Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96225 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
https://link.springer.com/chapter/10.1007/398_2016_1

Ovo je toksičnost jedinjenja žive inače, što je poznato. Živa je toksin radnog mjesta za industrijske radnike.
Al rad nije o dozama i jedinjenjima u vakcinama, što je i tema ovd.  Smile
I to MMR.
..

Većina radova što stavljamo svi ovde, koje se pojave na ozbiljnim bazama časopima NCBI ili ScienceDirect su "pir rivju"
Teško da će nešto bez recenzije proći na te sajtove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Eto ti timerosala
Sta? Pe jesi video studije kje sam postavio?

Citat
Pokazuješ kroz pisanje tendenciju da umanjiš moju struku, strukovno superiornog sagovornika i to je očigledno.
Ja prenosim realnost, ti sam sebe umanjujes. Ne mzoe neko pri cistoj svesti da kaze da je "svaki organizam isti i da svaki imuni sistem isto funkcionise", a to je samo kap u moru bisera.
Citat
Odakle tebi da ja radim baš 6 mjeseci?  Što si se drznuo da pretpostaviš da sam tek završio.
Kazem, tako delujes.

Citat
Ali prosto se čovjek zapita s tim rezovanjem šta možeš da radiš.
Ja se pitam kako ti mozes da radis to sto radis, ako uopste radis. Ne brini, upitni oblik je obostran.
Citat
Imuni sistem odbacuješ samo ti.  
Gde i kada? Mozda si stvarno u pravu, citiraj mi momenat.

Citat
Ono što si pročitao kako funkcioniše, e pa tako, baš tako funkcioniše.
Sta? Gde? Na sta mislis?
Citat
Nema tu pola pola, "ovo mi se sviđa ovo mi se ne sviđa" tj. "imuni sistem funkcioniše ovako, ali ne baš kod svih"
To je teorija, genije.
Zasto postoji anesteziolog, na primer? Cemu to? Lepo das istu anesteziju Peri od 100kg i detetu od 55kg i stancujes isto, pa to moze i cistacica da radi, po tvojoj logici.

Citat
To "ali ne kod svih" je tvoj neki nebulozan stav, a ne naučni koji bi negdje pročitao.
Na osnovu cega baziras ovu tvrdnju? Dakle, svi ljudi imaju identican imuni sistem koji kod svih ljudi podjednako funkcionise? Da ili ne? : )

Citat
Znanje je kompletno ili nikakvo.
Tako je.
Citat
Nemoj da ga sakatiš po slobodnom izboru.
Pa zasto to radis onda?
Citat
Onda se nemoj polovično ni koristiti terminima limfocit-antitijelo, nego lijepo imunitet je aura-čakra-magija.
??
Citat
Svi ljudski substistemi su komplikovani ali funkcionišu da ne nabrajam.
Neverovatna tvrdnja. Daj reci da se zajebavas? : )))

Citat
Medicina nije samo "moderna" nego se kroz 3000 godina izdvojilo šta je individualno, a šta univerzalno za sve ljude.
Da li je imuni sistem univerzalan za sve ljude? Da ili ne? : ))
Citat
I s onim što je univerzalno za sve ljude se pravi nauka i na osnovu toga se radi.
Donekle se slazem.

Citat
Ti to možda ne možeš da shvatiš/prihvatiš ali to je tvoj problem u glavi a ne okruženja, sistema ili doktora.
Dobro, dobro, postedi me...daj nabaci neku u vezi studija koje sam postavio, koliko puta da pitam? Jesi naucnik ili ne?

Аутори: David A.Geier Janet K.Kern Mark R.Geier

https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_Geier

Geier's scientific work has also been criticized; when the Institute of Medicine reviewed vaccine safety in 2004, it dismissed Geier's work as seriously flawed, "uninterpretable", and marred by incorrect use of scientific terms.

In 2003, the American Academy of Pediatrics criticized one of Geier's studies, which claimed a link between vaccines and autism, as containing "numerous conceptual and scientific flaws, omissions of fact, inaccuracies, and misstatements."

New Scientist reported that the supposed institutional review board (IRB) that Geier claimed approved his experiments with autistic children was located at Geier's business address and included Geier, his son and wife, a business partner of Geier's, and a plaintiff's lawyer involved in vaccine litigation, and the Maryland State Board of Physicians referred to it as a "sham IRB" that did not meet the requirements of state or federal law
Pa sad...
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_largest_pharmaceutical_settlements

