Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96020 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
a vid sta bljic kaze...

Kako se širi zaraza

Vrh ledenog brega su ipak, netipični oblici bolesti, koji su veoma važni u širenju infekcije. Oni nemaju karakterističnu sliku. Čak ni ospe ne moraju da im izađu. Žive potpuno normalno, malo ih boli glava, čas imaju čas nemaju temperaturu, osećaju se nervozno. To su netipični oblici i oni su važni za prenošenje, jer se normalno kreću, idu na posao, a da ni neznaju da šire male boginje.

samo nisu rekli ko to ima ''netipicne oblike bolesti''..
pa vakcinisani!!!
 Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 12:06:42 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Oh, veliki pametni... posto meni spocitavas da sam nepismena... kako da protumacim ovo:

Citat
Nakon nje, male boginje je dobio i mladoženja, jer niko od njih nije bio vakcinisan.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
zamisli, nevakcinisani oboleo, stavili ga u karantin i tako sprecili da se dalje siri zaraza.
dok su vakcinisani sa svojom netipicnom slikom, van karantina, posejali klice uzduz i popreko beograda.
lepo pise u textu. sta ti nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
Не постоје богати и сиромашни, постоје паметни и глупи. Ово нисам ја рекао.

Дакле, ти имаш гомилу примитивног народа који жели да верује у теорије завере. Желе да верују како смо аутохтон народ и како никаквог досељавања на Балкан није било, како слетања на месец није било, како је Тито Черчилов ванбрачни син, ХААРП, Фејсбук, ЦИА... И за све то се нађу паметни људи који профитирају на трибинама. Просто, зашто ти да не узмеш паре људима за оно што желе да чују?

Ја заиста немам ни времена нити воље да гледам ово што је окачено, али ако бих се само ухватио за оно што је написано, дакле "NAUČNO DOKAZANO prisustvo tumorskih virusa i ljudskog DNK u vakcinama". Не знам колико се људи разумеју у вакцине, капирам уопште. Али вакцина је заправо "коктел" авирулентних сојева, односно, вируса или бактерија којима је медицински начин (уклањањем антигена) ОДУЗЕТА способност да изазову инфекцију. Дакле, најједноставније речено, вакцина функционише тако што те зарази циљаним паразитом који не може да ти нашкоди, али зато тело може, у краћем или дужем временском периоду, да развије циљана антитела и да уништи паразит... тако да, следећи пут, у случају да тело заиста дође у контакт са тим паразитом, већ има антитела која могу у старту да га униште и то је оно што називамо "имунитет".

Зашто све ово причам... Па НАРАВНО да се у вакцини може наћи туморски вирус. Али то није вирус који може да ти нашкоди и то овај тип јако добро зна али намерно изоставља тај други део реченице.

Не постоје никакви докази да та вакцина изазива аутизам. Он то такође зна и не може да тврди, већ може да каже нешто попут овог другог, "povećanju broja obolelih od autizma što se potpuno poklapa sa uvođenjem ljudskih ćelijskih linija u vakcine, koje su zamenile prethodno korišćene životinjske ćelije". Као што већ рекох ономад, примећено је да стари људи умиру након што почну дуже времена да проводе у кревету, ја бих то испитао.

Најзад, урадите домаћи. Проверите колико десетина хиљада деце се у Србији сваке године вакцинише и упоредите са бројем оболелих од аутизма. Нешто се ту не поклапа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
ne rece ti gde radis, ako uopste radis..?
stvarno bih voleo da izbegnem tvoju strucnost.
moze i privatna poruka..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
A gde ti radis i cije suplemente valjas? Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
vec sam rekao, idem u firmu pon - pet, 8:00 - 16:00, na kraju meseca mi poslodavac uplati 1000eur na racun. meni dosta. tako da ne prodajem suplemente niti sta slicno. mozes primetiti da se zalazem za zdravu ishranu tako da koga bi tu mogao da reklamiram i guram ovde, negog seljaka sto prodaje povrce?
moj posao nema direktne veze sa zdravljem ljudi / javnim dobrom, nazovi to kako hoces.
njegov potencijalno ima. meni je nepojmljivo da neko izjavljuje da ''sve roditelje koji ne vakcinisu decu treba streljati'' i da se pri tom bavi medicinom. na bilo koji nacin.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 12:44:30 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
vec sam rekao, idem u firmu pon - pet, 8:00 - 16:00, na kraju meseca mi poslodavac uplati 1000eur na racun. meni dosta. tako da ne prodajem suplemente niti sta slicno. mozes primetiti da se zalazem za zdravu ishranu tako da koga bi tu mogao da reklamiram i guram ovde, negog seljaka sto prodaje povrce?
moj posao nema direktne veze sa zdravljem ljudi / javnim dobrom, nazovi to kako hoces.
njegov potencijalno ima. meni je nepojmljivo da neko izjavljuje da ''sve roditelje koji ne vakcinisu decu treba streljati'' i da se pri tom bavi medicinom. na bilo koji nacin.

