Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46859 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
A da izostavi Racu Petrovica?  Smile

Mislim, Kacar igra zadnjeg veznog, Milijas moze to da odigra, Kuzmanovic, uz naravno Stankovica... Jedino Ninkovic i Bosko to ne igraju(da ne racunamo Krasica i Laneta)...

Inace mislim da u prvoj toj formaciji i ne bi mogao da igra Rambo, iz prostog razloga sto su Krasic i Jovanovic suvise ofanzivni, bila bi tu rupa, a on ipak ima mnogo vise ofanzivnih karakteristika nego defanzivnih ( a i nisam romb nacrtao  Smile )...

Ali zato u onoj 4-3-3 bi bilo idealno po mom ukusu...  Smile  Smile

Ali cela ova prica pada u vodu, na WC moze da vodi 23-icu, i neko ce morati da ispadne, verovatno od ove trojice: Raca, Ninkovic ili Bosko... Mislim da ce se tu traziti neko ko nece ici...

« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 02:51:54 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Moje misljenje je da bi se sa Rambom mnogo promenila koncepcija...on je tip igraca koji je dominantan na terenu,mislim da bi i Lane i Krasic izgubili svoje odlike sa Rambom u timu. Ja se nadam da Raca ispada kad se vrati Bosko ali me brine Radomir koliko ga hvali  Smile
p.s. Ninkovic je meni nesto los bio,mnogo gresio,ali je opet u prednosti u odnosu na Racu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Ne znam ja sam bas suprotnog misljenja... Zasto...

Mislim da bi u Rambu dobili coveka na sredini koji bi mogao da izbaci u prvi plan igrace na boku i da poveze defanzivni deo sa onfaznivnim...

Mislim svi se secamo kako je to u Bgu izgledalo kada su nam Francuzi zatvorili prolaz po bokovima... Ja mislim da nam je upravo za takve situacije potreban covek koji ce moci da napravi par kombinacija (mozda i neki dribling) na sredini i onda gurne loptu u prostor na boku gde ce Lane i Krasic kao ekstremno brzi igraci moci da prodju i daju zavrsni pas... Naravno ovo je neko moje misljenje...

Mislim da bi sve to i Dekija rasteretilo, pa bi mozda igrao jos bolje, znate da i Murinjo kaze da je posebno dobro Deki poceo da igra kada je dosao Snajder... Mada opet verovatno bi igrao drugu poziciju nego u Interu ali slicno je to...

Naravno sve ovo sugerise da bi bio on trebao da bude igrac za situaciju u kojoj treba da se promeni nesto, tj. ako se moze tako nazvati back-up plan ili plan B...

« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 03:15:56 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Jaksa pa ja sam bukvalno isto rekao sto i ti  Smile Samo je cinjenica,lose sam napisao...Danko lazovic u ovoj takozvanoj ,,Novogodisnjoj jelci'' nebi uspeo da se snade...Zato sto je ovo klasicna formacija za igraca kao sto je Nikola Zigic...Odlicna igra glavom i zavrsnica to je sve sto je potrebno...Iza Rekli smo vec Rambo i Jankovic koji ima super pas i sut ko grom!!!I ostalo je stvarno perfektno

Zamislite da osvojimo Svetsko,a Rambova statistika:4 Gola,5 Asistencija i proglasen najboljim igracem  Smile

I da od toga,dva gola iz kornera oba postignuta u finalu protiv Brazila xD
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 13:04:49 od Dane9444 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5986
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3GS 16GB
Дане је мој идол  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Danko lazovic u ovoj takozvanoj ,,Novogodisnjoj jelci'' nebi uspeo da se snade...Zato sto je ovo klasicna formacija za igraca kao sto je Nikola Zigic...Odlicna igra glavom i zavrsnica to je sve sto je potrebno...
Па шта ће ти Жигић кад си рекао да Данко има игру главом и одличну завршницу??

Realno,Lazovic je nas najbolji spic...Brzina,tehnika,skok igra(naravno ne kao Ziga,ali zna da igra glavom),odlicna zavrsnica,borbenost...

