Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas u Višnjici u sred bela dana ubijen pas  (Pročitano 28200 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Мој другар Почуча је шутирао мачиће кад је био мали.

Jel ovaj:

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50248
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
pa vidite odjednom nam je zakonski naredjeno da postujemo pse a i sve ostale zivotinje. medjutim, mi takvih manira nemamo jer smo oduvek pozeleli da sutnemo psa ili macku na ulici, a to drugi nisu cinili.
ziveo sam i radio u j americi neko vreme pa znam kako se tamo ophode prema psima. u santiagu de chile psi se slobodno krecu trotoarima prilaze gostima u bastama restorana a kada pozele da predju ulicu sacekaju pesake pa sa nima prelaze (prepoznzju pesacke prelaze ali semafore ne). u pocetku mi je to bilo cudno ali sam se navikao kasnije.

И то је неко стање коме ми треба да тежимо. И према чему ћемо доносити законе. А да се нико жив не запита зашто је то добро... Зашто се пас уздиже на ранг божанства. Зашто се на сваки помен о томе добијају негативне критике? У којој је то вези са људским потребама, жељама, нагонима, хтијењима...Са људском завишћу, похлепом, мржњом, себичношћу, саможивошћу, агресивношћу, осветољубивошћу... Шта ће се десити када комшија сазна да сам му преко мреже увриједио пса?  Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 03:20:48 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Sony xperia

Jel ovaj:

Tog bih vezao za stub. A onda lomio kost po kost ali da ne sme da zucne. A onda ziletom seckao butinu na froncle i zacinio busilicom da prosvira koji zub kroz desni. Podrazumeva se "mesanje" ono u krug busilicom. Naravno, kada je vec zagrejana busilica da se ne bi ohladila bas, moze se prosvrdlati meniskus najtupljom burgijom a onda tanku celicnu cetkicu okretati u toj rupi.

Ovo za pocetak samo. Onako za pripremu. Mozda bih obezbedio i direktan prenos pa onda posle ko voli neka izvoli. Neka isto radi ljudima i zivotinjama.  Smile
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 03:26:49 od Lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
mob
Samsung Galaxy S4 mini
el ovaj:

Tog bih vezao za stub. A onda lomio kost po kost ali da ne sme da zucne. A onda ziletom seckao butinu na froncle i zacinio busilicom da prosvira koji zub kroz desni. Podrazumeva se "mesanje" ono u krug busilicom. Naravno, kada je vec zagrejana busilica da se ne bi ohladila bas, moze se prosvrdlati meniskus najtupljom burgijom a onda tanku celicnu cetkicu okretati u toj rupi.

Ovo za pocetak samo. Onako za pripremu. Mozda bih obezbedio i direktan prenos pa onda posle ko voli neka izvoli. Neka isto radi ljudima i zivotinjama.  Smile
Citat

E tako...a ja bih ti držala produženi gajtan da imaš struje za bušilicu i ostalu električnu mašineriju  Smile

Jedan za primer, pa na bilbord, za opomenu ostalim huliganima.
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Hebi ga, znam par ljudi sto drze one bele pacove, laboratorijske, kao kucne ljubimce. Umiljati su, socijalni, uredni, sve to super, a sa druge strane, bas nije lepo kad se pacovi razmnoze i rasire pa postanu napast. Sad ce neko reci "iju, pacov", kao odvratna zivotinja, stetocina i sta ti ja znam. Privlacan nam je ko i muslimanima pas, koji kod njih vazi za necistu zivotinju. Kod pasa je, gle cuda, opet kriv covek. Ne svidi mu se, izbaci ga na ulicu, a pas ko pas, napravi copor, razmnozava se i brani teritoriju, ali u naseljenom mestu. Kako nema coveka ko gospodara, ne cuva dvoriste, stan, vec "svoju" ulicu pa tui moze neko da nagrabusi, siri se besnilo posto se niko ne stara o njima, gliste, buve i tako to.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0

