Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas u Višnjici u sred bela dana ubijen pas  (Pročitano 28116 puta)
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Ne, ne pitam se, ali sam samo realan. Većina tih pasa ne može da se udomi i socijalizuje da bi živeli u normalnim porodicama. Primetio sam da se u zadnje vreme po NSu šetaju samo "retardiveri", stafordi i one argentinske doge, drugih rasa pa skoro i da nema, šta misliš koliko bi ljudi uzelo ofucanog psa sa ulice i pustilo ga blizu deteta ( a dete htelo zlatnog retrivera). Moji psi su svi umrli od starosti i nikada mi nije bila bitna rasa (uvek sam imao one pse što ih ljudi zovu džukelama), ali mnogi puknu keš na rasnog psa, pa onda kasnije skontaju da je to obaveza i finansijska i vremenska pa se jednostavno otarase tereta, e takve treba kažnjavati a ne pse, ali šta ćeš.

Ja bih uspavala pre takve kao što si ti. Bezdušnog sveta ima mnogo, pa malo da odahnu normalni.

Ma naravno, na ulici im je mnogo bolje. Da ih ljudi šutiraju, i da nemaju šta da jedu. Kada si tako pametna uzmi po koju lutalicu u kuću, svi su oni slatki. Meni je žao kada vidim psa lutalicu ali nisam ja kriv što ga je gazda izbacio, a čopor besnih lutalica ima na svakom koraku. Nisam ni da ih ljudi ubijaju po ulici, ima određene službe koje to treba da rade, inekcija i ćao, kao kada je pas neizlečivo bolestan.
Ovde u Višnjici u delu u kome sam ja ima kerova kojima su stanari zgrada napravili kućice. Postoje ukupno tri za nekoliko njih koji se vrzmaju tu i svi ih vole, retko ko ih dira ili sikće protiv njih i obično ih hrane sve komšije.

Podsećam da je tema hladnokrvno ubijen pas od nekih godinu i kojih mesec dana, pričamo o malom psiću koji je brutalno ubijen iz obesti. 
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Ovde u Višnjici u delu u kome sam ja ima kerova kojima su stanari zgrada napravili kućice. Postoje ukupno tri za nekoliko njih koji se vrzmaju tu i svi ih vole, retko ko ih dira ili sikće protiv njih i obično ih hrane sve komšije.

Fino je to, dobre komsije, staraju se, hrane ih itd. Al kad ovi nekog ujedu, onda niko ne snosi odgovornost  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Citat

Fino je to, dobre komsije, staraju se, hrane ih itd. Al kad ovi nekog ujedu, onda niko ne snosi odgovornost  Smile
Citat

Nego jesu ti psi sterilisani i vakcinisani protiv besnila i ocisceni od krpelja?
Kada je zimus bilo -30 jeste ih uvodili u zgrade i svoje stanove ili su bili u kucicama?

IP sačuvana
social share
'If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe." - Carl Sagan

I may be lazy, unmotivated and arrogant, but at least I'm good at it.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
  To su ulični psi, prljavi su i smrde. Ne reci mi samo da bi ih uvela da ti se valjaju po kući.. Dovoljno je što su dobili kućice i što im iznose hranu. Malo preteruješ.

Što se čišćenja od buva tiče to je sulud posao jer oni su napolju i to je ono "titranje" koje sam spomenuo, bespotrebno glupiranje baš kao i vakcinacija. Koji će im to u životu. Pogledaj samo koliko zla nama ista donosi:
AIDS, autizam, dečja paraliza..Uzročnik je pogadjaš-vakcinacija.

A to za sterilizaciju i kastraciju se slažem, ne znam da li su to uradili ali trebalo bi, valjalo bi to učiniti.

Usput-skoro svaka lutalica ovde je prihvaćena i uzeta u zaštitu od nekog pa ih malo malo hrane i prave im kućice i zaklone. Ko ne veruje slikaću.
« Poslednja izmena: 30. Apr 2012, 22:35:53 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
To su ulični psi, prljavi su i smrde. Ne reci mi samo da bi ih uvela da ti se valjaju po kući.. Dovoljno je što su dobili kućice i što im iznose hranu. Malo preteruješ.