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Video sam da je neko spominjao kvalitet Brazilske lige i izgleda da veliki broj vas misli da je Brazilska liga kvalitetna, a istina je da su barem 10 evropskih liga kvalitetnije od Brazilske...

Evo na primer uzmimo Ekvadorski tim LDU koji je 2008 osvojio Copa Libertadores. To je Juzno Americka verzija Lige sampiona sto znaci da je tim koji je osvojio CL trenutno najbolji tim u J. Americi! E sad ako se secate onog igraca Salasa koji je odigrao cak 4 utakmice za Zvezdu, e pa on je bio jedan od kljucnih igraca LDU-a u osvajanju titule! Smile

Koliko god vi mislili da je fudbal u J. Americi, a posebno u Brazilu na nekom visokom nivou, istina je da ste se malo zajebali. Smile Brazil jeste zemlja fudbala, ali svaka zvezda Brazil napusti kao klinac, a cak i oni prosecni igraci beze iz Brazila u Evropske, Arapske pa cak i Kineske timove...

Лига јесте јака, само што не цветају паре на дрвећу ни код њих на приморју, исто као код нас. Јаче лиге имају Шпанија, Енглеска, Италија, Немачка, Француска, Русија. у рангу су негде и Португал, Холандија и то је то. Ове остале су буља лиге, слабије чак и од бразилске.
а наша је јака - јебало родитеља колко је јака. И што неки фенсер попут Саласа кога си поменуо - није успео овде, то је до њега не до квалитета јужноамеричког фудбала.
А да ли си рецимо видео нападача Дортмунда Бариос Лукаса - човек је играо изузетно у свим земљама Јужне Америке, дошао у Дортмунд сад скоро и већ постигао 5 голова чини ми се. Кад човек вреди то се види на километар. Од звездиних странаца само је један истински ваљао и отишао је у јаку лигу и тропа - нема га нигде. то је онај дефанзивни средњак Сегундо.
Нећу д скрећем тему - не може мерило о квалитету лиге са другог континента бити један играч и то баш онај који је у Звезду или Партизан долазио. А у Кину и Арабију иду - као што и сами признају - да узму кеша да намире и родбину, и не труде се нешто претерано да ломе ноге као Едуардо у Арсеналу, него обаве то истрпе годину две и назад у завичај да играју пуни инспирације. Што, вратио се Фред у Флуминенсе зато што га нико неће у Европи - ма одиграо изузетно и исто тако зарадио човек у Лиону и сад се вратио назад. Вагнер Лов иста прича - што? није могао да се наметне Дунги у Русији па је дошао у домаћу лигу??! јесте ђавола. више му се наметао док је тамо био и шта више боље је играо док је био у ЦСКА.

Tamo je i debeli Adrijano posle svakakvih problema igracina Smile a i Zuba reseta Smile

кад играчи вреде - они вреде и у Бразилу и у ИТалији и на Исланду и где год. е па овде, у Србији, суперлиги каква јесте, Милијаш био играчина. и онда је отишао у праву лигу. и има учинак јааако запажен, Тошић такође. Адријано је годинама разарао мреже у Италији - он има шта да напише у биографији. То што је фјукнуо на нервној бази, то је опет због његове непажње, али се сада опоравио скоро у потпуности. Чекам да видим која је његова следећа дестинација. Зубо решета, мада се он претерано запустио, и није то то, али гледати њега као појаву на терену је изузетно.