Jel ovaj:

Ključna stvar.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
HTC One
pa vidite odjednom nam je zakonski naredjeno da postujemo pse a i sve ostale zivotinje. medjutim, mi takvih manira nemamo jer smo oduvek pozeleli da sutnemo psa ili macku na ulici, a to drugi nisu cinili.
ziveo sam i radio u j americi neko vreme pa znam kako se tamo ophode prema psima. u santiagu de chile psi se slobodno krecu trotoarima prilaze gostima u bastama restorana a kada pozele da predju ulicu sacekaju pesake pa sa nima prelaze (prepoznzju pesacke prelaze ali semafore ne). u pocetku mi je to bilo cudno ali sam se navikao kasnije.

И то је неко стање коме ми треба да тежимо. И према чему ћемо доносити законе. А да се нико жив не запита зашто је то добро... Зашто се пас уздиже на ранг божанства. Зашто се на сваки помен о томе добијају негативне критике? У којој је то вези са људским потребама, жељама, нагонима, хтијењима...Са људском завишћу, похлепом, мржњом, себичношћу, саможивошћу, агресивношћу, осветољубивошћу... Шта ће се десити када комшија сазна да сам му преко мреже увриједио пса?  Smile

Nameces neku svoju pricu koja kod nikoga ne prolazi.  Smile

Kakvo bozanstvo? Isto se odnosi i na macke. Ubistvo psa se moze pravdati samo onom floskulom "moze da napadne, da ujede...". A sta ce macka da ti uradi? A opet ih ubijaju jednako kao ovo kuce iz teme.

Suplja prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Duboko u šumama Amazonije

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9116
Zastava Duboko u sumama Amazona
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Nokia 2610
Sve zivotinje ma koje one vrste bile su u principu korisne u odrzavanju prirodne ravnoteze, samo u ekstrenmnim uslovima mogu da naskode. Ovde nema bozanstava vec je sve cista biologija i od koje i covek ima koristi, ali posto kod nas ipak nam je u krvi da sutnemo macku ili psa onako bez veze e to nam te zivotinje i uzvracaju. Tamo gde  se zivotinje ne zlostavljaju u naseljenim mestima one su uvek prijateljski raspolozene prema ljudima. Psi su jako korisni u gradovima jer brane naselja od upada divljih lisica i druge divljaci koja moze da donese razne zaraze pa i besnilo. Naravno kod nas je vakcinacija izostala a u svetu postoje vakcine za pse i macke koje se ostavljaja na odredjenim mestima gde ih ove zivotinje oralno unose a ne spricanjem (postoji izraz "bezi kao spricano kuce") macke su jako korisne za suzbijanje sitnih glodara, u Istanbulu na svakom koraku mozete naci mesta gde se donosi hrana mackama, atakodje u gradu ima puno macjih skulptura- naravno korisne su.
Zato prilazimo zivotinjama prijateljski i necemo imati problema.
IP sačuvana
social share
zummba zlo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0

Jel ovaj:

Gde mogu da nadjem ovaj recept? Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Citat
Psi su jako korisni u gradovima jer brane naselja od upada divljih lisica i druge divljaci koja moze da donese razne zaraze pa i besnilo.

Dobro, lisica ne moze od pasa u grad pa da donese besnilo, al zato copor umesto lisice to obavlja  Smile

Citat
Zato prilazimo zivotinjama prijateljski i necemo imati problema.

Pa pridjes coporu pasa koje je neko ranije isutao i izgadjao kamenjem prijateljski pa da vidis veselja. On zna sta mu je covek uradio pa mu malo i zameri na tome a ne pise na celu "dobar covek, nemoj ga napasti", a sada neke fore kao pas zna ko je dobar i slicno na stranu. Mislim, ima onaj tip sto zafrkava lavove i lezi pred njima u savani, sve govor tela i tako to, al ja to bas ne bih probao, mada sam gledao na YT-u da je to moguce
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.