Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 97387 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ko kaze da dupliraju?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
digitron
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nisam upoznao gospodina
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
normalno da je vaznije dal je verovatnoca 1 ili 3 promila...

nego dal je covek umro...

ja sam to odmah svatio...

inace uopste procesi u prirodi u vidu ponavljanja...su procesi unistenja...

priroda na takav nacin unistava pogresno izabranu rutu u razvoju...

tako to je i vise nego dovoljno za ovu temu...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
@lerr

Rekoh doktor sam pa nemam šta da kažem na temu virusa i vakcina. Ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Milice,

ja sam obaveshtena osoba. nisam struchnjak. Ja kazem da su vakcine potrebne na osnovu nauchnih materijala. Nisam iskopao neki sajt na netu i postao ekspert korporativne ekonomije, teorije zavere i imunologije.

Citat
I dalje milice, koliko ljudi pa da kazemo da greshish? 5, 10, 50, 5000?
Ne treba da umre niko od malih boginja ali to je utopija.

p.s. lerr, ti nisi baš inteligentna osoba.

Izvini, ali kako bez ikakve zashtite ochekujesh da nema nikakvih smrtnih sluchajeva? Sangejzingom? Izbeljivachemm?

Srecom ti zajedno sa inaciom imash IQ negde oko 180 pa ste zajedno svakako pametniji od mene. E sad inacio ima negde IQ oko 110, monitor u koji gledash oko 20.. Ostalo si ti.

@ inicio,
Pazi, slazem se sa tobom da je primenom medicine narushen "opstanak najjachih"
E sad problem je shto smo postali previshe ovisni o tehnologiju i nauku koju smo razvili mozgovima koje je opet stvorila evolucija kao sredstvo za borbu u opstanku najjachih. Nazalost, vishe nismo u stanju da opstanemo kao vrsta bez tehnologije koju posedujemo a posebno bez medicine. Naravno ako si to hteo da kazesh, a ako nisi onda te nisam razumeo  Smile

« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 15:01:20 od lerr »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
i mengele je bio doktor.
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Zato se ne pita jedan doktor
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Milice,

ja sam obaveshtena osoba.
Konzumente dildo industrije,
Vrlo je važno, u ovom trenutku napomenuti u vezi CHega si obavSHtena osoba, a radi se o industirji seksualnih pomagala i sredstava.

Citat
nisam struchnjak. Ja kazem da su vakcine potrebne na osnovu nauchnih materijala.

I ja kažem da su potrebne.
Citat
Nisam iskopao neki sajt na netu i postao ekspert korporativne ekonomije, teorije zavere i imunologije.
Dobro, ti si stručnjak za korporativnu nauku, teoriju spontanog razvoja događaja i na osnovu toga gradiš svoj svet.
Citat
Izvini, ali kako bez ikakve zashtite ochekujesh da nema nikakvih smrtnih sluchajeva? Sangejzingom? Izbeljivachemm?
Potpuno je sigurno da zaštitu ne pružaju korporativne strukture.
Jedno je zaštita i mere prevencije, a drugo nenaučno vakcinisanje svega što mrda i puže do 7. godine života (s tim što se ta granica sada pomera naviše, pa će i tebe da zahvati obaveza ; ) ).
Malih boginja treba da se plaše osobe koje su prethodno vrlo lošeg zdravstvenog stanja, što, opet ne mora biti pravilo.
Citat
Srecom ti zajedno sa inaciom imash IQ negde oko 180 pa ste zajedno svakako pametniji od mene. E sad inacio ima negde IQ oko 110, monitor u koji gledash oko 20.. Ostalo si ti.
Kursađija radi poso.
i mengele je bio doktor.
Pa dobro, šta sad, i naši glavni imunolog, promoter prisilne vakcinacije je doveden u vezu sa GSK-om, al nebitno...doktor je  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jan 2018, 15:09:25 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
mob
Nokia 6630, valjda
Evo doshao do toga da citiram sebe...

Rasprava sa kristalom:

- Struja ubija, treba obezbediti rukavice za zashtitu
- Hoecsh da prodash rukavice, ti si placenih rukacomafijashke mafije. Treba utvrditi da struja ubija, evo ima ovaj jedan chlanak koji sam izguglao da je struja korisna
- Evo ima vec troje mrtvih
- Ljubitelju analnih igara, struja ne ubija... u 19 veku struja nije ubila nikog. Eto oni su koristili koshtice badema i struja ih nije ubijala
- Ali ovih 80 istrazivanja sprovedena u periodu od 15 godina kazu da struja ubija.
- To nikad nije potvrdjeno, ta istrazivanja finansiraju rukavicomafijska udruzenja i sorosh... Osim toga, sredstvo za vulkanizaciju gume izazivaju autizam.
- Evo ovih 50 istrazivanja koja kazu da nema veze izmedju autizma i primene rukavica...
- Evo na www.analsajensantihandglowz.blog.cc/kupi-blender kaze da je nezavisni institut u kambodzi sproveo istrazivanje na 10 autistichnih ljudi i da su svi polazali autizam poshto su koristili rukavice...
- Ali to su fingirani rezultati, i teshko da je 10 ljudi koji vec imaju autizam dobar uzorak za ispitivanje
- Analni konzumentu rukavica, pukli ste...
- koliko ljudi treba da umre da se slozimo da gumene rukavice shtite od struje?
- Zavisi gde su proizvedene, Ruske su dobre - mislite o tome - a ove korporacijske su za vas glupane. Evo vam ga bil gejts, nudi rukavice u trafostanicama...
- Jesi ti ozbiljan?
- Pukli ste!!!!11

i tako dalje...

IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.349 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.