Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96240 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
drobisha citas li ti sta je napisano.
dobitnik nobelove nagrade za rad na HIV-u osporava vakcine u kontekstu stetnih propratnih dejstava.
jel on kvalifikovan?
naravno da jeste.
aj ne serite vise..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
hitna pomoc / amputacija / lecenje OD BOLESTI nije isto sto i vakcinacija koja treba navodno preventivno da deluje. ako ja sumnjam da ce vakcina da nasteti mom detetu onda svakako treba da imam pravo na prigovor a da me drzava ne globi zbog toga.

Па управо превентивна вакцинација је разлог зашто долази до епидемија. Када не би било превентивне вакцинације онда би УВЕК била присутна болест, не би постојале "епидемије" него би такве болести биле саставни део живота. Да ли је могуће да си толико задрт да не разумеш. Ниједна болест, поготово не вирусна, никада у историји није престала, вирус може да живи само у човеку и може да се пренесе само са човека на човека, тако да све велике епидемије у историји и у средњем веку нису "престајале" него су само "ишле даље" након што свако у том граду/округу умре.

Вакцине су те које управо превенцијом спречавају болест да буде свеприсутна него се изолована појави негде и онда се то назове епидемијом. Не треба теби епидемија да би добио разлог да се вакцинишеш, треба да се вакцинишеш превентивно како би болест могла да се јави само као епидемија.

ako ja sumnjam da ce vakcina da nasteti mom detetu onda svakako treba da imam pravo na prigovor a da me drzava ne globi zbog toga.

Може, наравно. Имаш права на приговор и имаш права да те држава не глоби. Али само под једним условом - да то твоје дете лепо закључаш негде у подрум заједно са тобом и са свима који су у било каквом блиском контакту са њим и да не излазите напоље никада. Јер ако планирате да то дете пуштате у школу међу другу децу и ако планирате да залазите међу људе, онда директно и најопасније угрожавате целокупно становништво и као такви има да сносите последице.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Kristal, nauka jeste sekta.
Naprotiv!
Citat
Nema svako autoritet da ucestvuje u naucnom dijalogu.
To podrazumeva i odsustvo biznisa i interesa iz nauke ili...?

Citat
Nije ti to demokratija
Nije demokratija, naravno.

Citat
Може, наравно. Имаш права на приговор и имаш права да те држава не глоби. Али само под једним условом - да то твоје дете лепо закључаш негде у подрум заједно са тобом и са свима који су у било каквом блиском контакту са њим и да не излазите напоље никада. Јер ако планирате да то дете пуштате у школу међу другу децу и ако планирате да залазите међу људе, онда директно и најопасније угрожавате целокупно становништво и као такви има да сносите последице.
  Ma nemoj : )) A epidemije u visoko vakcinisanim populacijama?
A ko će da snosi podleicu u slučaju neželjenih efekata vakcinacije?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 15:30:05 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Jedna lasta ne cini prolece. Naucna metofologija zahteva precizne dokaze i konsenzus vecine kvalifikovanih ucesnika u naucnom dijalogu da su dokazi validni.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Citat
hitna pomoc / amputacija / lecenje OD BOLESTI nije isto sto i vakcinacija koja treba navodno preventivno da deluje. ako ja sumnjam da ce vakcina da nasteti mom detetu onda svakako treba da imam pravo na prigovor a da me drzava ne globi zbog toga.

Znas i na reklami za Fervex stoji upozorenje koje se iscita u milisekundi pa niko ne preispituje stetnost.
Isto tako i lekar koji ti prepise neki lek ne isprica ti kontraindikacije lekova pa se takodje moze uzeti u obzir stetnost terapije.
Sumnju mozes dovesti uvek u obzir, jer je jednostavno tako.
Opet navodim dal treba vakcinacija biti obavezna ili ne je neka stvar koja nema veze sa time dal je nesto stetno ili ne.
Problematika je sto se iza teze neobavezna vakcinacija krije fraza da su vakcine zlo.
Sve te zemlje koje se nabrajaju gde je neobavezna vakcinacija ima veliku stopu vakcinacije danas, ne zato sto su one opasne vec ocigledno iz nekog drugog razloga jer bi se onda postavljalo pitanje dal su ti ljudi maloumnici kada i pored neobavezne vakcinacije svojoj deci automatski doprinose autizmu sto je jos gore. Mislim kako to da takvo zlo neko neobavezno krkne svojoj deci.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Naucna metofologija zahteva precizne dokaze i konsenzus vecine kvalifikovanih ucesnika u naucnom dijalogu da su dokazi validni.
Treba razlikovati primenu nauke u tehničkom i društvenom (med.) smislu. To što jednu zgradu možeš da gradiš tako da ona bude sigurna, znači da i sve ostale možeš tako. U medicini to pravilo ne važi.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 15:31:06 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
koji si ti psihopata jebote. da covek zakljuca zdravo dete zato sto ''direktno i najopasnije ugrozava celokupno stanovnistvo''?
ajde i da zabranimo sav saobracaj sa inostranstvom. msm sta ako udje neki nevakcinisani u srbiju.
pa svi cemo pomreti jbt..
Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
koji si ti psihopata jebote. da covek zakljuca zdravo dete zato sto ''direktno i najopasnije ugrozava celokupno stanovnistvo''?
Pa podržava prisilnu vakcinaicju, šta je tu čudno?

Citat
ajde i da zabranimo sav saobracaj sa inostranstvom. msm sta ako udje neki nevakcinisani u srbiju.
pa svi cemo pomreti jbt..
 Smile
Sekta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Citat
Sekta.

A hoces da zabranis sekte?
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Citat
Sekta.

A hoces da zabranis sekte?
Zavisi, kako koje...ali je poenta samo da ne odlučuju o društvenim pitanjima, to je kancer.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 15:32:55 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.