Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:31:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da se ja pitam... poplave  (Pročitano 56148 puta)
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137
Drzava je uradila koliko je mogla, dal je moglo mozda bolje...verovatno. Ali so obzriom da kroz nasu zemlju prolaze dve dve velike Evropske reke uz koje imamo sliv Morave i da u isto nije ulozeno nista zadnjih XY godina dobro je da nismo odavno potpoljeni.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Da sam ja ovo napisao, ti bi rekao da "pljujem drzavu i narod". Dodaj i to da je Srbija svorc.

Nije stvar samo šta kažeš,nego i kako kažeš. Ti često ne možeš da napišeš neki kritički post o nečemu u Srbiji a da to ne zvuči kao da je Srbija najgora rupa na planeti.
Uostalom,ako nisi primetio, ja tebi nisam rekao da pljuješ već dobrih šest meseci. Čak sam se i složio nekoliko puta. A to je zato što si malo oladio sa tim pljuvanjem i preterivanjem i imao par smislenih postova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Ono sto je za ha-ha komentar je da je Vucic izgleda zestok baksuz...

Kada je napokon zajahao vlast, desilo se bombarodavanje.... a sada... poplave...

I mislim da nije korektno tvrditi da je sadasnja vlast iskljucivo kriva za ovo sto se desava... Iako mrzim da priznam, oni su nasledili javasluk ...
Ono sto je takodje istina je da je 10 godina bio u vlasti i oko vlasti, a da su njegovi prvi partneri bili i prethodnih 12 godina... pre svega mislim na SPS i ove preletace tipa ono govedo Goran Vesic...
Znaci, smatram da je odgovoran, ali ne iskljucivo... iskljucive su sve vlasti od osamdesetih na ovamo koje su dopustile da se ljudi opuste i zapuste i postanu obicne mule koje nije briga sta ce biti sa komsijom...

Npr. ja bih ispitala ove njegove poltrone, posebno gospodju Tabakovic i gospodina Vulina koji ne zaklapaju vec danima, a Velju poslala u Kovin gde mu je odavno mesto...

Ono sto on ima je da skupi muda i krene da menja sistem... bez politickog kalkulisanja da li ce ono sto uradi dobro da ide na ruku njegovim pol. protivnicima u slucaju da ispusi na izborima...

Svi se dive Rusima na akcijama, ali zaboravljaju da je Rusija pre par godina imala problema sa katastrofalnim poplavama koje su odnele nekoliko hiljada zivota.
Razlika je sto za razliku od npr. Hrvata ili nas, oni uce na svojim greskama...

A onda ide taj aftermath..

Ja kapiram da ce mnogi cvileti ako se uvede solidarni porez... jer kako ce da ziiiive.... zaobravljajuci da su oni i njihovi roditelji upravo zahvaljujuci raznim porezima dobili sansu koliko-toliko za normalan zivot...

Ja se secam trake za isplatu plate moje majke.... od po dva metra.. sa svim odbicima za ovo ili ono.... Od tih odbitaka su i gradjeni ovi nasipi... obnavljani gradovi... i ne kapiram cemu pistanje....

Opet... nadam se zbog Srbije da ce vlast imati muda da raspise radne akcije ili javne radove i natera ljude da se solidarisu...

Da se nece baviti politikanstvom i prenemaganjem... posto vidim da je vec pocelo... "Sta je mali Perica mogao da ucini!!!"

Evo, vec popusta taj adrenalin ... vec krecu price - opljackace nam... neko ce da profitira... bla.. bla... bla...

Pa sta te briga... i da desetina ode onome kome treba... dobro je... Nekada su jedne ciste i suve carape sve sto je potrebno...

I ako si vec politicki neistomisljenik... i ako mislis da ovaj skuplja poene, a skuplja... budi covek, ne budi picka... sacekaj izbore... iznesi svoje protiv-argumente... sad nije vreme za vase preseravanje o tome... Ima vremena, budi dovoljno inteligentan, pa odgovori kada treba...

Mada, ja znam da uzaludno kucam, jer gomila ljudi nikada nije bila u poziciji da izgubi sve, ali bas sve... i za koje je ovo samo jedna video igrica...

« Poslednja izmena: 20. Maj 2014, 17:53:09 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 487
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0

Kada je napokon zajahao vlast, desilo se bombarodavanje.... a sada... poplave...

I mislim da nije korektno tvrditi da je sadasnja vlast iskljucivo kriva za ovo sto se desava... Iako mrzim da priznam, oni su nasledili javasluk ...
Ono sto je takodje istina je da je 10 godina bio u vlasti i oko vlasti, a da su njegovi prvi partneri bili i prethodnih 12 godina... pre svega mislim na SPS i ove preletace tipa ono govedo Goran Vesic...
Znaci, smatram da je odgovoran, ali ne iskljucivo... iskljucive su sve vlasti od osamdesetih na ovamo koje su dopustile da se ljudi opuste i zapuste i postanu obicne mule koje nije briga sta ce biti sa komsijom...

Npr. ja bih ispitala ove njegove poltrone, posebno gospodju Tabakovic i gospodina Vulina koji ne zaklapaju vec danima, a Velju poslala u Kovin gde mu je odavno mesto...

