Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 97372 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Ја сам само у мом првом посту на овој теми изнео своје ставове, сви остали коментари су ми били одговори на твоје јер си ми се управо од тог старта залепио као псеће говно за патику.
Veliko je pitanje ko se tu kome zalepio za patiku, jer, komentar kao komentar ti je prosecan, obicne propovedi vakcisnaskog fanatika, ali si izjavio sve ono sto malko pametniji fanatici od tebe misle, da bi metkom uza zid resio problem : )

Citat
Ма да, бре, наравно. Него је занимљиво како та ваша "питања" искачу упоредо са развојем ситуације, док није било смртних случајева сте кењали како нема епидемије, а сада када је евидентно да је има и да се од ње умире, е сад сте се сетили да тражите проверу да ли су ти људи умрли баш од тих сојева малих богиња.
Genije, ne pratis situaciju, ponovo lupetas. Prelistaj malo poruke (ova ili druga tema) i videces kada je pitanje soja postavljeno?! Znas li koliko dugo traje borba protiv prisilne vakcinacije? Nije to nista novo, ali bljuc ljudima pomraci um.
Citat
Када се буде доказало да јесу умрли баш од тих сојева малих богиња,
Kao fanatik, ti, dakle, priznajes da se jos nije dokazalo koji soj je u pitanju?
Koliko zivota obican grip odnese tokom godine, isto ovako, na indirektan nacin? Gde si da izaseres o "opasnoj epidemiji" tada? A kancer? Da li si se vakcinisao protiv malih boginja, epidmeija je u toku, ne zaboravi!
Citat
онда ћете тражити да се провери да ли су имали генетски наслеђене предиспозиције да оболе од хроничних болести, па кад се и то докаже као нетачно, онда ћете тражити да се утврди квалитет воде из чесама јер је болесник највероватније умро од бактерија у пијаћој води а не зато што се заразио малим богињама.
Ili da utvdimo tvj IQ?

Citat
Просто, ту нема краја и нема доказивања, ти паметном човеку можеш нешто да докажеш а будали не можеш ништа и никад.
Zato se ja i ne trudim tebi i vama fanaticnim ideolozima da objasnjavam, vec ljudima koji u tisini ovo citaju.
Citat
Као што рекох, ето, насрао си се за два живота, запушио си канализацију, сад седи и не сери више, смараш.
Ponovo, pretpostavljam da tebe Zevs salje da otpusavas i da ces da se molis na kolenima sa sve bljucom ispred sebe?
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 12:44:32 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Океј, шта год, само не сери више.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Anea i ja ga pitao za broj... nije odgovorio...

Rasprava sa kristalom:

- Struja ubija, treba obezbediti rukavice za zashtitu
- Hoecsh da prodash rukavice, ti si placenih rukacomafijashke mafije. Treba utvrditi da struja ubija, evo ima ovaj jedan chlanak koji sam izguglao da je struja korisna
- Evo ima vec troje mrtvih
- Ljubitelju analnih igara, struja ne ubija... u 19 veku struja nije ubila nikog. Eto oni su koristili koshtice badema i struja ih nije ubijala
- Ali ovih 80 istrazivanja sprovedena u periodu od 15 godina kazu da struja ubija.
- To nikad nije potvrdjeno, ta istrazivanja finansiraju rukavicomafijska udruzenja i sorosh... Osim toga, sredstvo za vulkanizaciju gume izazivaju autizam.
- Evo ovih 50 istrazivanja koja kazu da nema veze izmedju autizma i primene rukavica...
- Evo na www.analsajensantihandglowz.blog.cc/kupi-blender kaze da je nezavisni institut u kambodzi sproveo istrazivanje na 10 autistichnih ljudi i da su svi polazali autizam poshto su koristili rukavice...
- Ali to su fingirani rezultati, i teshko da je 10 ljudi koji vec imaju autizam dobar uzorak za ispitivanje
- Analni konzumentu rukavica, pukli ste...
- koliko ljudi treba da umre da se slozimo da gumene rukavice shtite od struje?
- Zavisi gde su proizvedene, Ruske su dobre - mislite o tome - a ove korporacijske su za vas glupane. Evo vam ga bil gejts, nudi rukavice u trafostanicama...
- Jesi ti ozbiljan?
- Pukli ste!!!!11

i tako dalje...
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 13:13:27 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/porodica-porodilje-preminule-od-malih-boginja-optuzuje-lekare-a-postoji-sansa-da-je-i/8ped1zp

sve pise. umrla zena jer nije dobila adekvatnu medicinsku pomoc na vreme. lepo kaze porodica.
zakljucak: krivo je zdravstvo
zasto je krivo?
zato sto je nezainteresovano.
zasto je nezainteresovano?
zato sto su placeni koliko i ti romi koji skupljaju karton.
a zasto nisu placeni vise?
pa zato sto pare odose na bezvezne vakcine.
samo za tu 14-u koja se uvodi sad od marta cemo davati 10 MILIONA EVRA GODISNJE.
a gde je prethodih 13 vakcina? koliko one kostaju godisnje?
i kolika je provizija politicara?
niko da mi odgovori..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Ja bih nešto rekao al sam doktor pa nisam relevantan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Ја сам тражио психијатријско објашњење за тај феномен невероватног самопоуздања које се темељи ни на чему и нисам успео да нађем задовољавајуће објашњење.

