Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Epidemija malih boginja u Srbiji, hiljade zarazenih, 10+ mrtvih  (Pročitano 96211 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Пренос дојењем се скоро не дешава, али се аутизам вакцином скоро сигурно дешава.  Smile Лудило...
HBV transmission through breastfeeding was not reported

Ko je rekao da se "autizam vakcinom sigurno dešava" i u kom postu?
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 15:06:29 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
Citat
svaki put mora da se ima pristanak za lecenje.

Zavisi gde, koja bolest i koji je tip lecenja.
Za najmanju operaciju moras preci brdo papirologije i saglasnosti.
Zamisli hitna pomoc da mora cekati saglasnost da nekoga spasi u datom momentu tipa amputacija na licu mesta, iako su to veoma retki slucajevi.
Jednostavno to pitanje se uvek moze postavljati, dal je moralo tako i zasto je moralo tako.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
Пренос дојењем се скоро не дешава, али се аутизам вакцином скоро сигурно дешава.  Smile Лудило...

Видим хунаб ку, одговорио си ми на питање...

na koje pitanje?

Jednostavno to pitanje se uvek moze postavljati, dal je moralo tako i zasto je moralo tako.

hitna pomoc / amputacija / lecenje OD BOLESTI nije isto sto i vakcinacija koja treba navodno preventivno da deluje. ako ja sumnjam da ce vakcina da nasteti mom detetu onda svakako treba da imam pravo na prigovor a da me drzava ne globi zbog toga.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 15:12:03 od Hunab_Ku »
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Pristao bih na raspravu o prihvatljivosti obavezne vakcinacije samo ako sagovornik prihvata da su vakcine izuzetno korisne.
Jer zaista, moze se govoriti o tome da se primaocu vakcine krse prava. Ja licno podrzavam obaveznu vakcinaciju cak i ako se neka prava krse. Sta cu, Volim svoje bliznje.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
mob
Samsung Galaxy S2
... ako ja sumnjam da ce vakcina da nasteti mom detetu ...

Naravno da tvoju sumnju treba uzeti u obzir, ali samo pod jednim uslovom,
da imas diplomu medicinskog fakulteta i da si pozeljno imunolog a ne psihijatar ili nesto slicno.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Е па ја бих баш волео да не буде обавезна вакцина, па да видимо кога има више заражених после неког времена. Па ако има више аутистичних од вакцине - молим лепо укидамо их.

Видим хунаб ку, одговорио си ми на питање...

na koje pitanje?

http://forum.burek.com/decak-danima-na-respiratoru-zbog-malih-boginja-t659826.msg12380764.html#msg12380764

Дакле како је могуће то да невакцинисано дете иде у школу?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Ma ni tada on ne sme da ima nikakvo posebno pravo. Nek raspravi svoju sumnju sa drugim naucnicima pa nek se onda odgovarajuce zdravstveno udruzenje obrati vladinim telima i skupstini preko nekog poslanika
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544
Е па ја бих баш волео да не буде обавезна вакцина, па да видимо кога има више заражених после неког времена. Па ако има више аутистичних од вакцине - молим лепо укидамо их.
Ko je i na kom mestu pozivao na "ukidanje vakcinacije" u kom postu?
... ako ja sumnjam da ce vakcina da nasteti mom detetu ...

Naravno da tvoju sumnju treba uzeti u obzir, ali samo pod jednim uslovom,
da imas diplomu medicinskog fakulteta i da si pozeljno imunolog a ne psihijatar ili nesto slicno.
A šta ako je autoritet korumpiran kao danas? I Srećko Sladoljev i Željko Poljak su imunolozi, pa sumnjaju u postojeći program vakcinacije, kako sad to?
Ne smete praviti sektu od nauke, to ljude odbija, jer se njom danas bave ideolozi i korporacije.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2017, 15:20:58 od 8Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...

Дакле како је могуће то да невакцинисано дете иде у школу?

pa odgovorio ti je cg. vrati se pa citaj. takav je zakon u nemackoj sta ti nije jasno.
pri tom imaju 100x vise putnika godisnje od srbije pa su toliko i izlozeniji svim zaraznim bolestima..
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Kristal, nauka jeste sekta. Nema svako autoritet da ucestvuje u naucnom dijalogu.
Nije ti to demokratija
IP sačuvana
social share
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.