my German is very bad your English is not much better but I’m sure you can understand every single twist of mind
while we are walking through this Berlin avenue I’m sure that we will get in tune
me and you you and me Helga
It was a long time ago when I was first in Berlin the wall was still up and John LeCarré was in my mind his books where braking through this Berlin avenue but when I came there later the wall was razed to the ground
(freedom has many difficulties and democracy is not perfect but we have never had to put a wall up to keep our people in)
Boze koliko sjecanja zar ovo stvarno je put bez kraja zar ova vatra je vjecnaja u kojoj gorimo ti i ja zar ovim nebom jezde uvijek iste zvijezde koliko smo samo puta vec bili tu me and you
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
sve su moje bivse ljubavi tuzne zar je sve to bio san usred kafane i guzve opet sam ostao sam otsutne tvoje su oci usne ne pruzaju slast ne pitaj kada cu doci proslo je vrijeme za nas
ne okreci se zaboravi me
zovimo cigane neka cijele noci svira gitara jer ako mira nema nek nas vode ravno do dna
zovimo cigane neka cijele noci svira gitara jer ako ljubavi nema nek nas vode ravno do dna
kada vidis prvi sjaj iznad grada ja cu vec s ciganima biti daleko ne zelim biti tvoje ljubavi gladan jer ovaj zivot prekratko traje radije nek se zaborave kad su nestati morale noci njezne i bezdane sto sam ih dijelio s tobom baby
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
today I gained six sisters and ten brothers between us there’s no distance or rain they can hear my breath and see me when I cry plug some wires press the button and here you are
veceras draga izazivam vraga samo se spoji bit cu tvoj heroj desna ruka hrabro stisnula je misa a za lijevu pogodi sto mi je u njoj
WANADOO YAHOO AOL HOTMAIL INTERNET C’EST SI CHOUETTE CITAV SVIJET JE TU
when I have my camera plugged into the computer look at my ass you can hear me talking to you you can get the message oh we are in contact all the time we exchange thoughts and photographs we are together we share it’s beautiful
na trgu izmedju standova posranih golubova bogati starac je pronasao dijete malo crno dijete koje je s golubovima letjelo iznad trga i sletjelu u njegov dzep ah tko ce ponjeti ovo dijete ako necu ja rekao je bogati starac i ponio ga na svoje imanje na sjeveru skotske
ova ruka nije mirna ova kosa nije svila glava neprestano svira jer joj majmun dirigira to sto zeli toga nema vani nevrijeme se sprema on bi urlao al suti jer ga nitko nece cuti
on je stigao sa juga u tim ocima je tuga srce pale ceznje vruce ali sve je nemoguce nema oca, nema majke uvijek slomi sve sto takne sve sto bilo mu je sveto sad je baceno u geto
istambul na grenlandu pingvini sa fotoaparatima i grenlandski turci hladnih ruku zaledjenih brkova jasuci na svojim bijelim medvjedima sa plamenim macevima u ruci prodaju led prodaju led a onda se tu pojavi lazni sin nezakoniti prestolonasljednik ciganka dimnjacar i dvoje lukave djecice koja vode cijelu igru dvoje lukave djecice
magla je stala s druge strane rijeke druge ljude varala otad nam stizu samo vijesti rijetke od kojih boli glava
ijo ijo ijo ijo ijo ijo ijo ijo...
jes bum bum tres tako sviraju oni koji ne znaju za postovanje za tradicije, oni koji dovode u pitanje nase nacine
stjecanja oni koji podvaljuju
mi drugovi, mi prijatelji, mi gospodo mi nismo ovdje da bi prodavali zjale mi smo ovdje da bi osigurali buducnost nasoj djeci njihov moralni i materijalni prosperitet da steknu znanja uspomoc kojih mogu jednog dana zavladati vecim teritorijem da mogu sticati da mogu biti svoji na svome mi cemo drugovi mi cemo gospodo mi cemo braco uvijek znati kako kada i kome pokazati zube
my name is jeff i come to this forum very often i find this forum is the place to exchange impressions, you know, to find friends on the net
in the evening i come home the flat is cold, still and then i turn on my computer and gradually i don’t feel so lonely i feel less weak, released and free then i smoke a little joint just to put myself in the mood
ay sensimilia ay sve si mi milija
of course i have a little beer
my name is jeff jeff, the grateful thank you very much i’m grateful
when you where little Mary you use to love the sea now you are grown up Mary now you like Marines
I’m gonna say hello you’re gonna say good-bye oh won’t you tell me a good reason why you’re gonna say hello I’m gonna say good-bye oh won’t you tell me a good reason why
you are really slick, senorita you are really silk, senorita you are really sick, senorita you are really sweet, senorita
it’s beautiful to live by the sea it’s beautiful to live by those men bringing back jewels from the southern seas all washed by the salt and the sun all washed in the perfumes and spices from the far oceans all those Marines
bring your web-cams bring your digital cameras let my naked body go all around the world
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.