Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:20:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Decenija koju su pojeli skakavci  (Pročitano 14111 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Mardik, to sa odlikašima je živa istina, malo se raspitaj , po osnovnim školama , ako ne veruješ.

Nema to veze sa mozgom sto ti pricas. Makar sto se tice mog grada mogu da potpisem da nije tako.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8

Stvoren je izvoz kadrova  Smile
To izvozis od 45-e. Do dan danas.Koliko sam ja njih samo ispratio. Ne mozes tim jedan da satavis, jer samo dodje i kaze: odo ja zauvek.Sto je jos gore slabo se secam da sam nekoga video nazad, bar u posetu.
Samo gledam kako samoupravne ushtve odahnu, evo nema konkurencije na rang listi za stan.
A i sta ce ti pismeni kad imas partiju.
Ne znam koliko ti je godina, ali Srbija 80-ih i ova 2010-e ti je oko i dupe.Po pismenosti kadra.

Bio sam klinac osamdesetih, al znam recimo da spikeri nisu pravili greske u govoru, niti su se culi kao osnovac kada cita pred razredom. Jasno da je tada bilo jos nekako sredjenije i da je bilo kadrova, al se nisu trudili nesto da ih zadrzavaju
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Stvoren je izvoz kadrova  Smile
To izvozis od 45-e. Do dan danas.Koliko sam ja njih samo ispratio. Ne mozes tim jedan da satavis, jer samo dodje i kaze: odo ja zauvek.Sto je jos gore slabo se secam da sam nekoga video nazad, bar u posetu.
Samo gledam kako samoupravne ushtve odahnu, evo nema konkurencije na rang listi za stan.
A i sta ce ti pismeni kad imas partiju.
Ne znam koliko ti je godina, ali Srbija 80-ih i ova 2010-e ti je oko i dupe.Po pismenosti kadra.

Bio sam klinac osamdesetih, al znam recimo da spikeri nisu pravili greske u govoru, niti su se culi kao osnovac kada cita pred razredom. Jasno da je tada bilo jos nekako sredjenije i da je bilo kadrova, al se nisu trudili nesto da ih zadrzavaju

Pa recimo celu Beogradsku policiju, skolovane kadrove, koji su vec znali da se obrate, analiziraju, hapse samo kad treba, istrazuju Sloba zamenio sa niz prekodrinskih medjeda. Isli na kurs od tri nedelje i jedina fora im je bila, pendrek protiv demonstranata i reket za cigare i druge potrepstine od svercera.
Auto mi nije bio registrovan, a zaustavi me jedan takav kod stanice. Kaze: saobracajna. Ja imao medjunarodnu vozacku, pa mu pokazem, a on se izbechi, pita, sta ti je to. Kazem saobracajna za inostranstvo. Aaaaaaa, jel ti auto u redu? pita. U redu ja sta. I tako prodjem bez saobracajne.Samo sto nisam povratio u autu od muke.

« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 15:54:26 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa recimo celu Beogradsku policiju, skolovane kadrove, koji su vec znali da se obrate, analiziraju, hapse samo kad treba, istrazuju Sloba zamenio sa niz prekodrinskih medjeda. Isli na kurs od tri nedelje i jedina fora im je bila, pendrek protiv demonstranata i reket za cigare i druge potrepstine od svercera.
Auto mi nije bio registrovan, a zaustavi me jedan takav kod stanice. Kaze: saobracajna. Ja imao medjunarodnu vozacku, pa mu pokazem, a on se izbechi, pita, sta ti je to. Kazem saobracajna za inostranstvo. Aaaaaaa, jel ti auto u redu? pita. U redu ja sta. I tako prodjem bez saobracajne.Samo sto nisam povratio u autu od muke.

