Nije nacionalizam kamenovanje automobila u kome je ministar, niti je nacionalizam guranje prsta u oko Holandiji ili bilo kojoj zemlji EU. Da li cemo im se time osvetiti za bombardovanje? Necemo, naravno. Sa EU cisto poslovan, uzdrzan odnos, nema sta oni nas da vole ili mi njih. Sta mi o njima privatno mislimo i osecamo, mogli bismo zadrzati za sebe. Verovatno ni oni nas ne vole. Srecom, pa ovakve akcije niko ne uzima za ozbiljno.
Не могу да верујем да се људи и даље боје да се ,,не замерим Холандији" . Али то су оне ситне душе које се боје , и у грчу су , да им Холандија не укине посао овде у Србији или можда повећа рату за кредит
Али и са једне стране схватам их јер не могу сви ,или бар велика већина , да се изборе са пропагандом која нас бомбардује
И о томе ,,какву слику шаљемо у свет" ... А какву је су слику послале у свет те земље које су побиле хиљаде људи 1999. год у Србији , али не , битно је да се због овога Холанђани не наљуте .
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 22:23:48 od CrvenaBeretka »
Nije nacionalizam kamenovanje automobila u kome je ministar, niti je nacionalizam guranje prsta u oko Holandiji ili bilo kojoj zemlji EU. Da li cemo im se time osvetiti za bombardovanje? Necemo, naravno. Sa EU cisto poslovan, uzdrzan odnos, nema sta oni nas da vole ili mi njih. Sta mi o njima privatno mislimo i osecamo, mogli bismo zadrzati za sebe. Verovatno ni oni nas ne vole. Srecom, pa ovakve akcije niko ne uzima za ozbiljno.
Не могу да верујем да се људи и даље боје да се ,,не замерим Холандији" . Али то су оне ситне душе које се боје , и у грчу су , да им Холандија не укине посао овде у Србији или можда повећа рату за кредит
Али и са једне стране схватам их јер не могу сви ,или бар велика већина , да се изборе са пропагандом која нас бомбардује
И о томе ,,какву слику шаљемо у свет" ... А какву је су слику послале у свет те земље које су побиле хиљаде људи 1999. год у Србији , али не , битно је да се због овога Холанђани не наљуте .
То су људи који се плаше истине и они то признају. Колико пута су рекли, јесте то што ви говорите је истина, али то не сме да се прича да не би се неко са запада наљутио. До те мере запад сеје страх, да су они почели да мрзе истину, мрзе нас који не желимо да правимо компромис са светом где царује лаж. Политичка коректност ...
Bre, beretka, i ja sebe smatram nekim neonacionalistom (kao sto rece Canak) , ali pre nego opalim psovkama i ironijom po nekom, prvo razmislim koje su stete, a koje koristi. O Holandiji, EU i pogotovo SAD mislim sve najgore, kao i vecina nas, ali sta cu dobiti time ako im to kazem u lice? Da li cu izleciti svoja povredjena nacionalna osecanja i povratiti Srbiji nacionalni ponos? Da li cu dovuci njihove pare u Srbiju? Mislim da ne. Kao sto rekoh, strogo poslovan odnos.
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0
Alcatel
Krive su naše vlasti, jer dozvoljavaju da grupa mangupa gura prste u oči Holandiji. Niko se od nas ne boji Holandije, niti ih neko voli, ne daj bože, ali čemu primitivno ruganje nekom ko ti može biti veoma neugodan neprijatelj. Pre svega da se razumemo iza Holandijinog inaćenja stoji neka veća Evropska zemlja, možda Britanija ili Francuska, ali svakako Holandija nije sama smislila ovo iživljavanje nad Srbijom.
Holandjani su nevidjene dzukele i nopevani smradovi . Mrzim ih iskreno i duboko . Zelim im sve najgore ... bagri pokvarenoj . Oni su nasi provereni neprijatelj ... i dusmani . Jedino im valja sto nas spasavaju od propale i bankroterske , nacisticke i opicene EU .
Или гаће доле па у еу ! да се разумемо , некоме ово и није понижење већ задовољство
Dobro i sta ce ovo korisno doneti nama? Jos mi niko nije odgovorio! Oni su dali zahvalnicu ambasadoru, on ce da obrise bulju s njom i smejace se retardima! Je l cemo ovim patriotskim cinom da vratimo Kosovo mozda? Ili je to jos jedan korak ka obnavljanju vekovne rusko - srpske federacije?