Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:10:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Decenija koju su pojeli skakavci  (Pročitano 14116 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa konkretno ovo za vukovce nije tacno a ovo da vecina cita prva dva reda i to najcesce Pressa, Kurira i Skandala je u potpunosti tacno... Smiley
Па конкретно вуковац је увијек био вуковац и само је мали број незаслужено,ради утицаја некога из породице имао све одличне оцјене али ја сам конкретно мислио на постове који сви до једног одишу пљувачином (и то је досљедност за петицу) по свима који немисле исто!!!
Што се тиче,ко шта и колико ко чита немам појма,нисам видовит,постоје људи што читав живот читају све на шта наиђу па немају појма о елементарним стварима као и они што не читају ништа али их је живот научио више него све природне и друштвене науке заједно (особе које су "мало" старије од нас "начитаних") и од њих се много шта може научити,а пошто сам фини ево једна:"власт долази и пролази,земља остаје,увијек твоја".....................то ми је рекао један сада осамдесетседмогодишњак велики домаћин на моје:"мислио сам талнути нешта насљедства,свеједно нико незна ко ће владати",
одмах након рата у БиХ...
Јбг. ја прочитао неких хиљаду књига а он да се једва знао потписати,данас тај грунт вриједи брат брату двадесет пута више!!!
Испаде стари ем' домаћин,ем' економист,у сваком случају паметан,а поред тога и србин,већи него што ће ико од нас бити!!!
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Obrazovanje nam je od 1990 godine u stalnom padu. Kakda mi kažu kako niko ne ponavlja i kako u odelenju od 30 ima 20 odličnih učenika, pomislim evo generacije u kome su sve Tesle. Međuti nije tako, niko više ne čita, niko se ne obrazuje. propade sve. Za to nam nije kriv valjda Zapad. Sada dolazimo do apsurda, kod bravara se svi školovali, škole bile besplatne, fakulteti priznati u svetu. Danas svršeni osnovac , retko, zna oba pisma, uglavnom piše mešano. Pisana slova latinicom zna njih 2%, a o nekim ekzaktnim naukama da i ne pričamo. Dođe mlad inženje na posao i ne zna da podesi razmeru crteža, ne zna šta treba uraditi da bi se crtež iz 1: 1000 prebacio u 1: 500 Smile. Zamislite takav slučaj, a to doživeh.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
akda mi kažu kako niko ne ponavlja i kako u odelenju od 30 ima 20 odličnih učenika,

Gde? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Obrazovanje nam je od 1990 godine u stalnom padu. Kakda mi kažu kako niko ne ponavlja i kako u odelenju od 30 ima 20 odličnih učenika, pomislim evo generacije u kome su sve Tesle. Međuti nije tako, niko više ne čita, niko se ne obrazuje. propade sve. Za to nam nije kriv valjda Zapad. Sada dolazimo do apsurda, kod bravara se svi školovali, škole bile besplatne, fakulteti priznati u svetu. Danas svršeni osnovac , retko, zna oba pisma, uglavnom piše mešano. Pisana slova latinicom zna njih 2%, a o nekim ekzaktnim naukama da i ne pričamo. Dođe mlad inženje na posao i ne zna da podesi razmeru crteža, ne zna šta treba uraditi da bi se crtež iz 1: 1000 prebacio u 1: 500 Smile. Zamislite takav slučaj, a to doživeh.
Управо то образовање ти је доњео запад,Перуђи...
Сада ти је школа локација гдје се елементарно знање нетражи за двојку него за петицу и та су правила уведена из "напредних" западних друштава.Данас немораш знати дужину Дунава за двојку или главне градове за исту оцјену,а разлика између два и пет је у дикцији.
О болоњи и могућности преноса оцјена да и не говорим,добар је тај инжењер какве ће данашњи образовни систем тек изњедрити.
О односу учитељ,наставник,професор-ученик,ихаха...................... Smiley 1
Ствара се нација послушних оваца која за 500 евра мјесечне зараде (веће су привилегија "напредних цивилизација) неће знати да види даље од носа.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Nikako ne krivim zapad. Srbija je oduvek imala dobre i stroge škole . Raspadom države Srbije raspalo se između ostalog i školstvo. Na to nas zapad nije mogao naterati, ali šta će Tadiću obrzovani ljudi, kad on želi da bude Knjaz Miloš.Čak je i Knjaz dovodio obrazovane Srbe iz Austrougarske da mu prave državu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Управо то образовање ти је доњео запад,Перуђи...
Сада ти је школа локација гдје се елементарно знање нетражи за двојку него за петицу и та су правила уведена из "напредних" западних друштава.Данас немораш знати дужину Дунава за двојку или главне градове за исту оцјену,а разлика између два и пет је у дикцији.
О болоњи и могућности преноса оцјена да и не говорим,добар је тај инжењер какве ће данашњи образовни систем тек изњедрити.
О односу учитељ,наставник,професор-ученик,ихаха...................... Smiley 1
Ствара се нација послушних оваца која за 500 евра мјесечне зараде (веће су привилегија "напредних цивилизација) неће знати да види даље од носа.

Ma i ranije je bilo strebera, prirodno inteligentnih i duduka. Streber ionako sve zaboravi, par pametnih ionako ne uci ali oni su retki, i duduci koji padnu jednom, dvaput u skoli pa ga posle pustaju, kao socijalni slucaj i te fore. Sistem takav, na regrutaciji '86 godine radimo test, dvojica ne znaju da citaju, drugih par znaju da procitaju al ne znaju sta znaci.

Citat
akda mi kažu kako niko ne ponavlja i kako u odelenju od 30 ima 20 odličnih učenika,

Gde? Smile

Svaka cast, to je Srbija, sve odlikasi  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Alcatel 
Mardik, to sa odlikašima je živa istina, malo se raspitaj , po osnovnim školama , ako ne veruješ.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Jedna decenija je potrebna da se stvori sopstvena ekipa strucnjaka u nekoj oblasti.
U cemu smo mi recimo u ovoj zadnjoj deceniji stvorili? Da ne govorim o deceniji Slobe koja je bila zestoko destruktivna.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Mardik, to sa odlikašima je živa istina, malo se raspitaj , po osnovnim školama , ako ne veruješ.

Pa male su plate nastavnika  Smile

Jedna decenija je potrebna da se stvori sopstvena ekipa strucnjaka u nekoj oblasti.
U cemu smo mi recimo u ovoj zadnjoj deceniji stvorili? Da ne govorim o deceniji Slobe koja je bila zestoko destruktivna.

Stvoren je izvoz kadrova  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Stvoren je izvoz kadrova  Smile
To izvozis od 45-e. Do dan danas.Koliko sam ja njih samo ispratio. Ne mozes tim jedan da satavis, jer samo dodje i kaze: odo ja zauvek.Sto je jos gore slabo se secam da sam nekoga video nazad, bar u posetu.
Samo gledam kako samoupravne ushtve odahnu, evo nema konkurencije na rang listi za stan.
A i sta ce ti pismeni kad imas partiju.
Ne znam koliko ti je godina, ali Srbija 80-ih i ova 2010-e ti je oko i dupe.Po pismenosti kadra.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 00:10:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.