dr Pol Torsen, koji je u velikom broju studija "razbio mit da vakcine kod nekih ljudi okidaju autizam" je vise godina na Interplovoj poternici...e jes raja, caca ga jeba!
http://www.ageofautism.com/2011/04/danish-study-cdc-doctor-who-debunked-autism-vaccines-link-indicted-on-fraud.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Idiotski antivakseri su usrali motku... broj vakcinisanih raste.
Moguce, na kratke staze to je verovatno tako, jer se zastrasuje i preti ali na duge staze...ne znam sta da vam kazem, svojim delovanjem ste stvorili armiju protivnika, pa i oni koji su bili skeptici, sada su postali anti, koja stalno raste, vrlo edukovanih ljudi po ovom pitanju koja kapira da je po sredi obican eksperiment uzivo.
Citat
Ja stvarno zelim da imaju kichme ko shto imaju po forumima, gde nas "trpaju" argumentima pa kad se naguze na rdjav ekser odbiju tetanus... onda mogu da dobiju moje poshtovanje. i dalje ce biti idiJoti ali ce imati poshtovanje kao neko ko se drzi svojih principa i uverenja.
Ne lupetaj konzumente dildo industrije:
« Poslednja izmena: 18. Mar 2018, 21:12:57 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
https://link.springer.com/chapter/10.1007/398_2016_1
Ovo je toksičnost jedinjenja žive inače, što je poznato.
I koja se nalazi u vakcinama.

Citat
Većina radova što stavljamo svi ovde, koje se pojave na ozbiljnim bazama časopima NCBI ili ScienceDirect su "pir rivju"
Teško da će nešto bez recenzije proći na te sajtove.
Dobro, i koja studija daje podatke da su vakcine bezbedne?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
milica pochela da kenja postove jedan za drugim...

jedna od razlika izmedju studija koje ti iznosish i nauchnih studija je u tome shto su jedne objektivne. A da ti objasnim shta znachi objektivna studija:
- objavljene rezultate potvrdi ili opovrgne druga ustanova
- navode se svi efekti
- loshi efekti se uzimaju u obzir
- postoji i kontrolna grupa
- postoji nauchni metod
- prolazi kritiku nauchne javnosti
...

glavna studija za koju se ti hvatash je izneo lik koji je imao uzorak od desetoro dece, od kojih su sva bila sa klinichkom slikom autizma. nije imao kontrolnu grupu. izneo je rad, lazirajuci rezultate a onda na mala vrata prichao o melemu koji lechi autizam. kad je bio diskreditovan, onda ga je farmakomavija ucutkala...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Znaš na šta mislim.

Sam si pomenuo kako su antitijela "samo" markeri da bi limfociti došli i ubili. Što je takođe ne kontanje suštine. Niko nije rekao da antitijela funkcionišu sama, dio su sistema i imaju više posrednih funkcija.
I sam si rekao "tako savršen sistem ne funkcioniše kod svih". I ja ti kažem da funkcioniše da negiraš realnost.
Svima je očigledno da je trava zelena, meni je kroz praksu očigledno da ove komplikovane i apstraktne stvari funkcionišu.
Tvoj problem ako odbacuješ realnost.

Svi imaju mišićna vlakna (crvena, bijela) koja isto funkcionišu i istu molekulsku građu, e sad neko je ukupno mišićno jači neko je slabiji.
Ti bi rekao "hm a da li su ta mišićna vlakna baš ista kod svih" jer nisu svi isto jaki.  Smile

Ako je neko ugrožen kod urođenih imunokomprovitovanih stanja, takvoj osobi se vakcina i ne daje.
Ili ako je prehlađen, febrilan (imuni sistem zauzet) onda se vakcina odgađa do

Da doktore boli briga šta daju pacijentima, davali bi i prehlađenim, imunokompromitovanim i sl. Jer koga boli briga zar ne.

Šta ponavljaš anesteziju, pa naravno da su ti sistemi kompleksni, imaš lijekova koji rade kod svih lijekovi koji su individualni, nekih koji su kontraindikovani kod astme, alergije itd.

Boli mene briga kako tebi "djelujem" jer ti nisi ni profesor Etike, nit..  ustvari i ne znamo šta si. Nemaš kredibilitet a kroz priču ovde ga nisi baš izgradio.
Ti možeš da pljuješ druge da bi diskreditovao, što ti je takođe jako kulturno.
 A kod tebe nema zanimanje da se diskredituje.

Izvini, jel nekulturno da te ljubazno pitam čime se ti ustvari baviš?

XXI je vijek,onako prilično imamo fantastične nauke avioni, kompjuteri, internet, ali u medicini "sve je individualno" i "nemaju svi ljudi takav imuni sistem"...  ccc

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
   Dobro, i koja studija daje podatke da su vakcine bezbedne?

Naučni radovi su fokusirani na jednostavne pojave koje se mogu kontrolisano observirati.

Vakcine jesu dizajnirane i testirane sa namjerom bezbjednosti, a pojavljuje se skepsa u vezi npr. timerosala.
Jer eto možda im je nešto promaklo, ali zu zataškali.

Možda im je promaklo 1-2-3 stvari, ali sigurno nema 50 razloga da se ne vakcinišemo.

I imaš radova za timerosal.

I imaš radove za povezanost MMRa i autizma.

Dakle teme koje su privukle pažnju javnosti.

