Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:52:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Dali cemo traziti Kostunicu "svecom"  (Pročitano 15765 puta)
Svakodnevni prolaznik

Jedan GRAD, PORED je Beograd!!!

Zodijak
Pol
Poruke 368
Zastava jedan Grad, PORED je Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6680
Ako ste me razumeli,vreme pre i posle Vojislava Kostunice kao premijera Srbije.Da se razumemo nije ni tada bilo sjajno,ali se iz godine u godinu osecao pomak nabolje.Ali onda su dosli "zuti i crveni"i sve je krenulo naopako.
Mislim da je Kostunica bio premijer i drzavnik kakvog medju ovim danasnjim nema ni u najavi,i mislim da ako se ovaj narod  duboko zamisli na sve to,DSS i Vojislav Kostunica ce se vratiti posle sledecih izbora na velika vrata.
Sta vi mislite o tome? Smile
U pravu si potpuno, trazicemo ga svecom, ali ispod cenzusa.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Smile Ма супер, политички затвореници. Ти мислиш да смо и ми кретени ко и ти па да ћемо поверовати у те глупости? Ма бежи бре..
А ови докази за Воју пре доказују да је Витез Која стварна личност него да је Коштуњави организовао нереде  Smile
Јес ти јео бунике синко? Ајде напуни каду камен лааааадном водом и тури главу тамо пар минута. Ајде озбиљно ти кажем...

za politicke zatvorenike pitanje tebi: da li je udruzivanje radi neprijateljske delatnosti politicko krivicno delo? da li su postupci u kojima nemas pravo na valjanu odbranu pravicni?

za voju pitanje: ko je organizovao miting iz kojeg je proizislo nasilje? ko je odobravao paljenje ambasada svojim izjavam da se time stiti medjunarodno pravo? ko je komandovao policijom tih dana? zasto je kostunica izjavio da policija nije trebala drugacije da postupi i da je njen rad pohvaljen?

Citat
inace...i predsednik amerike je kriv za svako nasilje na ulici...samo zato sto je predsednik Smile Smile Smile

e to je tvoje shvatanje, moje nije. kostunica nije odgovoran zato sto je bio predsednik, nego zato sto je organizovao miting, oznacio one koji su posle napadnuti, izjavio da je paljenje ambasada zastita medjunarodnog prava i time odobrio taj postupak, istovremeno je rekao da rad policije nije trebao da bude drugaciji, a sam je komandovao milicijom
Citat
nesto otprilike kao da ja kazem da je ceda ubio djindjica jer se nije slagao sa djindjicevom vizijom resavanja problema kosova...

i kakve to veze ima sa napisanim?

Citat
nisam strucan ali mislim da bi pravnik na ovo otprilike ovako odreagovao: Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
i ajde, pitam sve pravnike, da li je zakonom o obligacionim odnosima predvidjeno da organizator snosi obavezu za naknadu stete koja nastane prilikom takvih okupljanja ili proizadje iz takvog okupljanja? dakle ako ni za sta drugo kostunica je odgovoran za stetu koja je nastala, a sa mitinga koji je on organizovao

@Gale10

izvoli kazi?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
jeli ti nekad probaš da razimeš šta pišeš,evo ja se trudim ali nešto mi baš neide

Citat
dakle ako ni za sta drugo kostunica je odgovoran za stetu koja je nastala, a sa mitinga koji je on organizovao

kako je ovde koštunica odgovoran,a za peti oktobar država  Smile
de pojasni života ti   Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2009, 22:04:30 od Gale10 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Qtek 小米

21. феб. 2008
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
dakle ako ni za sta drugo kostunica je odgovoran za stetu koja je nastala, a sa mitinga koji je on organizovao

cekaj malo...a ko je odgovoran za stetu 5.10.2000.?
prvo to da resimo pa tek onda skorasnje dogadjaje
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
jeli ti nekad probaš da razimeš šta pišeš,evo ja se trudim ali nešto mi baš neide
Citat
kako je ovde koštunica odgovoran,a za peti oktobar država  Smile
de pojasni života ti   Smile

te dve situacije su slicne u sledecem: i u jednoj i u drugoj je vlast izvrsila nasilje, u prvoj situaciji zato sto je pozvala ili odobrila nasilje, u drugoj zato sto nije postovala izbornu volju izrazenu u skladu sa zakonom sto je isto nasilje jer se uzurpira vlast mimo izbornih rezultata. dakle, radi se o dva nezakonita i nasilna akta!

te dve situacije se razlikuju u sledecem: u prvoj se radilo o sprovodjenju nasilja na koje je pozvala ili odobrila vlast(miting za kosovo), u drugoj se radi o suprostavljanju tom nasilju (odnosno nepriznavanju izborne volje) (5 oktobar).

Citat

cekaj malo...a ko je odgovoran za stetu 5.10.2000.?
prvo to da resimo pa tek onda skorasnje dogadjaje

za stetu je odgovorna tadasnja vlast jer je izvrsila nasilje nepriznavanjem rezultata i prinudila gradjane da izadju na ulicu. gradjani imaju duznost da izadju na ulicu ukoliko vlast ne prizna izborne rezultate. jedini nacin da se dodje na vlast, koja je legalno osvojena na izborima, je bio taj da se nasilno udje u skupstinu sto naravno za sobom vuce i materijalnu stetu, ali nju nije izazvala tadasnja opozicija nego vlast
« Poslednja izmena: 19. Mar 2009, 22:42:37 od klićo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
ali nju nije izazvala tadasnja opozicija nego vlast

tadasnja vlast koja je i sadasnja vlast Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Frizider
Citat
za stetu je odgovorna tadasnja vlast jer je izvrsila nasilje nepriznavanjem rezultata i prinudila gradjane da izadju na ulicu
Cekaj, znaci ti krenes da lazes i da foliras, i dodjem i polomim te od batina, znaci ti si kriv jer si izazvao mene da ti rascopam klavudzu? ............... Slazem se Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
za stetu je odgovorna tadasnja vlast jer je izvrsila nasilje nepriznavanjem rezultata i prinudila gradjane da izadju na ulicu
Cekaj, znaci ti krenes da lazes i da foliras, i dodjem i polomim te od batina, znaci ti si kriv jer si izazvao mene da ti rascopam klavudzu? ............... Slazem se Smile

ne, jer te nisam napao
ali ako ti krenes meni da rascopas glavudzu, pa dobijes batine onda je ovo moje nuzna odbrana i ja nisam kriv Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
LG Frizider
Pa nisi tako rekao, pazi evo pise:

Citat
Znaci, prema ovome, ti jesi mene (figurativno) verbalno napao (nije postojalo fizickog nasilja, vec neka tvoja definicija "izbornog nasilja") i imam pravo da te (figurativno) fizicki povredim bez ikakvih zakonskih konsekvenci? Smile
« Poslednja izmena: 19. Mar 2009, 23:04:22 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 16:52:38
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.