Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 20:23:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56178 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung XYZ1004
Laznaski je sve lepo objasnio...da ga ja ne tupim mnogo, samo da dodam ovo...

Citat
Ima mnogo toga što ćemo moći da naučimo iz ovog sranja koje nas je zadesilo. Red bi bio da jednom naučimo na greškama.

Ja iskreno mislim da necemo nista da naucimo.
Imali smo sjajnu lekciju vezanu za sektor za vanredne situacije i vojsku kad smo imali zavejane ljude po putevima. I tada smo lepo na prakticnom primeru videli kolko nam se helikopterska jedinica raspada, kolko je malobrojna, kolko je nedovoljna, a koliko je zivotno potrebna....i sta se dogodilo?

Dogodilo se to da za to nikad nema para, ali smo zato brze bolje produzili rok za stecaj preduzeca u restrukturianju i nastavili da sipamo milione i milione evra za plate ljudima koji apsolutno nista ne rade ili rade tako sto prozivode gubitke!
Svi ostali mogu da crknu, ali za ove iz javnog sektora mora da ima za plate, jer necemo valjda njih na ulicu (dok svi ostali kad odu na ulicu drzava se i ne pocesa). Svi mozemo da crknemo, ali za njih mora da ima para......e zato nema para za vojsku niti za bilo sta drugo sto je ovoj drzavi od zivotnog znacaja, jer moraju da se izdvajaju pare za plate partisjkih pacova iz javnog sektora!

Sve u svemu para za modernizaciju vojske IMA!....ali ih nece dobiti!
« Poslednja izmena: 20. Maj 2014, 15:50:30 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Нећемо ништа научити из овога...то сад кажемо морамо ово морамо оно...после месец дана има све да заборавимо и наставимо по старом...

Ко кад снег у јануару изненади путаре...и они сваки пут кажу да ће се следеће године боље припремити и да их неће изненадити снег у јануару и сваке их године изненади снег у јануару.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung Galaxy S2
Na slici je ministar bez portfelja zadužen za vanredne situacije

Srbija tone a Velja se ceslja.

А зашто се ти бринеш за Србију? Smile

Zasto ne bih ?
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.3
Browser
Safari 537.75.14
mob
I-mate 30 Pro
Ja kazem lepo da treba obesiti ove meterologe...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
ebiga ne mozemo svi biti strucnjaci kao neki  Smile  Smile

Za razliku od njega, koji zna bolje od Vučića da li stižu Migovi, ja nikad nisam ni za šta tvrdio da sam stručnjak!  Smile  Smile

Dok on , s druge strane, avgusta 2013. prosere na sav glas ''Stižu Migovi, PVO i radari! '' (ono... Rusi prosto čekaju da nas napune oružjem i parama...)  a u novembru se vadi ''eto, lepo sam vam reko,nema para!''  Smile

Tu su i njegove čuvene izjave da Gadafi samo što nije dobio rat, da Srbija ne sme da uđe u NATO nego da treba da glumi Ruski branik usred NATOa s nikakvom vojskom i ekonomijom, pa javno pljuvanje i omalovažavanje raznih blogova i foruma koji se ne slažu sa njegovim odvalama, pa skora odvala da Amerikanci u Rumuniji drže nuklearne rakete i da Srbija to treba da spreči, itd...

Sve je on već isplanirao i smislio, još samo da ga neko obavesti da smo mi goli kurton od države koji se ne pita ni za šta nego radi kako mu se kaže... i biće super.

Al dobro... I u 21. veku, ima ljudi koji vole da im neko priča bajke,pa tako i on uvek nađe neku neinformisanu publiku da im puni glave svim i svačim. Važno je zezanje.
« Poslednja izmena: 20. Maj 2014, 16:00:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
pa i ja kazem  Smile ne moze uvek samo ozbiljno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Hvala!

Smile  Smile

Inače , na osnovu dosad viđenog, ovaj Marić mi deluje kao prilično sposoban i korektan čovek.

