otkada idemo na more svake godine uvijek nove stvari su potrebne al na kraju svasta fali jer nas fico je premali
popis smo pisali tjednima prije puta a svako brisanje nanosi bol svakoj stvari pravo mjesto nadji i ne prepustaj se svadji
i ne zaboravi: drveni ugljen, rostilj, tri ligestula suncobran, peraje, maske, naocale za sunce, karte, tenisice, termosicu, Tarzana, Karl Maya, slauf, badmington, japanke, loptu, sunku, speka, fotoaparat i veliki kanister s vinom
more more ti si najljepsi za me kraj ti si prirode divan dar koji stalno me zove
kad nad morem vidis dugu kreni za njom i uzmi sve sto ti treba jer nase ladje plove, slobodno Jadranom pogledaj koliko vode
tu sija sunce milionima koji rade pa su dosli da im valovi speru znoj to su oni sto su stupali sred parade hrabri ljudi u domovini ponosnoj
jer netko nam stalno prijeti al mi cemo radje mrijeti
momak u bijelim hlacama pali radio orkestar svira plavojku ja sam Jasnu k sebi posadio da joj ispricam film
jer nocu su komarci apasi i komanci
jer nocu su komarci apasi i komanci
al netko nam satlno prijeti al mi cemo radje mrijeti
u svojim starim koznim sandalama nikad nisam bio nesretan zaplesale bi uvijek kad bih je sreo u njima nikad nisam bio sam jer imao sam drustvo cijeli dan u mome rodnom gradu plesala se samba, rumba, ca-ca-ca
kakve su to samo bile godine nikad nisam htio ostaviti sve prepune su tajni bile noci nikad nisi znao sto ce doci makar se jelo samo jedno jelo
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.