Pročitaj 50 fokusiranih radova pa donesi sam zaključak.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
milica pochela da kenja postove jedan za drugim...
Konzumente dildo industrije,
Pa bolje i postove nego vaskolike penetracije, kao ti : ))

Citat
jedna od razlika izmedju studija koje ti iznosish i nauchnih studija je u tome shto su jedne objektivne. A da ti objasnim shta znachi objektivna studija:
- objavljene rezultate potvrdi ili opovrgne druga ustanova
- navode se svi efekti
- loshi efekti se uzimaju u obzir
- postoji i kontrolna grupa
- postoji nauchni metod
- prolazi kritiku nauchne javnosti
...
Jel ovo pokusavas da budes pametan ili da zadovolji penetratorku? : )

Citat
glavna studija za koju se ti hvatash je izneo lik koji je imao uzorak od desetoro dece, od kojih su sva bila sa klinichkom slikom autizma. nije imao kontrolnu grupu. izneo je rad, lazirajuci rezultate a onda na mala vrata prichao o melemu koji lechi autizam. kad je bio diskreditovan, onda ga je farmakomavija ucutkala...
Sta? Jesi uzimao nesto nakon penetracije ili je ovo nezeljena rekacija na produzenu centimetrazu? O cemu ti to?
Citat
I sam si rekao "tako savršen sistem ne funkcioniše kod svih". I ja ti kažem da funkcioniše da negiraš realnost.
Neverovatna tvrdnja i onda se pitate zasto vam ljudi sve vise ne veruju, pa pogledaj sta pises...sramota. Ja i dalje mislim da se ti zajebavas.
Citat
Svi imaju mišićna vlakna (crvena, bijela) koja isto funkcionišu i istu molekulsku građu, e sad neko je ukupno mišićno jači neko je slabiji.
Dobro jutro, Genije! Danas je nedelja, 18. mart 2018.
Citat
Ti bi rekao "hm a da li su ta mišićna vlakna baš ista kod svih" jer nisu svi isto jaki.
Tako je.
Citat
Ako je neko ugrožen kod urođenih imunokomprovitovanih stanja, takvoj osobi se vakcina i ne daje.
Znas li kako se utvrdjuje sposobnost deteta da li je pogodno za vakcinu ili ne? Prvih nekoliko puta pedijatar "opipa" dete i malo porazgovara sa roditeljima, a posle rutisnki bode, iako se stanje deteta moglo promeniti 100 puta.
Citat
Šta ponavljaš anesteziju, pa naravno da su ti sistemi kompleksni, imaš lijekova koji rade kod svih lijekovi koji su individualni, nekih koji su kontraindikovani kod astme, alergije itd.
Pa kako onda dajes vakcinu svima isto?
Ako tebi nije jasno da je svaki organizam neponovljiv, ne, to nije nikakva "filosofija" vec cinjenica, sta dalje da pricamo?
Citat
Boli mene briga kako tebi "djelujem" jer ti nisi ni profesor Etike, nit..  ustvari i ne znamo šta si. Nemaš kredibilitet a kroz priču ovde ga nisi baš izgradio.
Sudeci po broju postova koje smo razmenili jos kako te briga.
Citat
Izvini, jel nekulturno da te ljubazno pitam čime se ti ustvari baviš?
Sta god da kazem, plasim se da neces verovati, tako da - nebitno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
pazi kad sam ljudima kad ne kapiraju osnovne stvari pocheo da pricham: ajde nemoj da si kristal..
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Neverovatna tvrdnja i onda se pitate zasto vam ljudi sve vise ne veruju

Svakodnevno na osnovu analiza antitijela (IgM za novoinfekciju, IgG za staru) utvrđujem da li neko ima infekciju,
 (npr. Lajmsku Bolest, Siflis, Streptkok, Pneumokok itd itd) ako posumnjam na osnovu kliničke slike.
Da toga (seroloških testova - antitijela) nema, ne bi postojao tačan način da se utvrde ove bolesti.
Dam antibiotik i posle terapije provjerim da li još uvijek postoji infekcija.
Znači postižem izliječenje i ljudi to vide.

Nisam primjetio da meni ljudi "ne vjeruju" jer postižem izliječenje. Ovo je nešto bazično i postoji 10ama godina.
Meni je ordinacija puna.

Ako si mislio na skepsu o vakcinama, možda tu ne vjeruju.
Al meni imunologija "ista kod svih ljudi" radi posao i većina pacijenata to vidi.

..

Heh, znao sam da ćeš da vrdaš oko odgovora čime se baviš.  Smile
A što ti ne bih vjerovao.

Nije da bi nešto prozivao jer poštujem što se kaže  "i hirurga i inžinjera i majstora i čistača".
Al je to što nešto kriješ u stvari komedija.

Ali to da uvijek vrdaš oko posla je u najmanju ruku čudno.
A i malo nefer, jer ti meni sereš u posao a nećeš da kažeš da li se uopšte nečim baviš.  Smile
« Poslednja izmena: 18. Mar 2018, 22:23:24 od Slagvort »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.