Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Дејан Рамбо Петковић  (Pročitano 46879 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Tesko da ce da osvoje prvenstvo, imaju tezi raspored od Sao Paola, ali do pre nekoliko kola su pokusavali da se domognu 4. mesta i izlaska u Kopa Libertadores... A onda je Rambo preuzeo stvar u svoje ruke...  Smile Smile

Samo stvarno, kako je Rambo poceo da igra u kontinuitetu i to dobro, oni su poceli da pobedjuju...  Smile

A i Adriano igra kao zver ovu sezonu...

и да не освоје, изузетан респект за њих и за ову сезону. фантастично играју. првенство је занимљивије него икад, захваљујући испалама Палмеираса. Адриано и Тардели Диего показују својим играма да су превише квалитетни за Бразилеирао. Не знам да ли ће Фламенго успети да задржи супер форму и извуче до краја, чекајући један кикс Сао Паола. Голови из корнера су уметност. Ако чујете негде да је неки идиот почео да скупља потписе на петицију да се Рамбо Петковић позове у тим Србије за Мондијал - тај идиот сам ја. Ако бих нешто волео то је да видим поново тог човека после 11 година у дресу репрезентације. и апсолутно не би позив био упућен по логици поштовања него због тренутне форме у којој човек игра. не бих да се дохватам болне теме, али Тошић Душко и друге колеге Петровић из Партизана, Жигић из Валенсије, Стојковић из Лисабона, не играју за своје клубове и бивају позивани у селекцију константно. Онда Дејан Петковић може бити позван барем једном, мајка му стара.

Marcos jedan od najboljih Brazilskih golmana ikada...

јесте апсолутно. Он Фелипе, Рожерио Цени из Бразила, као и многи други који су стекли репутацију у Јужној Америци и сад печалбаре, типа Хеурељо Гомез, Жулио Цезар, Дони, Ренан и многи други.
Маркос је бранио 2002 то је чињеница - тад није било много бразлских голмана у печалби, а да су настуупали редовно за екипе, сем Диде, а Маркос је доле константно у врху. 17 година већ брани у Палмеирасу. али и њему се дешавају онакве грешке. мада је више грешка играча Палмеираса који је стајао на ближој стативи гола.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Tesko da ce da osvoje prvenstvo, imaju tezi raspored od Sao Paola, ali do pre nekoliko kola su pokusavali da se domognu 4. mesta i izlaska u Kopa Libertadores... A onda je Rambo preuzeo stvar u svoje ruke...  Smile Smile

Samo stvarno, kako je Rambo poceo da igra u kontinuitetu i to dobro, oni su poceli da pobedjuju...  Smile

A i Adriano igra kao zver ovu sezonu...

и да не освоје, изузетан респект за њих и за ову сезону. фантастично играју. првенство је занимљивије него икад, захваљујући испалама Палмеираса. Адриано и Тардели Диего показују својим играма да су превише квалитетни за Бразилеирао. Не знам да ли ће Фламенго успети да задржи супер форму и извуче до краја, чекајући један кикс Сао Паола. Голови из корнера су уметност. Ако чујете негде да је неки идиот почео да скупља потписе на петицију да се Рамбо Петковић позове у тим Србије за Мондијал - тај идиот сам ја. Ако бих нешто волео то је да видим поново тог човека после 11 година у дресу репрезентације. и апсолутно не би позив био упућен по логици поштовања него због тренутне форме у којој човек игра. не бих да се дохватам болне теме, али Тошић Душко и друге колеге Петровић из Партизана, Жигић из Валенсије, Стојковић из Лисабона, не играју за своје клубове и бивају позивани у селекцију константно. Онда Дејан Петковић може бити позван барем једном, мајка му стара.

Marcos jedan od najboljih Brazilskih golmana ikada...

јесте апсолутно. Он Фелипе, Рожерио Цени из Бразила, као и многи други који су стекли репутацију у Јужној Америци и сад печалбаре, типа Хеурељо Гомез, Жулио Цезар, Дони, Ренан и многи други.
Маркос је бранио 2002 то је чињеница - тад није било много бразлских голмана у печалби, а да су настуупали редовно за екипе, сем Диде, а Маркос је доле константно у врху. 17 година већ брани у Палмеирасу. али и њему се дешавају онакве грешке. мада је више грешка играча Палмеираса који је стајао на ближој стативи гола.

To nije greska,da je bilo dva golmana pri tom napadu opet nebi nista uradili  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Joester jedan veliki respekt sa moje strane!  Smile

Samo Zigu ne diraj...  Smile Smile

I jel ima negde da se potpise ta peticija...  Smile Smile

A sto se tice te price oko postovanja i trenutne forme... Zasluzio je poziv po oba osnova...  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Ima na fejsu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Joester jedan veliki respekt sa moje strane! Smile

Samo Zigu ne diraj... Smile Smile

I jel ima negde da se potpise ta peticija... Smile Smile

A sto se tice te price oko postovanja i trenutne forme... Zasluzio je poziv po oba osnova... Smile

Жигић је специфичан тип који жртвује свој квалите зарад тога да му се пише поред имена мега-клуб. али је притуп кад не схвата да не може процветати у Валенсији - јер који год тренер дође - пружа у тако великом клубу по једну прилику, и не прашта лоше игре. Никола је у Расингу имао налете супер форме и понекад, јако ретко, али понекад и сушни период. Овде - лик у Валенсији га убаци - он не да гол - и следећу утакмицу седи опет на клупи. то ти је проклетство нападачке позиције, а пре свега великог клуба. ал он од тренутних наших шпицева има најбољи осећај за гол, бољи од Лазовића. Јовановића не рачунам у шпица, него у полушпица.