Jaksa pa ja sam bukvalno isto rekao sto i ti  Smile Samo je cinjenica,lose sam napisao...Danko lazovic u ovoj takozvanoj ,,Novogodisnjoj jelci'' nebi uspeo da se snade...Zato sto je ovo klasicna formacija za igraca kao sto je Nikola Zigic...Odlicna igra glavom i zavrsnica to je sve sto je potrebno...Iza Rekli smo vec Rambo i Jankovic koji ima super pas i sut ko grom!!!I ostalo je stvarno perfektno

Zamislite da osvojimo Svetsko,a Rambova statistika:4 Gola,5 Asistencija i proglasen najboljim igracem  Smile

I da od toga,dva gola iz kornera oba postignuta u finalu protiv Brazila xD

Smile Smile немојмо претеривати, али сама његова појава и присуство ту би били изузетна ствар по екипу.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 15:24:17 od Joester »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
he he ,kazi ti njima bernoldi, ....mislim da su vece sanse da u reprezentaciji zaigra lea kis nego RaMBO    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
... mozemo mi ovde da polemisemo koliko hocemo,jasno je...covek nece igrati za srbiju  (sve dok se neke stvari u savezu ne srede,) tradicija iz 90-ih se nastavlja....
u prvih 11 su igraci kojima jos mlecni zubi nisu ispali,a pravi fudbaleri prate utakmicu iz fotelje
To je bas tragedija....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

1389 Косово Србија 1389

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5508
Zastava КРАЉЕВИНА СРБИЈА
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N95 8GB HTC HD2
Rambo postao besmrtan!

Dejan Rambo Petković ostavio je otisak svojih stopala na pločniku Marakane i tako ušao u legendu "kuće slavnih" u kojoj su Nemac Bekenbauer, Portugalac Euzebio, Brazilci Pele, Ziko, Romario, Kaka, Ronaldo...

- Veći deo moje karijere proveo sam u Brazilu, uglavnom na Marakani. Želim da se zahvalim navijačima, koji su tokom tog perioda skandirali moje ime za vreme utakmica i pomogli mi da odigram na visokom nivou i postignem vrlo važne golove. Ulazak u "kuću slavnih" je gol moje karijere i veoma sam počastvovan - rekao je uzbuđeno Petković zadržavajući suze.

- Neću plakati jer pripadam drugačijoj kulturi i svoje emocije izražavam kroz 90 minuta na terenu. Imao sam mnoge snove. Ispunio sam 90 odsto svojih ciljeva. Ovo je kao da sam osvojio loto, a nikada se nisam kladio. Marakana je moj dom, to kažem sa ponosom. Ovde su žive emocije, vibracije…

Srpski internacionalac je u više navrata isticao posebne simpatije prema navijačima Flamenga, ali i Vaska i Fluminensea, čije boje je takođe branio.

- Zahvaljujem se navijačima Flamenga i klubu koji mi je produžio karijeru. Takođe, zahvaljujem se i pristalicama Vaska i Fluminensea, a žao mi je što nisam nosio i dres četvrtog kluba iz Rija, Botafoga. Hvala i Ziku koji je govorio da sam zaslužio ovo.

Ni brazilski mediji nisu propustili da pitaju Ramba na temu reprezentacije Srbije. Tada je nastala tišina, Petković je sagnuo glavu i skoro ceo minut je prošao bez njegove reakcije, a onda je progovorio.

- Bio bih veoma ponosan kada bih igrao za Srbiju. Ekipa se kvalifikovala na SP, bili su veoma dobri, osvojili prvo mesto u grupi, ali ja tamo neću biti učesnik. Međutim, nadam se i smatram da zaslužujem da posle SP dobijem priliku da odigram makar jednu utakmicu za Srbiju - poručio je Petković. 

Režiser Darko Bajić i njegova ekipa, koja pravi dokumentarac o Petkoviću sa temom "Rambo Petković - 90 minuta sa produžecima, životni meč", ispratili su ceo događaj, a film bi trebalo da ugleda svetlost dana sredinom naredne godine.

Petkovic é o Melhor jogador do mundo. Isso foi pouco . Ele merecia muito mais  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
За Србе са Косова пасоша нема, а Бразилац га добија без проблема!
Црвена Звезда...Спартак Москва...Олимпијакос...три клуба...две боје...једна Вера...Православна Браћа.. Боље је умрети храбро,него живети живот роба, и зато борим се,борим с вером у себе и Бога!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.