Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96266 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Auuuuu, milice al te chovek brutalno izopshtio u svaku rupu koju posedujesh (a usput napravio i nekoliko novih) i to bez lubrikanta... onako doktorski, na nauchnoj osnovi uz maksimalni uchina, a nije ni grashku znoja pustio...

Ok, ajd sad milice da stavis 6 rada o shtetnosti mmr-a koje je radila neka kredibilna nauchna ustanova... nishta sladza, nishta antivac pokret...

i da izguglash shta je etika.. e onda posle guglanja ako neshto skapirash, da izguglash shta je preventiva, zatim imunologija... ako ti ostanu makar dve rechenice u glavi da konachno odgovorish na pitanje:

Koliko mrtvih treba da bude od bolesti koja se lechi prevencijom stvaranjem imunoloshkog odgovora?

posle toga da priznash da je ovih desetak mrtvih tebi na dushi, tebi i sladzi i karleushi i ostalim oportunistichnim govnima koji koriste roditeljsku nesigurnost i brigu radi prodaje izbeljevacha i vrbovanja u svoje veganske sungejzerske sekte...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Radim 4 godine. Čemu tendencija za diskreditovanjem.
Sam sebe diskreditujes, kako to ne vidis???
Citat
Možda zato što ti nemaš struke. Medicinske ili ikakve?
Aj smislite nesto novo.
Citat
A i da sam "6 mjeseci svjež" imam bolju predstavu od tebe.
Vidim, pokazujes iz poruke u poruku, kao npr. tvrdnjom da je svaki ljudski organizam isti...to se granici sa ludilom. Ne znam, mozda si se pozvao na "filosofske aspekte medicinske etike"?
Citat
Tj. svaki student, diplomac biološke nauke ima bolju predstavu od laika.

Kao npr. Srecko Sladoljev ili Lela Surlan? Slazem se.
Citat
Osim ako laik nije malo ostrašćen i kontraš.
Ili ako nije nabedjena tuka, mentalno obucena u odecu laika?
Citat
Zove se Etika. Grana filozofije. Filozofija nisu gluposti, ali to je društvena nauka i nema nužnost striktnih materijalnih dokaza kao prirodne nauke.
Strasno je koliko ste svoju profesiju unakazili. Potpune tuke i sajam mediokriteta.
Sta je etika? Da li je krsenje etike davati uz prisilu, iglom, duboko pod kozu supstancu koja dokazano moze da napravi problem, pa cak i da ubije u profesiji gde jedno od osnovnih pravila glasi Primum non nocere?
Eto, ja cu biti blazi od profesora pa cu da napisem brojku od 1% onih koji imaju problem nakon vakcinacije? Da li ti prihvatas taj rizik da ti od 100 vakcinisanih 1 zakaci problem? I osnovno hoces li opet drkati kurac i filosofirati ili ces preuzeti krivicu na sebe za tu jednu osobu

Citat
Dao je neke približne cifre eventualne situacije kao primjer. Da bi smo bili kritični prema sopstvenoj profesiji.
Priblizne cifre? Ja ne verujem sta citam...
Vidim, kritican si u tri lepe "Svi ljudski organizmi su isti i svaki imuni sistem radi isto". Potpuno odsustvo bilo kakovg rezona, logike i smisla. Nisi ti kriv za to.
Citat
Udžbenik Etike nije zakonik, niti je revolucija protiv sistema.
Prorpicacu na engleskom: Holly Jesus Christ!!!

Citat
Aha, idemo sad i diskreditovanje dokaza posle diskreditovanja sagovornika.
Kakvo diskreditovanje? Lepo te pitam:
Znaci, ti ne mozes naci studiju "pir revju" koja pokazuje i dokazuje bezbednost npr. timerosala u vakcinama koje se daju deci i trudnicama danas.

Citat
Ali, problem je što su 1. stariji..  2. što je "nemoguće dokazati" to što su upravo dokazali.
Gde su dokazali ono sto te pitam? Navedi mi jasno citati, ja nisam nasao.
Citat
Imaš u tim radovima kako se vrši ispitivanje.
Imas i rude na Marsu.