A sirova hrana i stojanje na zemli a ? To zaboravljas, a leci sidu samo tako.

Smile Smile Smile

Ne treba streljati, treba muzti kaznama

prva 5000, druga 25000 treca 100 000 din itd

kada digne kredit da plati kaznu, pocece da razmislja.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
А ово горе што си писао заиста не знам како да ти објасним. Просто, твој ментални склоп није предвиђен за то... Али хајде да пробамо.

Видиш, на пример, хламидија или ешерихија. Нађеш девојку, све фино, после неког времена, као прави Србенда, је л' те, почнеш да вршиш притисак на њу да баталите кондом. И она неће, али ти је убеђујеш, чист си, здрав си, немаш ништа... И она пристане. Након десет дана - дође ти са оклагијом да ти разбије кичму.

Шта се десило, ти си имао хламидију и то ко зна колико дуго али ниси имао симптоме. А њој чим си пренео, уринарни канал као на врелу ринглу да је ставила.

Зато што је врло могуће да имаш минималне симптоме, или ти, што горе пише, "некарактеристичну слику", или чак да их уопште немаш - а да будеш јако потентан преносилац заразе.

Даље, што се тиче саме вакцине. Овог јануара сам имао најстрашнији грип у животу и узео сам да истражујем о стандардној вакцини против сезонског грипа и добио податак, који ти чак они сами кажу на вакцинацији, да заштита од грипа, чак и ако си вакцинисан - НИЈЕ ПОТПУНА. Зашто? Зато што је, као што рекох у претходном посту, вакцина коктел различитих авирулентних сојева. Светска здравствена организација сваке године ради истраживања и прави процену који сојеви вируса грипа ће те године бити најпотентнији и прави вакцине за њих. То значи да постоји могућност да се заразиш нетипичним сојем и да свеједно зарадиш грип, иако си вакцинисан.

То је разлог зашто, на пример, није пронађена вакцина против ХИВ-а. ХИВ је најмутантнији вирус познат човеку, ти можеш да га изолујеш и да направиш вакцину за њега, али док ти то урадиш, он је већ мутирао у неки други облик и та вакцина је бескорисна.

Да ли постоји могућност да се заразиш малим богињама иако си вакцинисан? Постоји. Да ли је та могућност већа од мишјег пениса? Није.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
u najnaprednijim zemljama sveta (us, kanada, australija, svajcarska, nemacka, svecka..) VAKCINACIJA NIJE OBAVEZNA tako da ne postoje te metode maltretiranja ljudi visokim novcanim kaznama kao u zemljama bivseg komunistickog bloka gde su ljudska prava gazena na mnoge nacine. sada se to nastavlja samo u drugom obliku kao u toj obaveznoj vakcinaciji kod nas, rumuna, bugara i druge boranije.

@stefaneka, veruj mi da ja uopste ne citam ta tvoja poredjenja jer mislim da su apsolutno deplasirana, retardirana, uzmi kako hoces. zajebo sam se kada sam procitao prvo i to mi je dosta.
mozes li mi reci zasto ne zatrazis strucnu pomoc?
ipak se zalazes za streljanje ljudi (i to dosledno kroz 1001 post) a kao neki si student medicine ne znam ni ja sta si..
znas, medicina ne strelja ljude nego im pomaze... Smile
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 13:06:02 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.