Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Danas leden dan u Srbiji, sutra temperatura i do minus 22  (Pročitano 51495 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 481
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ja stvarno ne znam zashto svi urlaju o tome kako shkole ne valjaju i shkolski sistem propada i onda se neshto prenemazu...

Ljudi..koliko para toliko muzike i tu nema vishe shta da se doda.

Uz to, ako chitavo odeljenje iz osnovne shkole pobegne sa chasa ili uchenici nerado idu na chas to je direkna odgovornost nastavnika ili profesora.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2012, 19:22:30 od WSeeker »
IP sačuvana
social share
If you are strong feign weakness. If weak, pretend strength. Whatever your position, conceal it from the enemy, and he will waste his armies fighting his own phantoms.

Warhammer 40k - Tactica Imperium
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Evakuisano 12 najugroženijih osoba u ivanjičkom kraju

Zajedničkom akcijom kriznog štaba opštine Ivanjica, vatrogasaca-spasilaca iz Čačka i Ivanjice i MUP-a Srbije, koji je u pomoć poslao helikopter, evakuisano je 12 žitelja tog kraja, najugroženijih vremenskim neprilikama, izjavio je danas predsednik opštine Ivanjica Radomir Ristić.

Ristić, koji je i predsednik Štaba za vanredne sitauacije, naglasio je da su izuzetno teške prilike u ivanjičkom kraju zahtevale hitno reagovanje radi zaštite ljudskih života, koje je i usledilo po odobrenju direktoru policije Milorada Veljovića.

"Uputili smo zahtev Ministrastvu unutrašnjih poslova i samo dva sata nakon mog kontakta sa Veljovićem helikopter je stigao u Ivanjicu. Letilicom je iz tri puta evakuisano 12 lica koja su se nalazila u kritičnoj fazi zbog bolesti, zavejanih kuća", precizirao je Ristić.

Pomoć MUP-a, prema njegovim rečima, bila je "nasušno potrebna", imajući u vidu da se do nekih odredišta nije moglo nikako stići u potrebnom vremenskom roku.

Do Ivanjice je prebačena bolesna žena iz Smiljevca, koja je trebalo da bude operisana, potom više ljudi koji su 10 dana bili zarobljeni snežnim smetovima u Vučaku, posle boravka u gostima, i još dva lica iz ovog sela, od kojih je jednom bila neohodna hitna pomoć zbog povrede prilikom rada sa sekirom.

"Situacija je i dalje veoma ozbiljna. Komunikaciju sa gradskim jezgrom ne može da ostvari 15.000 do 20.000 stanovnika opštine koji su suočeni sa viskokim snežnim pokrivačem i niskim temperaturama, nezapamćenim u ovom kraju poslednjih godina", upozorio je Ristić.

On je podsetio da je oko 20 mašina za rašćišćavanje snega na terenu, među njima su i mašine Vojske Srbije, ali zbog visine snežnog pokrivača "slabo napreduju" u brdsko-planinskom predelu.

U selima ima bolesnih, trudnica, čak i preminulih koje porodice ne mogu da sahrane na grobljima, već taj čin obavljaju u dvorištima do raspleta kriznog perioda izazvanog snežnim padavinama i niskim temperaturama, naveo je predsednik opštine Ivanjica.

"Nastavljamo sa raščišćavanjem terena, dodatno zabrinuti zbog najavljenih novih padavina", poručio je Ristić.

U školu zbog zime neće ići oko 800 osnovaca
Oko 800 učenika šest seoskih osnovnih škola u Kraljevu, zbog niskih temperatura i snega, naredna tri dana neće ići na nastavu, rekao je danas načelnik Školske uprave u Kraljevu Žarko Milosavljević.
"Zbog snega i niskih temperatura, đaci iz Studenice, Godačice, Vitanovca, Roćevića, Vitkovca i Samaila neće pohađati nastavu naredna tri dana. Veliki problem je i otežan prevoz u lokalnom saobraćaju zbog čega i đaci u nastavnici kasne na nastavu, a mnogi i ne stignu na nju", kazao je Milosavljević.
On je naveo i da zbog kvara na trafo-stanici u naselju Čibukovac nije radio školski kotao u tom mestu, zbog čega nastava nije mogla da se održi.
Kako je naveo, zbog kvara kotao nije radio u ponedeljak ni u Osnovnoj školi "Živan Maričić".

