је јос увек на нашем Wеб сајту.

Почетком 1998., у ретком нападу истинољубиве искрености, или мозда због брзоплетог језика, виши дипломата министарства спољних послова, Боб Гелбард, је ОВК назвао “терористичком организацијом.”

Ипак, ево је ОВК, у јануару 1999., како изгледа тип-топ и спремна за акцију у потпуно новој опреми немачке производње.

Као што је било и ОВК ваздушно крило – НАТО. Није чудо да су неки амерички демонстранти носили натписе на којима је писало да је НАТО у ствари скраценица од – “Нортх Атлантиц Террорист Организатион.” (Северно атлантска терористицка организација).

“Свака птица своме јату?”

Ако сумњате, погледајте Ричарда Холбрука,некадашњег америчког амбасадора при УН. Ево га овај Вол Стрит банкар-дипломата Стејт дипартмента који покушава да подигне имиџ ОВК на фото сеанси постављеној код Дечана, у јуну 1998.

На истом том путу Холбрук је дао корпу српском владици Артемију у корист позирања са овим ОВК борцем.

Лоша срећа за борца. Како ми је мало касније рекао један виши британски војни обавештајни званичник: “Тај ОВК цовек је био будала да дозволи да се његово лице прикаже. Српска полиција није нимало луда.”

Наравно, ОВК терориста с брадом је идентификован у брошури југословенске владе у септембру 1988. као Љајим Хаџију, “шведски дрзављанин који се придружио ОВК 1998..”

Његова даља судбина није позната.

Даме и господо, као сто можете видети, косовски рат је од почетка до краја био скован од стране фабрике криза у Вашингтону.

Рат је био последњи пример злог, геноцидног, паразитског, Макијавелистичког војно-индустријско-финансијског комплекса који се богати на леђима других људи и њиховог бола и патње.

Не тако давно, 1983. године, председник Реган је с правом назвао Совјетски Савез Злим Царством. У оба моја ратна говора у Вашингтону – 1. маја и 5. јуна – рекао сам да је сада Вашингтон седиште Злог Царства.

tekst preuzet sa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 07:16:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.