Били смо пети разред када нас је на сред часа наставник техничког, старији човек, питао да ли неко од нас зна да куца (требало му је да се неки подужи текст прекуца из рукописа у дигитални облик), као, ослободиће га једног часа техничког (имали смо двочас) и ми се сви гледамо међусобно, сви на компјутеру знамо само да стартујемо игрице и апсолутно ништа више, али један дегенерик се јавља истог момента, ЗНАМ ЈА! Тврдим одговорно да тај тип у животу није видео Ворд, у животу није једно слово искуцао, али се тако самоуверено јавио. Епилог, наравно, наставник је попиздео на њега јер за 45 минута није искуцао ништа јер није знао ни да упали Ворд, али је зато остао цео час у информатичкој сали и вероватно гледао у екран као теле.

Тако исто и ово. Ја не знам ниједну особу која се противи вакцинацији у било ком облику а да нешто зна о томе, да се разуме у тематику, да има било какво, формално и ли неформално, образовање о томе. Просто, ништа, просечан Србин, глуп као курац, не зна ништа, али зато се у све разуме, о свему има мишљење и о свему спроводи теорије завере.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Ја сам тражио психијатријско објашњење за тај феномен невероватног самопоуздања које се темељи ни на чему и нисам успео да нађем задовољавајуће објашњење.
Odgovori na pitanja koje je postavila, na primer dr Jovana Stojković, pa onda na ova iz poslednjeg teksta koji sam psotavio, pa onda uspostavljaj dijagnoze, stručnjače : ))
Često patite od tog psihičkog stanja koje se naziva Projekcija, zašto to radite?

Citat
Били смо пети разред када нас је на сред часа наставник техничког, старији човек, питао да ли неко од нас зна да куца (требало му је да се неки подужи текст прекуца из рукописа у дигитални облик), као, ослободиће га једног часа техничког (имали смо двочас) и ми се сви гледамо међусобно, сви на компјутеру знамо само да стартујемо игрице и апсолутно ништа више, али један дегенерик се јавља истог момента, ЗНАМ ЈА! Тврдим одговорно да тај тип у животу није видео Ворд, у животу није једно слово искуцао, али се тако самоуверено јавио. Епилог, наравно, наставник је попиздео на њега јер за 45 минута није искуцао ништа јер није знао ни да упали Ворд, али је зато остао цео час у информатичкој сали и вероватно гледао у екран као теле.
Pa što onda ne odgovoriš na ona pitanja, deluješ kao neko ko zna o čemu priča?

Citat
Тако исто и ово. Ја не знам ниједну особу која се противи вакцинацији у било ком облику а да нешто зна о томе, да се разуме у тематику, да има било какво, формално и ли неформално, образовање о томе.
Protivljenje i sloboda izobra nije isto.
Ja znam ali su ili uzdržani ili ne smeju javno da istupe.
Citat
Просто, ништа, просечан Србин, глуп као курац, не зна ништа, али зато се у све разуме, о свему има мишљење и о свему спроводи теорије завере.
Tipično za tebe i tvoje fanatike. S tim što ti umesto u zaveru, veruješ u spontanost, pretpostavljam?
Znamo mi vrlo dobro da su Srbi trn u oku za svakojaki ološ ali nećete mirovati dok nas ima ; )

Citat
i kolika je provizija politicara?
niko da mi odgovori..
A dobro, šta sad to pitaš!?
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 13:54:21 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Ja bih nešto rekao al sam doktor pa nisam relevantan.

Jesi li ti kao nerelevantar lekar za ili protiv da lekari primaju sezonsku vakcinu protiv gripa?

I milica, josh uvek nije orgovorila na pitanje?
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Gresis da su to glupi ljudi. To su bolesno sujetni. Narcisoidni. Ego manijaci.

Tagline: "Ko ce meni da brani/naredjuje da JA nesto (ne)radim!"

Mislim, bizarna stvar je sto su antivakseri i ti teoreticari zavere samo slika koliko je drustvo otudjeno, egoisticno i generalno, koliko je zajednica razjebana, jer uvek svoje potrebe stavljaju iznad. Oni su uzrok propasti.

Nisu krivi ni racunari, ni TV, ni Feeeeejs, vec to stalno slavljenje da si poseban i da si progledao, pri tome pizdeci i histerisuci kada utripujes da su ti neka prava ugrozena. Mislim, bizarno... i protiv si odluka zajednice, i vuces zajednicu za ruku da te zastiti od hladnoce.

Pravo je drustveni konstrukt. To nikako da ukapiraju.
Cim nema zajednice, nema ni njihovih prava.
Ako se bore protiv zajednice, bore se protiv sebe.

A garantujem da niko od njih nema herca da bude pustinjak, jer su svi navuceni na sve pogodnosti savremenog drustva.

I jos nesto.. svako pravo ima svoju obavezu.

Drugim recima.. gledaj pod: histrionicni i narcisticki poremecaji licnosti
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 13:54:08 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 34 35 37 38 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.