1389. je takozvana "crna operacija" nashih jevropskih vlasti . da pojasnim : to je kvazi-nacionalistichka organizacija ,napravljena da tako da nacionaliste prikaze kao maloumne budale . sve akcije 1389 se izvode u cilju da prosecnom coveku ogade patriotizam i da zbune svakog ko ima nacionalno osecanje.
pored ove zahvalnice holandiji , tu su i njihova saradnja sa "anti-fasistima" (anarho-pederi i cankov LSV ) , njihovo zalaganje za "prava ugrozenih roma" , izvinjenje izraelskom ambasadoru zato shto srbi ne vole jevreje zbog bombardovanja 1999 i sl ....
Ista ta holandiaj kojoj se zahvaljuju nas je bombardovala
Па то је њихов добар цинизам. Бомбардовале су нас све водеће државе Е.У. па Тома трчи Рену на ноге. Постоје разни фактори који коче Србију на путу пропасти ка Е.У. и један од њих је и Холандија.
Нека се захвале Богу што смо ми питом и поштен народ, да смо Грци, Муслимани и било који други народ, покрети попут 1389 би били ослободилачке (терористичке из западног гледишта) организације које би оружјем тражили правду.
Е овако се то ради, живео српски херој генерал Младић.
Bogami sećam se da je kasnije Mladić bio nešto ljut na holanđane , pričao je nešto u fazonu "ma kakva holandija, ma oni nisu u stanju ni dansku da okupiraju..."
Preterivanje i teranje zjbncije, sta drugo?! Ne znam koji i ciji nacionalizam oni propagiraju ovakvom ironijom? Akcije su im prilicno nepromisljene, kontraproduktivne i uglavnom donesu vise stete nego koristi.
Preterivanje i teranje zjbncije, sta drugo?! Ne znam koji i ciji nacionalizam oni propagiraju ovakvom ironijom? Akcije su im prilicno nepromisljene, kontraproduktivne i uglavnom donesu vise stete nego koristi.
Sto bre ? ... Plasis se da ne nasekiraju ,, nase holandske prijatelje ,, ?
Sto bre ? ... Plasis se da ne nasekiraju ,, nase holandske prijatelje ,, ?
Nije nacionalizam kamenovanje automobila u kome je ministar, niti je nacionalizam guranje prsta u oko Holandiji ili bilo kojoj zemlji EU. Da li cemo im se time osvetiti za bombardovanje? Necemo, naravno. Sa EU cisto poslovan, uzdrzan odnos, nema sta oni nas da vole ili mi njih. Sta mi o njima privatno mislimo i osecamo, mogli bismo zadrzati za sebe. Verovatno ni oni nas ne vole. Srecom, pa ovakve akcije niko ne uzima za ozbiljno.
I kakve koristi mi sada imamo od ovog glupiranja? Je l' ce mi mozda biti veca plata? Je l' vise ne moram da brinem da li cu imati za ratu za kredit? Sve to treba motiku u sake pa na njivu da se ta energija pravilno usmeri.
I kakve koristi mi sada imamo od ovog glupiranja? Je l' ce mi mozda biti veca plata? Je l' vise ne moram da brinem da li cu imati za ratu za kredit? Sve to treba motiku u sake pa na njivu da se ta energija pravilno usmeri.
Не може са педерском Е.У. то да се изведе. И ја сам за то буразеру, али није то циљ Е.У., њима требају Тадић, Николић и Мишковић да подржавају увознички лоби и да нас дубље гурну у дужничко ропство. Србија ће почети да ради и да се гради, тек када се окренемо себи и својим интересима.
« Poslednja izmena: 10. Jul 2009, 22:11:12 od Гамбино »
Акција је протекла без проблема. Миша и Иван Ивановић су предали захвалницу представницима Амбасаде. Било је доста полиције испред амбасаде али нису правили проблем ал су само њих сдвојицу пропустили да приђу. Од медији ту су били Б92, Правда и Курир.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)