Citat
A izvini, po čemu si ti mjerodavan da procjenjuješ dokazivosti u nauci. Da li si možda u toj branši?
To mozes da pitas tek kada bacis pogled i obrazlozis studije koje sam ja postavio, a koje nesrecno izbegavas.
Citat
Ili samo ovako usput, kao laik ali čovjek velikih kapaciteta da shvati s interneta.
Citiras internet, a istovremno ti isti smeta?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Auuuuu, milice al te chovek brutalno izopshtio u svaku rupu koju posedujesh (a usput napravio i nekoliko novih) i to bez lubrikanta... onako doktorski, na nauchnoj osnovi uz maksimalni uchina, a nije ni grashku znoja pustio...
Djes Konzument dildo industrije : )
Pa, evo, radimo...Ima vas vise na temi, organizovaniji ste, pa to daje takav utisak, inace vam ne bih bio u kozi : )
Ali, verujem da grupna uteha daje nekad i rezultate ; ) Nastavicu ja sa penetracijama, ne birni : )

Citat
Ok, ajd sad milice da stavis 6 rada o shtetnosti mmr-a koje je radila neka kredibilna nauchna ustanova... nishta sladza, nishta antivac pokret...
Prelistaj temu, par poruka iznad, na primer.
Daj ti neku "pir revju" studiju koja dokazuje bezbednost timerosala, na primer u vakcinama, pa cemo onda i ostalo: alumijum na primer.

Citat
i da izguglash shta je etika.. e onda posle guglanja ako neshto skapirash, da izguglash shta je preventiva, zatim imunologija... ako ti ostanu makar dve rechenice u glavi da konachno odgovorish na pitanje:
Konzumente, sad si u ulozi partnerke, pretpostvljam, podelio si se... : ))

Citat
Koliko mrtvih treba da bude od bolesti koja se lechi prevencijom stvaranjem imunoloshkog odgovora?
Koliko osakacenih vakcinama treba da bude da bi se vasa fasisticka ideologija nasla pred licem pravde?

Citat
posle toga da priznash da je ovih desetak mrtvih tebi na dushi, tebi i sladzi i karleushi i ostalim oportunistichnim govnima koji koriste roditeljsku nesigurnost i brigu radi prodaje izbeljevacha i vrbovanja u svoje veganske sungejzerske sekte...
Uh, uh, omanji sa penetracijama i manje veruj korporativnoj industriji, osim ove za proizvodnju dildoa...ima da zarade na tebi kao na mladom majmunu
Onih 3.5 milijarde dolara odstete idu tebi na dusu i tvojim izrodima sirom sveta. Za sada je to tako, nadam se promeni situacije i vase suocavanje sa realnoscu, zakonom...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Citat
Thimerosal: A mercury-containing preservative used in some vaccines and other products since the 1930's. No harmful effects were reported from thimerosal at doses used in vaccines, except for minor local reactions like redness and swelling at the injection site. There was specifically no evidence that thimerosal increases the risk of developing autism or any other behavior disorder. However, in 1999 it was agreed that thimerosal should be reduced or eliminated in vaccines as a precautionary measure. Today, all routinely recommended pediatric vaccines in the US contain no thimerosal or only trace amounts.

Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
No harmful effects were reported from thimerosal at doses used in vaccines, except for minor local reactions like redness and swelling at the injection site. There was specifically no evidence that thimerosal increases the risk of developing autism or any other behavior disorder.
Koja studija je u pitanju? Da li je pir revju?
Ja nasao ovo:
Alkyl Mercury-Induced Toxicity: Multiple Mechanisms of Action
https://link.springer.com/chapter/10.1007/398_2016_1

Mozes pogledati i ovo, vrlo zanimljivo:
https://worldmercuryproject.org/wp-content/uploads/mercury-autism-research-combined.pdf

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/28576261

Increased risk for an atypical autism diagnosis following Thimerosal-containing vaccine exposure in the United States: A prospective longitudinal case-control study in the Vaccine Safety Datalink
Citat
The present study provides important epidemiological evidence significantly associating increasing Hg exposure from Thimerosal-containing childhood vaccines and the subsequent risk of atypical autism diagnosis, and suggests that Thimerosal should be eliminated from vaccines.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X16304400?showall%3Dtrue%26via%3Dihub

Citat
Today, all routinely recommended pediatric vaccines in the US contain no thimerosal or only trace amounts.
Laz. Timerosal je jos uvek prisutan u vise od 48 miliona vackina za grip, meningokok vakcinama i tetanus vakcinama koje se rutinski daju.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2018, 20:47:08 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Eto ti timerosala.

