Ja sam mislio da su miting februara prosle godine organizovali vlada republike Srbije, u kojoj su od 25 ministara 13 bili iz DS-a, i predsednik republike, lepi Borivoje, koji je 15 minuta pre pocetka otkazao ucesce i zapalio u prijateljsku nam Rumuniju. Takodje mi se ucinilo da su na bini stajali gore pomenuti ministri, da su tih dana zuti pozivali na miting, ali gresim ja sve je to zli Kostunica odradio. Prvo je pozvao pijane provincijalce u Beograd, a onda im je podelio kanistere benzina i kutuje sibica ruske proizvodnje. Da zavara trag otisao je na moleban u hram Svetog Save. Pravi Lord Sidius. Preko dana smotan, dosadan i neobavesten, a preko noci mracan, zao i opasan! Predvodi rulju koja spaljuje tesko stecenu diplomatsku imovinu nasih osvedocenih prijatelja iz Sjedinjenih drzava, pritom na mestu zlocina, likvidira svakog ko ga ne slusa iz svog pistolja, takodje ruske proizvodnje, i ubaca njihova mrtva telesa u zgradu goruce ambasade
Коштуница је пре свега пизда и слабић. Пизда јер није направио од ДСС квалитет који би ову државу могао да води напред.
Не, пустио је да се пробију лакташки скотови до врха странке и самим тим изгубио заувек... Ако хоћеш да водиш странку онда мораш да је контролишеш... Он то уопште није радио...
Ишао је по принципу ја сам поштен а шта се дешава у странци не занима ме, битно је да има финансија за кампање... Или још горе ишао је по принципу демократског гласања унутар странке... Какво црно гласање, само чврста рука може да изведе Србију напред...
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Коштуница је пре свега пизда и слабић. Пизда јер није направио од ДСС квалитет који би ову државу могао да води напред.
Не, пустио је да се пробију лакташки скотови до врха странке и самим тим изгубио заувек... Ако хоћеш да водиш странку онда мораш да је контролишеш... Он то уопште није радио...
pa ako je kontrolise sam onda tu nema demokratije
a ovaj se narod lozi na demokratiju i ta sranja iako je odavno probusen durex!
pa ako je kontrolise sam onda tu nema demokratije Smile
a ovaj se narod lozi na demokratiju i ta sranja iako je odavno probusen durex!
Демократија је лажа за будале... Шта мислиш јел неко могао да присмрди нешто Ђинђићу из ДС-а? То је био његов квалитет у односу на Коштуницу... Можда једини... Био је енергичан и контролисао је ситуацију...
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
толико је био добар да му је све мања и мања популарност,полако се враћа на статус ``комби``странке! Иначе је ДСС био познат 2000-те као легло прелетача Јул-а и СПС-а! Од њих су били само гори Батићеви ДХСС локални одбори.