Predrag Marić - biografija

Nadam se da će ili uspeti da ojača taj Sektor za vanredne situacije i izgradi opet civilnu zaštitu kako je zamislio, ili da će možda jednog dana da ga unaprede u ministra odbrane ili nešto.

Kako god bilo, jedno je sigurno : rad na vraćanju i jačanju Civilne zaštite mora da se nastavi.
Potpuna saglasnost i kao sto rekoh,nikakav sektor,nikakva civilna zastita,vec-MINISTARSTVO
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 577
Zastava ser
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Hkj ne padaj u vatru...ogradili smo se da sto se ove teme tiče Laza je bio prilično blizu poente... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Ne sporim ja to, evo još jednom : Lazanski je ovde potpuno u pravu. Ovde...

Sve u svemu para za modernizaciju vojske IMA!....ali ih nece dobiti!

Tako nekako. Ja najviše nade polažem u MUP i njegov Sektor za vanredne situacije,koji već radi na vraćanju Civilne zaštite. MUP je uvek bio felksibilniji i proporcionalno sposobniji od VS,koja je i dalje zaglavljena u hladnom ratu i JNA doktrini. Ili je žrtva raznih političkih zajebancija, što se vidi i po izboru jednog Gašića za ministra odbrane. Čovek koji ni dve nedelje otkako je došao na poziciju koju je sam tražio ne zna koji su mu zadaci kao ministra odbrane. Pa tako sposobni ljudi poput generala Simovića ili Bandića, ne mogu da dođu u prvi plan i dolazimo u situaciju da u ovom času opšteg propadanja (ima da se vadimo iz ovoga 20 godina) mi imamo svega 4 transportna helikoptera i par amfibija na terenu.

Tako da se nadam da će MUP da nastavi sa ovim procesom koji je započeo, pa da će biti neke vajde od toga. A ako nastavimo kao dosad, onda možemo slobodno da rasprodamo ovu zemlju i odselimo se,jer nas neće ni biti za 20 godina. Mislim ne kapiram koja je poenta da se svake godine 6 meseci štedi na nekim bitnim stvarima da bi onda drugih 6 meseci sanirali sranje i plaćali pet puta veće odštete. Takva zemlja je prosto neodrživa. Što se pre to shvati ovde, to bolje po nas.

Potpuna saglasnost i kao sto rekoh,nikakav sektor,nikakva civilna zastita,vec-MINISTARSTVO

Slažem se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
mob
Samsung Galaxy S2
ebiga ne mozemo svi biti strucnjaci kao neki  Smile  Smile

Za razliku od njega, koji zna bolje od Vučića da li stižu Migovi, ja nikad nisam ni za šta tvrdio da sam stručnjak!  Smile  Smile

Dok on , s druge strane, avgusta 2013. prosere na sav glas ''Stižu Migovi, PVO i radari! '' (ono... Rusi prosto čekaju da nas napune oružjem i parama...)  a u novembru se vadi ''eto, lepo sam vam reko,nema para!''  Smile

Tu su i njegove čuvene izjave da Gadafi samo što nije dobio rat, da Srbija ne sme da uđe u NATO nego da treba da glumi Ruski branik usred NATOa s nikakvom vojskom i ekonomijom, pa javno pljuvanje i omalovažavanje raznih blogova i foruma koji se ne slažu sa njegovim odvalama, pa skora odvala da Amerikanci u Rumuniji drže nuklearne rakete i da Srbija to treba da spreči, itd...

Sve je on već isplanirao i smislio, još samo da ga neko obavesti da smo mi goli kurton od države koji se ne pita ni za šta nego radi kako mu se kaže... i biće super.

Al dobro... I u 21. veku, ima ljudi koji vole da im neko priča bajke,pa tako i on uvek nađe neku neinformisanu publiku da im puni glave svim i svačim. Važno je zezanje.

Da sam ja ovo napisao, ti bi rekao da "pljujem drzavu i narod". Dodaj i to da je Srbija svorc.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 20:23:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.