Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:54:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Darvinova teorija evolucije?  (Pročitano 74503 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
Ja ako verujem da ce nas zadesiti prirodne kataklizme, i ratovi i velika muka u buducnosti, ne poricem ja svoju veru u ovaj svet kao dobar. Sustina sveta je dobra, i sustina ljudi je dobra, odnosno ono za sta je covek stvoren. Ali covek koristeci svoju slobodnu volju kvari tu svoju sustinu. Svet po sebi, i bilo sta u svetu sto nije covek stvorio je dobro. Covek ne moze da stvorio ni atom, ali moze da stvara ideologije, nacin na koji ce trositi vreme, a u svemu tome ima jako losih stvari.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
ali moze da stvara ideologije
...i vere...

Citat
, nacin na koji ce trositi vreme, a u svemu tome ima jako losih stvari.

da, da...
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2143
Zastava Subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson T65
ali moze da stvara ideologije
...i vere...

Citat
, nacin na koji ce trositi vreme, a u svemu tome ima jako losih stvari.

da, da...

Stvara i mnoge religije. Bolje reci sve. Veru nije stvorio, jer vera je jedna hriscanska, a Istina je jedna. Ona se ne moze stvoriti jer vec postoji, nego se objavljuje ljudima.

A kad citiras deo recenice, pa onda komentarises, to ti nema nikakvog smisla.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Šta nema smisla, kažem da,
Citat
u svemu tome ima jako losih stvari.
,
ali
Citat
...i vere...
iliti religije ulaze u to.
A sad se opet dolazi do onog 'čija je vera prava?'
I opet....to nema veze sa evolucijom, tema se previše odužila.

Ne razumem samo kako niste znatiželjni da saznate kako smo nastali, da nađemo dokaze, da razjasnimo sve, nego verujete nekoj knjizi koju su napisali neki obični ljudi...
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
mob
Apple 15
Citat
Ali covek koristeci svoju slobodnu volju kvari tu svoju sustinu.
i da se zamislimo nad ovom recenicom...
da li to znaci da ljudima treba ukinuti slobodu volje kako bi :
Then peace will guide the planets
And love will steer the stars
This is the dawning of the age of Aquarius
The age of Aquarius
Aquarius! Aquarius!

Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
Ne razumem samo kako niste znatiželjni da saznate kako smo nastali, da nađemo dokaze, da razjasnimo sve, nego verujete nekoj knjizi koju su napisali neki obični ljudi...
Ja sam licno zainteresovan da saznam kako smo nastali,i saznajem preko otaca pravoslavne crkve,a ovi preko Duha Svetoga...I nije jedna knjiga napisana na tu temu,vec mnoge.Costa je pokusao da postovanjem naucnih metoda pobijanja evolucije dokaze,u najmanju ruku,sumnjivu osnovu na kojoj se gradi doticna vera-nevera,ali,opet,nije vredelo,jer je sustina,ponavljam,pogresno shvatanje u Boga neverujucih da ce prihvatanjem Boga kao tvorca dobiti neku strasnu obavezu i izgubiti svoju slobodu...Too much Catolic movie industry,i think.Zaboravite inkviziciju,zaboravite indulgenciju,zaboravite prozelitizam i ekumenizam,svetski savet crkava i papin sladoledzijski automobil.Zaboravite i Gipsonovo "stradanje Hristovo" i otvorite um,ako ne i srce za pravoslavno shvatanje sveta...
Ti Lukpote kazes ljudi napisali...Nisu ljudi sami(nije mogao Mojsije sam to da napise-kako je svet nastao,jer nije tome prisustvovao,vec mu je to dato Promislom,a na korist ljudima)to pisali,kao nesrecni Darvin,ali taman i da jesu(ko sto nisu)-vise verujem svetim ocima koji se u Boga uzdahu nego coveku koji za sebe tvrdi(i za sve druge,uostalom)da je majmunski unuk...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Ja sam licno zainteresovan da saznam kako smo nastali,i saznajem preko otaca pravoslavne crkve,a ovi preko Duha Svetoga...I nije jedna knjiga napisana na tu temu,vec mnoge.Costa je pokusao da postovanjem naucnih metoda pobijanja evolucije dokaze,u najmanju ruku,sumnjivu osnovu na kojoj se gradi doticna vera-nevera,ali,opet,nije vredelo,jer je sustina,ponavljam,pogresno shvatanje u Boga neverujucih da ce prihvatanjem Boga kao tvorca dobiti neku strasnu obavezu i izgubiti svoju slobodu...Too much Catolic movie industry,i think.Zaboravite inkviziciju,zaboravite indulgenciju,zaboravite prozelitizam i ekumenizam,svetski savet crkava i papin sladoledzijski automobil.Zaboravite i Gipsonovo "stradanje Hristovo" i otvorite um,ako ne i srce za pravoslavno shvatanje sveta...
Ti Lukpote kazes ljudi napisali...Nisu ljudi sami(nije mogao Mojsije sam to da napise-kako je svet nastao,jer nije tome prisustvovao,vec mu je to dato Promislom,a na korist ljudima)to pisali,kao nesrecni Darvin,ali taman i da jesu(ko sto nisu)-vise verujem svetim ocima koji se u Boga uzdahu nego coveku koji za sebe tvrdi(i za sve druge,uostalom)da je majmunski unuk...

Nije da ne verujem u boga zato što se plašim pakla, nego zato što se uz hrišćane osećam kao da sam okružen ljudima koji veruju u deda mraza. Ne preterujem.
... Mojsiju je to 'rečeno'...Darvin je sam razmišljao...ne znam...ipak više verujem u ljudsko rasuđivanje od nečeg neovozemaljskog.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
AAAUUU! Al' sam pokrenuo temu!!
Ne mogu naci gde sam ja stao sa citanjem teme.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
... Mojsiju je to 'rečeno'...Darvin je sam razmišljao...ne znam...ipak više verujem u ljudsko rasuđivanje od nečeg neovozemaljskog.
postavio sam vec jedan clanak sta je posledica tog rasudjivanja-to da su i ljudi nejednaki medjusobno.Razliciti stepeni na kojima se nalaze pojedine rase-to mi vec zvuci kao odlicna podloga(protiv koje se niko ne moze buniti jer-jaci opstaje)za genocid.Seti se,brate,sta je Hitler mislio o Slovenima...Kako cemo razluciti jedno od drugog-teoriju evolucije od njene prakticne primene...Nikako,zato je i stvorena...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Nokia Lumia 1020
Krstaši su osvajali u ime hrišćanstva...Hitler je u ime prirodne selekcije...ne vidim razliku.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 17:54:34
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.