..
Pokazuješ kroz pisanje tendenciju da umanjiš moju struku, strukovno superiornog sagovornika i to je očigledno.
Odakle tebi da ja radim baš 6 mjeseci?  Što si se drznuo da pretpostaviš da sam tek završio.

Imaš ti jednaku šansu za razgovor i bez struke. Ali prosto se čovjek zapita s tim rezovanjem šta možeš da radiš.
Jebeš mi sve platiću hakera da vidim ko si  Smile

Imuni sistem odbacuješ samo ti.  
Ono što si pročitao kako funkcioniše, e pa tako, baš tako funkcioniše.
Nema tu pola pola, "ovo mi se sviđa ovo mi se ne sviđa" tj. "imuni sistem funkcioniše ovako, ali ne baš kod svih"
To "ali ne kod svih" je tvoj neki nebulozan stav, a ne naučni koji bi negdje pročitao.
 Nema biranja tu.
 Znanje je kompletno ili nikakvo. Nemoj da ga sakatiš po slobodnom izboru.
Onda se nemoj polovično ni koristiti terminima limfocit-antitijelo, nego lijepo imunitet je aura-čakra-magija.

Svi ljudski substistemi su komplikovani ali funkcionišu da ne nabrajam.

Medicina nije samo "moderna" nego se kroz 3000+ godina izdvojilo šta je individualno, a šta univerzalno za sve ljude.
I s onim što je univerzalno za sve ljude se pravi nauka i na osnovu toga se radi.

Sve ti je dokazivo laboratorijski (kako je i otkriveno),
I vidljivo u svakodnevnoj, pa i mojoj, praksi - kako fino funkcioniše. Vjerovao ili ne.

Ti to možda ne možeš da shvatiš/prihvatiš ali to je tvoj problem u glavi a ne okruženja, sistema ili doktora.
« Poslednja izmena: 18. Mar 2018, 21:04:31 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava

Аутори: David A.Geier Janet K.Kern Mark R.Geier

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Geier

Geier's scientific work has also been criticized; when the Institute of Medicine reviewed vaccine safety in 2004, it dismissed Geier's work as seriously flawed, "uninterpretable", and marred by incorrect use of scientific terms.

In 2003, the American Academy of Pediatrics criticized one of Geier's studies, which claimed a link between vaccines and autism, as containing "numerous conceptual and scientific flaws, omissions of fact, inaccuracies, and misstatements."

New Scientist reported that the supposed institutional review board (IRB) that Geier claimed approved his experiments with autistic children was located at Geier's business address and included Geier, his son and wife, a business partner of Geier's, and a plaintiff's lawyer involved in vaccine litigation, and the Maryland State Board of Physicians referred to it as a "sham IRB" that did not meet the requirements of state or federal law

« Poslednja izmena: 18. Mar 2018, 21:04:06 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
mob
Nokia 6630, valjda
o milice... pa ovde prichamo o mmr-u a ne o vackcinama za sezonski grip (samo da kazem da smatram da su nepotrebne)

Sledeci put kad te penetriraju chelichnom shipkom... chikam te da ne primish tetanus.
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Idiotski antivakseri su usrali motku... broj vakcinisanih raste.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
mob
Nokia 6630, valjda
Ja stvarno zelim da imaju kichme ko shto imaju po forumima, gde nas "trpaju" argumentima pa kad se naguze na rdjav ekser odbiju tetanus... onda mogu da dobiju moje poshtovanje. i dalje ce biti idiJoti ali ce imati poshtovanje kao neko ko se drzi svojih principa i uverenja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.