Zavejani zaseoci u Studeničkom kraju
Zbog niskih temperatura i nedostatka mehanizacije sporedni putevi u studeničkom kraju oko Mlanče, Bzovika, Šošanice i Polumira još nisu raščišćeni, izjavio rekao je načelnik Štaba za vanredne situacije u Kraljevu Radojica Kočović.
"Glavni putevi u ovim mestima su raščišćeni, ali su mnogi zaseoci nedostupni, jer mehanizacije za čišćenje snega nema dovoljno, a mašine se na niskim temperaturama teško pale", kazao je Kočović.
On je dodao da su sva kraljevačka preduzeća koja raspolažu mehanizacijom uključena u uklanjanje snega, kao i Srbijašume, Putevi Novi Pazar i brojne privatne firme.

Nastavljeno čišćenje lokalnih saobraćajnica u Podrinju
U tri podrinske opštine, Ljuboviji, Krupnju i Malom Zvorniku, danas je nastavljeno čišćenje snega sa zavejanih lokalnih puteva na brdsko planinskom području. U lokalnim štabovima za vanredne situacije u tim opštinama je rečeno da se raščišćavanje obavlja otežano zbog velikih snežnih nanosa i niske temperature. Vanredna situacija, koja je uvedena od petka, i dalje je na snazi, a na tom području je od juče normalizovano snabdevanje električnom energijom na niskonaponskoj mreži.
U Loznici je jutros zabeležena najniža temperature ove godine, 16 stepeni ispod nule, ali život u gradu odvija se normalno, osim što je povećana potrošnja struje, a daljinsko grejanje radi neprekidno i noću. Uredno je snabdevanje grada osnovnim životnim namirnicama, a autobuski saobraćaj se odvija redovno, mada otežano.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6357
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
До јаја су ове температуре... волим кад видим пару из уста Smile

ne znam za tebe, al ja sam sposoban da to uradim i na 0 stepeni Smile ... mrzim zimu  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
овај наставник је безобразно неписмен Smile

Citat
Тешко ми је пало када сам угледао како је једном ученику од велике хладноће пало тешко.

Imas pravo, ipak, olaksavajuca okolnost je da predaje matematiku a ne Srpski  Smile
Inace, po obicaju, kuka se mnogo, pre sto godina zapada sneg, mesec dana selo odseceno od sveta i nikom nista, zalozi se dobro i to je to
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

:D

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 627
Zastava Vranje
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
LG 03
i jao..Brrrrrr  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 danas jutros je bilo oko -17 stepen ....iako ja sma isla u skolu ,u grad i kod baake ,a vratila kuci ...sva sam smrzla ko led.......jedva sam izdrzala hladoce....hvala bogu i tako nisam mogla da disem na vazduh ...i  jer mi boli glava ....jer celo telo jako boli ....nisam mogla da hodam jer uhvatila hladnoca O.o  Smile Smile srecom ne idem u skolu jer ovo treci ledeni dan -22 :OOO ko zna ko izdrzi jedan dan ovo-22 :O :O verujte meni ....sva sam ledena .....cak pokusala sam da pogrejem ,al nije uspelo Smiley nisam navikla da osecam ko ruskinja Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2012, 00:27:24 od umetnica 993 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Nista, ti onda ovako dok je ova smrzotina  Smile

IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.61
U Kragujevcu je bas zima aman
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Па обуците се честито и готово.

У НСу сунце, небо се плави ко море... пролеће Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows 7
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iPhone 7 Plus
Jesam li ja jedini ovde kome sasvim odgovaraju ovako ledene temperature  Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2012, 11:19:20 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1154
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0.1
mob
HTC Sensation
Jesam li ja jedini ovde kome sasvim odgovaraju ovako ledene temperature  Smile
Mora da si Dovahkiin iz Skajrima chim ti ne smeta ovako ledena zima.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.