Ono sto on ima je da skupi muda i krene da menja sistem... bez politickog kalkulisanja da li ce ono sto uradi dobro da ide na ruku njegovim pol. protivnicima u slucaju da ispusi na izborima...

Svi se dive Rusima na akcijama, ali zaboravljaju da je Rusija pre par godina imala problema sa katastrofalnim poplavama koje su odnele nekoliko hiljada zivota.
Razlika je sto za razliku od npr. Hrvata ili nas, oni uce na svojim greskama...

A onda ide taj aftermath..

Ja kapiram da ce mnogi cvileti ako se uvede solidarni porez... jer kako ce da ziiiive.... zaobravljajuci da su oni i njihovi roditelji upravo zahvaljujuci raznim porezima dobili sansu koliko-toliko za normalan zivot...

Ja se secam trake za isplatu plate moje majke.... od po dva metra.. sa svim odbicima za ovo ili ono.... Od tih odbitaka su i gradjeni ovi nasipi... obnavljani gradovi... i ne kapiram cemu pistanje....

Opet... nadam se zbog Srbije da ce vlast imati muda da raspise radne akcije ili javne radove i natera ljude da se solidarisu...

Da se nece baviti politikanstvom i prenemaganjem... posto vidim da je vec pocelo... "Sta je mali Perica mogao da ucini!!!"

Evo, vec popusta taj adrenalin ... vec krecu price - opljackace nam... neko ce da profitira... bla.. bla... bla...

Pa sta te briga... i da desetina ode onome kome treba... dobro je... Nekada su jedne ciste i suve carape sve sto je potrebno...

I ako si vec politicki neistomisljenik... i ako mislis da ovaj skuplja poene, a skuplja... budi covek, ne budi picka... sacekaj izbore... iznesi svoje protiv-argumente... sad nije vreme za vase preseravanje o tome... Ima vremena, budi dovoljno inteligentan, pa odgovori kada treba...

Mada, ja znam da uzaludno kucam, jer gomila ljudi nikada nije bila u poziciji da izgubi sve, ali bas sve... i za koje je ovo samo jedna video igrica...

lepo napisano  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Anea, možda (rekoh možda,nije tvrdnja) ne mora predvojnička obuka,nego neka obuka u okviru Civilne zaštite. Slušao sam par ljudi koji su imali tu predvojničku obuku na fakultetima 80ih. Kaže odvedu ih na Bubanj potok, tamo kao tenk nešto jurne na njih, oni se razbeže,bace jednu granatu,i to je to. Bukvalno,to je sve.
Tako da ta obuka se ni tada nije izvodila kako treba,a sigurno neće danas. Uostalom, drugo je vreme danas.

Mislim da je pomenuta Civilna zaštita i obuka u sklopu nje ono što nama najviše treba.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.137

Od ovoga je meni muka...pogledaj kakve bre kamione ima vojska slovenije...a mi se akamo jos sa 110-ama i dajcevima
« Poslednja izmena: 20. Maj 2014, 18:16:25 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.2
Browser
Chrome 34.0.1847.132
mob
Apple 15
Pa, kako god... ali smatram da je ovo pokazalo da klince treba nekako mobilisati...
Ne mogu da budu prepusteni sami sebi...

Ljudi su zaboravili sta znaci ziveti u zajednici... da to znaci da imas neke obaveze prema sebi i drugima...

Eto, svake godine nesto tresne Japan... i aplauz i cudjenje kako su organizovani... cekaju u redovima na evakuaciju...  a zaboravlja se da su oni ubaceni u masinu od kada se ispilis...

I to ne znaci da ti je uskracena sloboda... boze sacuva... ako hoces... mozes da se oblacis kao Umpa Lumpa i pravis kerefeke, ali kada se oglasi uzbuna... svi znaju sta da rade...

Naucili ljudi...

« Poslednja izmena: 20. Maj 2014, 18:26:10 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.16

poor bastard.

svi ti koje si dalje nabrojala dolaze iz...naroda. i to srpskog (zamisli).
dakle, sledi da je narod ... stoka.
koja samo zanje ono sto je posejala... Smile

i 100x sam ti rekao za te tvoje 'javne radove'... NE ISPLATE SE!!!
znaci...znas...sad je 21 vek...ovo ono...i mashine rade bolje, jeVtinije i preciznije umesto gomile ljudi .
izadji iz tog komunistickog naklapanja...
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 29.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat

Ovo je tacno, cak imamo i dokaze Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 29.0
Meni je jaaako interesantno da gledam/slusam/citam ko sve predlaze/se zalaze za radne akcije, sto od javnih licnosti sto od ljudi iz moje okoline  Smile

A mladji narastaj - pa eto sticajem nekih okolnosti imam intezivnijeg kontakta sa njima skorije vreme - oni jesu zeljni da pomognu i da urade nesto (ne mislim ovim povodom samo) ali mnogo vise misle svojom glavom - imaju nas ispred sebe  Smile
« Poslednja izmena: 20. Maj 2014, 18:56:26 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 64
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 22:31:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.