Чуј живота ти прекодрински међед.... Smile
Није он неписмен,мислио међед да сте можда фамилија па те пустио!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Nikako ne krivim zapad. Srbija je oduvek imala dobre i stroge škole . Raspadom države Srbije raspalo se između ostalog i školstvo. Na to nas zapad nije mogao naterati, ali šta će Tadiću obrzovani ljudi, kad on želi da bude Knjaz Miloš.Čak je i Knjaz dovodio obrazovane Srbe iz Austrougarske da mu prave državu.

razlog shto je shkolstvo palo jeste delimichno u modelu koji gura "zapad" odnosno judeo-liberalno drushtvo , koje eto ne zeli da ijedno dete izostaje  Smile i zato se nastava namerno spushta na nivo koji mogu da prate deca ne-belih useljenika i mentalno zaostala deca , na rachun ostalih . naravno , postoje privatne shkole gde se itekako moze dobiti pristojno obrazovanje - ali ono nije za svakog  Smile

drugi razlog je u tome shto je raspadom socijalizma i SFRJ u nashoj zemlji brzo propala ta srednja klasa (ma kakva ona bila ) koja je najvishe i ulagala u to obrazovanje kao nachin da odrzi i poboljsha svoju poziciju . ona naravno nije obnovljena ulaskom u judeo-liberalizam i zato mi praktichno danas imamo svega sva sloja :

- bogatu judeo-liberalnu "elitu" koja naravno kupuje diplome ( i postoje mnogi "univerziteti" gde to chine )

- siromashni sloj , koji je prilichno demotivisan u ideji da obrazovanje i znaje uopshte moze doneti neko poboljshanje ekonomskog polozaja - vec i oni samo jure diplomu Smile , kako god da je stechena .

----------------------------------------

problem nece biti dakle reshen bez temeljne promene drushtvenog sistema , kao i vecina problema koje zemlja ima .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Bf. privatni fakulteti su sto puta gori od državnih,samo plati i završio si.
Inače judeo liberari su krivi za ovako loše vreme ovih dana, a pogotovo za globalno zagrevanje. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Nenadoknadiv problem, koji je jos uvek izrazen je odliv skolovanih ljudi, pre svega inzenjera kao stubova drustva. Dakle, proizvodjaci otisli, ostali zabavljaci i filozofi, advokati i ekipa, koji u tandemu penale ostatak drustva  Smile To je presipanje iz supljeg u prazno, ekonomije nema, jer ne moze ekonomista da pravi pare, zdrav kapital. Zna se ko pravi zdravu lovu. Ovi sto su ostali u zemljii, jedino sto mogu je da pozajmljuju pare.

90-te se osecaju i te kako i tek ce se osecati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 
Citat
Bf. privatni fakulteti su sto puta gori od državnih,samo plati i završio si.
Smile Smile Smile
Citat
Nenadoknadiv problem, koji je jos uvek izrazen je odliv skolovanih ljudi, pre svega inzenjera kao stubova drustva.
беше ли то драма Хенрија Ибзена о којо на ВикиПеији кажу да је ''критика безочности грађанског друштва''  Smiley 1 како до ДАНАС(после још једне деценије коју сз појели скакавци,овог пута жути) ''политички некоректно звучи'',бљак
... Smile

мислите о томе!  Smile
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 18:52:52 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
Pa kada dozvoljavamo sami sebi da nas pljačkaju .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Nenadoknadiv problem, koji je jos uvek izrazen je odliv skolovanih ljudi, pre svega inzenjera kao stubova drustva. Dakle, proizvodjaci otisli, ostali zabavljaci i filozofi, advokati i ekipa, koji u tandemu penale ostatak drustva  Smile To je presipanje iz supljeg u prazno, ekonomije nema, jer ne moze ekonomista da pravi pare, zdrav kapital. Zna se ko pravi zdravu lovu. Ovi sto su ostali u zemljii, jedino sto mogu je da pozajmljuju pare.

90-te se osecaju i te kako i tek ce se osecati.

Pa tek ce se osecati jer se vodi ista lazovska, neiskrena, podla politika prema svemu i svacemu samo ne prema licnom buragu.
Skratice im donacije, zajmove i ostalo i bice opet naopako.
Problem je sto najvise ispastaju bas Srbi, dok hibridi imaju samo koristi.
Recimo zna se da Amerima ni na kraj pameti ne pada da daju koju kintu dok se ne izvesi restitucija. Sada Dulic im daje pravo svojine nad otetim, ljudi se lepo krstili za vreme Slobe u prave pravcate Srbe i onda ce SRbi ono pravi, autohtoni to vracati iz budzeta kompenzacijom.
Tako da ni ciganchenje, prosnja, i dizanje suknje ne pomaze vise.
Ne vidim ja izlaza odavde.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 22:20:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.