Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Da Vinčijev kod"-religijska knjiga ili dobar triler?  (Pročitano 46880 puta)
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
Na osnovu cega je sveto pismo pouzdanije od pomenute knjige kada se bazira na ....nicemu!
Sorry, ali ako malo bolje procitas ono sto sam napisao, shvatices da mislim da se ne moze nista zakljuciti iy Sccetog pisma.
 Smile Smile Smile

@21707
Ono sto je izneo D.Braun je obicna glupost...

To ti tvrdis ili si procitala negde? 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 161
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@21707

"Da Vinci kod" je jednu fino upakovana avanturistička priča ciji autor je sam potegao neka pitanja koja su uvek obuzimala ljudsku paznju u potrazi za "istinom" o nastanku religija i sekti, o postojanju tajnih društava i teorija zavere.
Vec sam u nekom postu napisala da sam procitala knjigu, intervju sa piscem i dokumentarac, a pored toga imam i sopstven zdrav razum. Jedna od najvecih gluposti citave knjige je tvrdnja o postojanju Svetog grala koji je samo plod maste nekog tamo pisca u periodu romantizma i bolesnih ideja katolicke crkve, koja  naravno odavno poseduje Sveti gral...cudno je to sto jos nismo culi o njegovom magicnom dejstvu...
U svakom slucaju knjiga ce biti lep film..cija premijera, koliko sam cula se najavlju krajem ove godine..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Na osnovu cega je sveto pismo pouzdanije od pomenute knjige kada se bazira na ....nicemu!
Ti započinješ rečenicu kao da će biti upitna, a onda ... sam daješ (svoj) odgovor unutar nje.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemam pojma

Da, da, dobro si to primjetio. Urke i Sigi postupaju potpuno isto - kao svestenici!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
@21707 
"knjiga je zasnovana na klimavim cinjenicama, dok je jedina knjiga koja nam svedoci  o periodu u kome je ziveo Isus Hrist "Sveto pismo"."
Nesporazum.Ja sam shvati kako si hteo da kazes da je Da Vinci kod klimav i bez cinjenica, a da je jedina verodostojna knjiga sveto pismo.Opet kazem u pitanju je prost nesporazum.Budi pozdravljen.

@Nemam pojma
Ocekivao sam da ti najbolje shvatis da je zadnja rec u stvari posalica, a i takodje sam hteo da nekom ko bi eventualno dao odgovor napomenem svoje shvatanje, da bi znao kako da se postavi prilikom pisanja posta...

IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@Nemam pojma
Ocekivao sam da ti najbolje shvatis da je zadnja rec u stvari posalica, a i takodje sam hteo da nekom ko bi eventualno dao odgovor napomenem svoje shvatanje, da bi znao kako da se postavi prilikom pisanja posta...
Sad kapiram i opet sam promašio.
Danas sam zreo za ... pecanje! I to po lezilebovićkom principu: ne samo da se ne stavlja mamac na udicu, nego se i udica odseče da se ni slučajno nešto ne uhvati (i da se onda čovek mora mučiti da skine ulov)!  Smile
Pecanje uz dobru knjigu (npr. "... kod"), topao čaj...
Zvuči primamljivo.
A ja ni štapa nemam!
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1047
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nemam pojma

Pa kako onda pecas? Zar je moguce da te bog ostavio cak i bez stapa? Sta si mu toliko zgresio?

Ili si ti njemu toliko dobar, pa ti je omogucio da pecas, a - bez kompletnog pribora! pa ribice iskacu same
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 590
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Siemens m45
Aj zovi na pecanje... Smile
Imam ja i rezervnih stapova i rezervnih knjiga...Ma bice svega.Ali zaboravio si i nesto za popiti!
IP sačuvana
social share
Skromnost je moja vrlina!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Treba hteti treba smeti, pa da vidis kud se leti.

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Motorola v500
@21707

"Da Vinci kod" je jednu fino upakovana avanturistička priča ciji autor je sam potegao neka pitanja koja su uvek obuzimala ljudsku paznju u potrazi za "istinom" o nastanku religija i sekti, o postojanju tajnih društava i teorija zavere.
Vec sam u nekom postu napisala da sam procitala knjigu, intervju sa piscem i dokumentarac, a pored toga imam i sopstven zdrav razum. Jedna od najvecih gluposti citave knjige je tvrdnja o postojanju Svetog grala koji je samo plod maste nekog tamo pisca u periodu romantizma i bolesnih ideja katolicke crkve, koja naravno odavno poseduje Sveti gral...cudno je to sto jos nismo culi o njegovom magicnom dejstvu...
U svakom slucaju knjiga ce biti lep film..cija premijera, koliko sam cula se najavlju krajem ove godine..

Ejmi Velborn je napisal jednu knjigu koja se zove "Dekodirani Da Vincijev kod" i obradila je sve ovo oko cega se mi raspravljamo, pa bi mozda trebalo da je procitas, bice ti sve mnogo jasnije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

... I see You on The Dark Side of The Moon...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 819
Zastava Valjevo
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230i
Ovaj Da Vinci je bio dosta nezgodan lik... Pravio je i helicoptere... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.