за тебе као великог борца за права животиња не би требало да буде проблем што су пси прљави и смрде Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
 Pa nemam pojma, aj ti ih uvedi u kuću da ti sve živo polome i izobaraju a osim toga to je ozbiljan smrad jbt, nisam ja u kući pa da ih pustim u predsoblje i sl. nego u stanu. Mislim da si malo ciničan care.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Što se čišćenja od buva tiče to je sulud posao jer oni su napolju i to je ono "titranje" koje sam spomenuo, bespotrebno glupiranje baš kao i vakcinacija.

Ma istina, sta ce vakcinacija, ko sad da je besnilo neka strasna stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Ne, ne pitam se, ali sam samo realan. Većina tih pasa ne može da se udomi i socijalizuje da bi živeli u normalnim porodicama. Primetio sam da se u zadnje vreme po NSu šetaju samo "retardiveri", stafordi i one argentinske doge, drugih rasa pa skoro i da nema, šta misliš koliko bi ljudi uzelo ofucanog psa sa ulice i pustilo ga blizu deteta ( a dete htelo zlatnog retrivera). Moji psi su svi umrli od starosti i nikada mi nije bila bitna rasa (uvek sam imao one pse što ih ljudi zovu džukelama), ali mnogi puknu keš na rasnog psa, pa onda kasnije skontaju da je to obaveza i finansijska i vremenska pa se jednostavno otarase tereta, e takve treba kažnjavati a ne pse, ali šta ćeš.

Ja bih uspavala pre takve kao što si ti. Bezdušnog sveta ima mnogo, pa malo da odahnu normalni.

Ma naravno, na ulici im je mnogo bolje. Da ih ljudi šutiraju, i da nemaju šta da jedu. Kada si tako pametna uzmi po koju lutalicu u kuću, svi su oni slatki. Meni je žao kada vidim psa lutalicu ali nisam ja kriv što ga je gazda izbacio, a čopor besnih lutalica ima na svakom koraku. Nisam ni da ih ljudi ubijaju po ulici, ima određene službe koje to treba da rade, inekcija i ćao, kao kada je pas neizlečivo bolestan.

Podsećam da je tema hladnokrvno ubijen pas od nekih godinu i kojih mesec dana, pričamo o malom psiću koji je brutalno ubijen iz obesti.  

Na ovakve teme obično ne zalazim jer imam svoje mišljenje o tome i čudim se ljudima koji nasilno reaguju prema životinjama. Lično sam zbrinula x lutalica, neke othranila i udomila, neke sterilisala, neke spasila od sigurne smrti, neke izlečila. I to je moja stvar. I o tome se ne raspreda javno. Uradi sam koliko možeš i šta možeš za napuštene životinje a ako ne možeš, nemoj pametovati o uspavljivanju i slično jer tvrdim da ne postoji pas koji je nekoga tek tako ujeo sem ako nije besan. U suprotno me niko ne može ubediti.

Možda je nerealno ali brutalnosti prema životinjama bukvalno klasifikujem sa brutalnošću prema čoveku. Jer onaj ko ubije psa, neće mnogo da se dvoumi ni oko čoveka.

A pošto pominjete smrad i higijenu pasa lutalica, dovoljno je da udjete u gradski prevoz ovih dana po vrućini i tužno shvatite da i nema baš neke razlike. Ovo nije tema al hajd da napomenem.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 6300
"Нико не мари за тога пса,
његова крв је црвена,
његова крв, као људска је!

Најзад су однели згаженог пса,
остала је крвава улица,
људе сахрањују, а њега ће бацитиi!

Зашто, зашто, убијају псе?
Зашто, зашто, убијају псе?
Зашто, зашто, невине убијају псе?"

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
...jer tvrdim da ne postoji pas koji je nekoga tek tako ujeo sem ako nije besan.

Pa jednom cemo se i tebi cuditi kad te neki lutalica gricne  Smile

Citat
Možda je nerealno ali brutalnosti prema životinjama bukvalno klasifikujem sa brutalnošću prema čoveku. Jer onaj ko ubije psa, neće mnogo da se dvoumi ni oko čoveka.

Jasno, treba sto vise pacifista, koji neguju lutalice i dele cvece, sta ce nam neki namrsteni sto bi ubili psa, ti bi, ne daj boze sutra otisli u vojsku ako neko napadne  Smile
Barem na Balkanu se u zadnjih decenija videlo da samo brutalni opstaju  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.