Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:53:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57239 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Блесав си ако то ниси набо Smile

Него само да допуним овај део

Константно балансирање између "да л сам боља риба од ове две које мој дечко јебе упоредо самном" и "да л се фолира или је стварно имао фирму и кућу у Шпанији" уме мало да сјебе човека Smile
и константно убеђивање саме себе да није курва. Тешко је стално смишљати детаље и убеђивати да се те ето бар то разликује од курве.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG Frizider
Па добро било је доста ситуација "за лома" ал у принципу највећа блокада је што је и њен буразер живео са нама Smile Шта знам, није ми то био трип занимају ме другачије девојке Smile

Знам, знам, изговори Smile

У принцупу није то оно класично паре и кинта већ више као провод и зезање па јелте та нека зајебана места типа Хајат, Интерконтејнертал, најскупља пића по клубовима, Ступица, ручкови у Франшу и тако.....ложење на виши сталеж Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Citat
Krene da mi kenja o "ambicijama" i "karijeri",

Pa to je lepo ako je zena ambiciozna i vredna tj ako nije parazit .Sta ti tu smeta ? Smile

Jbt ,kakvi ste vi frajeri - smeta vam ako devojka ulaze u svoje obrazovanje ,a jos vise vam smeta kad devojka dzabalebari  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
Ma, Loli, vidiš da je to pod navodnicima, a u kontekstu ove teme, rekla bih da je njima karijera vožnja u velikom crnom džipu i kupovina diplome na Megatrendu. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

May God have mercy upon my enemies 'cause I won't

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 9393
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Apple iPhone 7
Izvini molim te, nemaju diplomu Megatrenda... Završile su Singidunum, višu poslovnu (osnovnu) i Megatrend između ostalog. Tri diplome matoreee. To je ko da Ja pocepam svoju diplomu sa EKOF-a na 8 delova pa prodajem to kao akcije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ma, Loli, vidiš da je to pod navodnicima, a u kontekstu ove teme, rekla bih da je njima karijera vožnja u velikom crnom džipu i kupovina diplome na Megatrendu. Wink

Hvala na solidnoj interpretaciji.  Smile

Ne mora biti Megatrend, mozhe biti i drzhavni fax visokog renomea, poenta je da su ambicije lazhne. Smile

Uostalom shta me zabole za tvoje ambicije tek shto sam te upoznao ? Daj da vidim, kakve knjige volish, filmove, da se zezamo jbt.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Jbg Fahr, moraju da stvore neku sliku o sebi a to se najlakse radi mahanjem Indexom u kom pishe kog si Fakulteta student...Jos ako je neko menadzerstvo i ostali slicni bakraci, odma' imaju neki trip da su na ne znam ni ja kakvom putu za ne znam ni ja kakvom karijerom...

Bezte od tih riba sto imaju potrebu samo o Fakultetu da pricaju, ja se najezim kad mi neko psomene faks  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.80
mob
LG Google Nexus 5
ne znam za druge al ja ih ne podnosim.
jos kad pocnu da pametuju
kao j.karleusa ... ponekad me sramota sto sam zensko

al kad muskarca vidim da parazitira ...
ne izdrzim a da ga ne pitam sta radi u zivotu.
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Citat
Uostalom shta me zabole za tvoje ambicije tek shto sam te upoznao ? Daj da vidim, kakve knjige volish, filmove, da se zezamo jb

Ti bi da se zezas ,a mozda si naisao na ozbiljnu devojku koja stavrno zeli da bude najbolja u svojoj profesiji  Smile

Znaci ja sam idealna zenska - ne pricam o fakultetu niti me zanima ucenje skole ,ambicije nemam nikakve sto se tice svetske karijere ,ne pricam o svom poslu sa svojim momcima  Smile Smile

Znam tacno o cemu pricas i opet kazem da je vama muskarcima teze nego nama zenama - lakse je roditi se lep i zgodan ,nego krenuti od nule i zaraditi neke pare za normalan zivot .Moguce jeste ali je i jako tesko .Mada sam ja misljenja da uz pravu zenu musakrac moze osvojiti svet  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Ja obozhavam ambiciozne, pametne devojke (formalno obrazovanje me zanima kao lanjski sneg) kad sa zharom prichaju shta bi volele da urade u zhivotu, bilo da zheli da bude direktorka ili domacica.
Medjutim to nema nikakve veze sa onim kad mi sva onako ozbiljna kazhe kako ima velike ambicije. Kakve ? Da obezbedi sebi i porodici lagodan zhivot. Shta to znachi ? Nishta. To je samo deklarativna ambicija, i pojma nema kako ce da je ostvari. U stvari udace se za nekog ko ce joj ispuniti ambicije.

Jedan lep savet: Ko zheli da uradi neshto kvalitetno, bice nagradjen, ko juri pare, nikad ih nece imati. Ko juri brak, nikad ga nece imati, barem ne onaj pravi, ali ce zato srecan u braku biti onaj ko je jurio pravu osobu za sebe.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 02:53:44
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.