To nije greska,da je bilo dva golmana pri tom napadu opet nebi nista uradili Smile Smile Smile
Citat

потпуно си у праву. и још једну ствар нисам поменуо - изгледа да су ''другови селектори'' који су красили наш тим претходних година, сматрали да је бразилска лига крш, па се нису обазирали на његове игре, нити га позивали. једини који га је позивао у тим био је Сантрач. Ваљда ће овај Антић показати добре воље и позвати. Разумем, разумем апсолутно да не жели да квари просек година у репрезентацији, али сигурно да жели јак тим. Био би јачи са Рамбом у полушпицу. Сад ћу да кажем нешто, због чега ће ме испљувати сви (иако не мрзим Патизан - јако поштујем и њих и Звезду), али прекид који изведу Тошић и Милијаш је велико ништа за прекид који изведе Рамбо.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ima na fejsu Smile Smile Smile Smile

ал мора се направити и ''жива петиција'' на хартији. вредело би.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Joester jedan veliki respekt sa moje strane! Smile

Samo Zigu ne diraj... Smile Smile

I jel ima negde da se potpise ta peticija... Smile Smile

A sto se tice te price oko postovanja i trenutne forme... Zasluzio je poziv po oba osnova... Smile

Жигић је специфичан тип који жртвује свој квалите зарад тога да му се пише поред имена мега-клуб. али је притуп кад не схвата да не може процветати у Валенсији - јер који год тренер дође - пружа у тако великом клубу по једну прилику, и не прашта лоше игре. Никола је у Расингу имао налете супер форме и понекад, јако ретко, али понекад и сушни период. Овде - лик у Валенсији га убаци - он не да гол - и следећу утакмицу седи опет на клупи. то ти је проклетство нападачке позиције, а пре свега великог клуба. ал он од тренутних наших шпицева има најбољи осећај за гол, бољи од Лазовића. Јовановића не рачунам у шпица, него у полушпица.

To nije greska,da je bilo dva golmana pri tom napadu opet nebi nista uradili Smile Smile Smile
Citat

потпуно си у праву. и још једну ствар нисам поменуо - изгледа да су ''другови селектори'' који су красили наш тим претходних година, сматрали да је бразилска лига крш, па се нису обазирали на његове игре, нити га позивали. једини који га је позивао у тим био је Сантрач. Ваљда ће овај Антић показати добре воље и позвати. Разумем, разумем апсолутно да не жели да квари просек година у репрезентацији, али сигурно да жели јак тим. Био би јачи са Рамбом у полушпицу. Сад ћу да кажем нешто, због чега ће ме испљувати сви (иако не мрзим Патизан - јако поштујем и њих и Звезду), али прекид који изведу Тошић и Милијаш је велико ништа за прекид који изведе Рамбо.  Smile

Realno,Lazovic je nas najbolji spic...Brzina,tehnika,skok igra(naravno ne kao Ziga,ali zna da igra glavom),odlicna zavrsnica,borbenost...Evo sad cu malo skrenuti sa teme nemojte mi zameriti  Smile Da se ja pitam,Srbija bi u najjacoj postavi izgledala ovako:

Stojkovic(Nazalost nemamo boljeg) Stoperi:Vidic,Lukovic,Desni bek:Ivanovic,Levi:Kolarov
Veza:Znaci probajte da skontate ovako,Stankovic u samom centru veznog reda,desno krilo Krasic,Levo Jovanovic,Poluspicevi:Jankovic i Pet i jedini napadac Lazovic

Dakle ovako:

------------------------------------------------Stojkovic------------------------------------------------

---Ivanovic---------------Vidic-------------------------------------Lukovic---------------Kolarov-

------------Stankovic------------
--Krasic------------------------------------------------------------------------------------Jovanovic--

--Jankovic-------                                      -------Petkovic--

--Lazovic--

Klupa:Brkic,Zigic,Subotic,Obradovic,Kacar,Kuzmanovic,Tosic

Mozda se malo 3pujem izvinite  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Да и примили би једно 300 голова на текми... Настави да играш ФМ...

Побогу како би два крила уопште могла функционисати по једној страни плус бек ?  Smile

Citat
потпуно си у праву. и још једну ствар нисам поменуо - изгледа да су ''другови селектори'' који су красили наш тим претходних година, сматрали да је бразилска лига крш, па се нису обазирали на његове игре, нити га позивали. једини који га је позивао у тим био је Сантрач

Петковић је крив за то што га други нису позивали. Не мислим на игру, него друге ствари.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung E250
Да и примили би једно 300 голова на текми... Настави да играш ФМ...

Побогу како би два крила уопште могла функционисати по једној страни плус бек ?  Smile

Citat
потпуно си у праву. и још једну ствар нисам поменуо - изгледа да су ''другови селектори'' који су красили наш тим претходних година, сматрали да је бразилска лига крш, па се нису обазирали на његове игре, нити га позивали. једини који га је позивао у тим био је Сантрач

Петковић је крив за то што га други нису позивали. Не мислим на игру, него друге ствари.

Gde ti tu vidis dva krila po jednoj strani???Ivanovic i Kolarov su dva cvrsta igraca koja su vise defanzivno nego ofanzivno orijentisani + bi njih dvoje dopunjavali Krasica i Jovanovica...Ne znam da li znas sta znaci poluspic,ali ja sam stavio formaciju sa dva poluspica,dakle Jankovic i Petkovic,obojica odlicni kreatori igre.Ako si mislio da je Bosko Jankovic krilo onda stvarno ne znam zasto ti uopste i odgovaram  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Да, заборавио сам да Јанковић никада није играо крило. Хвала. Довиђења.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 32
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.