Или гаће доле па у еу ! да се разумемо , некоме ово и није понижење већ задовољство
Dobro i sta ce ovo korisno doneti nama ? Jos mi niko nije odgovorio! Oni su dali zahvalnicu ambasadoru, on ce da obrise bulju s njom i smejace se retardima! Je l cemo ovim patriotskim cinom da vratimo Kosovo mozda? Ili je to jos jedan korak ka obnavljanju vekovne rusko - srpske federacije?
Не схваташ, њихов циљ је подгрејавање анти-западне климе у Србији. То је као да ја тебе питам, шта су жене у црном добро донеле са оним транспарентима исписаним усташком латиницом ?
Dobro i sta ce ovo korisno doneti nama? Jos mi niko nije odgovorio! Oni su dali zahvalnicu ambasadoru, on ce da obrise bulju s njom i smejace se retardima! Je l cemo ovim patriotskim cinom da vratimo Kosovo mozda? Ili je to jos jedan korak ka obnavljanju vekovne rusko - srpske federacije?
Не, ја се надам и све наде полажем да ћемо Косово и Метохију да вратимо ако нас послужи срећа па Холанђани не схвате ово лоше и одблокирају ссп , прође наша дипломатска битка код Међународног суда правде , и добијемо бели шенген
а и вероватно нећемо гладовати јер ће ти исти холанђани да буду милосрдни (надамо се не као онај анђео 99.) према нама
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 23:51:43 od CrvenaBeretka »
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 3.0.11
Nokia E
Taman mislim da smo dostigli vrhunac svoje gluposti i debilizma i onda se desi ovako nesto kao ova zahvalnica i onda ja shvatim da mi mozemo jos vise da propadnemo i da postanemo jos veci debili i glupaci! Ja sam to rekao vise puta i opet cu Nema nam spasa, gotovi smo!
svaka cast gluplju stvar nisam odavno video veliki srbi iz snp 1389 izbegavaju vojsku vade se na studije,zvrljaju okrecene fasade,lepe putinove slike...
Onaj snimak na drugoj strani , gde Heroj i neki majmunski pukovnik iz holandije razgovaraju, dosta govori o sustini stvari u Srebrenici.
Unprofor je imao zadatak da razoruza, a on je naoruzavao i pomagao Srbe muslimanske veroispovesti i ponekog Turcina, koji su godinama zverski ubijali ne decu od 14 godina nego decu u majcinim stomacima gospodo pederi i ostali covekoliki majmuni koji drkate na 11. jul u znak zaljenja za govna zlocinacka koja je stigla legitimna biblijska ruka oko za oko, zub za zub i dobro se zna da su balije kopale jamu pune 4 godine u koju su ih Srbi totalnom kolektivnom osvetom ubacili 1995 i kraj price.
Holandiji se treba samo tako na nos nabiti da snose odgovornost , a ja mislim da oni to i sami znaju pa pritiscima svoju odgovornost zamenjuju za nasu i time dokazuju svetskoj javnosti da smo mi krivi.
Jako mi je zao sto vi koji ste stali na stranu muslimanskih govana pobijenih 1995 , niste izgubili nekoga od 1991-1995 u okoline Srebrenice , jer bi vas onda pitao za misljenje i stav prema tim govnima zlikovackim.
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0
Alcatel
Žene u Crnom ili 1390 , potpuno iste ekstremne i Srbiji nepotrebne organizacije. Niko ne spori da su Eu i Amerika na strani Muslimana, ali zar ovako glupi i besmisleni potezi mogu bilo kakvu korist doneti srpskom narodu? Mislte da će Eu promeniti mišljenje ako grupa malih bitangi odnese neku povelju u Holandsku ambasadu. Naprotiv , rećiće , eto bili smo upravu.............Sve u svemu većeina nevladinih organizacija je za Srbiju balast i treba ih se osloboditi.
А шта су европска говна радила у Руанди да зауставе крвопролиће и геноцид ? Уплашили се тољага, мачета и мотика, чиме је и почињен геноцид ?
Ипак не треба заборавити да су босански муслимани, једини народ са којима смо делимично имали одличне односе чак и за време рата (Цазински Бабови муслимани) и да није било Алије и његових западних газда, не би ни било рата у БиХ и РС. Такође РС и Србија би требало да приспитају злочине Алијиних муслимана над Цазинским муслиманима, јер сувише дуго се та тема гура под тепих. Почињени су стравични злочини из освете.
Срби морају да схвате да смо ми били господари Балкана (регион бивше СФРЈ) и да ћемо опет бити, само када се ослободимо окупаторске чизме Е.У., која нам је доделила улогу поражених губитника и злочинаца.
Citat
Mislte da će Eu promeniti mišljenje ako grupa malih bitangi odnese neku povelju u Holandsku ambasadu. Naprotiv , rećiće , eto bili smo upravu
Напротив, ми непријатељи Е.У. и не желимо да Холандија и остале државе Е.У. које су 1999 убијале српску децу и цивиле, промене мишљење на боље, желимо да нас још више мрзе, како би у Србији анти-западно расположење достигло максимум. Нема средине, или си за Е.У. или си против (није то нато, па да глумимо неутралност). Жене у црном износе политичке процене, причају о неком геноциду и онда се пребаце у истој реченици о важности евро-интеграција. Жене у црном и СНС деле једну исту жељу, да виде Србију у Е.У.
Ако се не варам исти су и на оном плакату, који је позивао на митинг поводом стања на Косову, исцртали заставе Јужне Осетије и Абхазије, отетих грузијских земаља.
што се тиче Руанде ... одгледајте Shoting Dogs ...
Што се тиче ових малих Руса, који шкрабају Путинове слике по БГ или жена у црном које нон-стоп блајве о геноциду ... сва г**** бре спаковати у исти воз и послати у три лепе 3,14чке материне ... што даље из Србије ...
ИдиЈоти су идиЈоти ... чије год интересе заступају ...
« Poslednja izmena: 11. Jul 2009, 15:20:38 od 3maj001 »