Недадоше му штакори из најближег окружења... Веља, Шормаз, Михајлов, Шами... Има их доста...
Citat
I pred bogom a i pred narodom , dao je on dosta samo smo "mi "to zaboravili !
Пази ја га не нападам (као имбецили) за развитак земље који је условљен и спољнополитичким факторима... Ја га нападам пре свега што није контролисао своју странку и што није бар тамо спровео позитивну селекцију... Овако они су само још једни у низу лакташа и лоповчина у мору других...
Србија је најбогатија земља на свету чим трпи оволике нераднике и лопове...
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Na ovom forum teme vezane za Koštunicu imaju, kako da se izrazim... zanimljive nazive. Prvo ona "Ko jedini sme da vas pogleda u oči" ili tako nešto, pa sada ova...
Ako bi neki pristalica mogao iskreno da odgovori na ovo: za recimo, ne znam, 10-15 godina, period od 2004-2008 je ostao upamćen po kojim potezima Vlade i premijera?
Nisam pristalica dss-a ali drago mi je sto je NIS otisao rusima, sto su ugovorili ovo oko gasa, sto je donet ustav u kojem pise da u srbiji zive srbi, jos da je aerodrom otisao rusima ili kinezima e to bi bilo lepo ali ima vremena.
Mislim da pojedinci,zaslepljeni nekom mrznjom koju najvise propagira Ceda i Canak sa logistickom podrskom DS,ne vide stvarnost i ne mogu da kazu ni sebi a ni drugima da se u vreme Kostunice(ko premijera)zivelo mnogo bolje nego danas,a pogotovo u vreme Milosevica.DSS i Voja Kostunica su "pali"na marketingu,koga moram da priznam nisu imali(ovi se samo slikaju)Svi politicki analiticari su morali da priznaju da je prva Kostunicina vlada bila najbolja i najproduktivnija u zadnjih sto godina,ali nisu to "znali"da "serviraju"narodu.
Mislim da pojedinci,zaslepljeni nekom mrznjom koju najvise propagira Ceda i Canak sa logistickom podrskom DS,ne vide stvarnost i ne mogu da kazu ni sebi a ni drugima da se u vreme Kostunice(ko premijera)zivelo mnogo bolje nego danas,a pogotovo u vreme Milosevica.
izvini,na cemu si? ili imas malo godina pa se ne secas kako je bilo za vreme smrada milosevica,dabogda mu se seme utrlo, ili imas na kucnim zalihama neke jake droge,pa posalji i nama da ne brinemo mozak previse
Mislim da pojedinci,zaslepljeni nekom mrznjom koju najvise propagira Ceda i Canak sa logistickom podrskom DS,ne vide stvarnost i ne mogu da kazu ni sebi a ni drugima da se u vreme Kostunice(ko premijera)zivelo mnogo bolje nego danas,a pogotovo u vreme Milosevica.
izvini,na cemu si? ili imas malo godina pa se ne secas kako je bilo za vreme smrada milosevica,dabogda mu se seme utrlo, ili imas na kucnim zalihama neke jake droge,pa posalji i nama da ne brinemo mozak previse
Možda je bio šverc-majstor kao i neki drugi ovde koji se time hvale i kukaju za slobinim vremenom
Niste me razumeli.Rekao sam da se za vreme "vladavine"Kostunice zivelo bolje nego danas kada su zuti i crveni u koaliciji(proevropski ),a pogotovo mnogo bolje nego od vremena Miloseviceve vladavine! Izvinjavam se.Mozda sam se i ja pogresno izrazio>
« Poslednja izmena: 22. Mar 2009, 12:34:43 od bojannds »