Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 02:28:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li žene mrze sponzoruše?  (Pročitano 57314 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Mene samo jedna stvar pogadja. Svidi mi se neka devojka i onda provalim da je sponzorusha, i to me sjebe, iskreno.
Jeste da me to sjebano raspolozhenje drzhi pola sata, ali me sjebe. Pogotovo shto spolja totalno odudaraju od stereotipa sponzorushe.

sooo true Smile

Ја те спонзоруше видим као мање вредне од обичних жена. Могу да буду напуцане и сређене колико хоће, али не вреди изглед без мозга. Спонзоруше га или немају или има је поремећен, тако да код мене имају третман као џукеле. Да је дозвољено шутнуо бих неку на улици Smile

И зато мислим да жене нема потребе да буду љубоморне или шта ти ја знам. Мржњу, тј. презир разумем јер је то неко генерално мишљење према курвама и дрољама, не волиш их као и свако нискоморално људско биће.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 16:00:12 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Da, trazhi mi lovu ...

Pa prema takvim treba isto biti sracunat - ti njoj trazi sta tebi treba  Smile Smile
A obecavaj das dat'kes  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vjerujem da one sebe mrze za nijansu vise nego li njih sve ostale zene koje to nisu Smile
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97
Da, trazhi mi lovu ...

Pa prema takvim treba isto biti sracunat - ti njoj trazi sta tebi treba  Smile Smile
A obecavaj das dat'kes  Smile

Ja nisam srachunat ... jebi ga.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3969
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
A tek ti fazonu ''idi u crkvu''...To samo glupi i primitivni mogu da kazu, a videla sam neko je spominjao na ovoj temi, jbg.
Cemu ovo vredjanje...nisam ja izmislio tu  recenicu ...tako se kaze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Pa znam da nisi ali vidis da naleces na takve .Sto bi one bile pametnije od tebe ?
I sto bi ti patio i dozvolio da te neko sjebe ?
Ja te razumem jer je vecina lepih i zgodnjikavih devojaka u Beogradu jako jeftina i samo gledaju svoje interese .
Neko dobro rece - to se zene uce od malih nogu - samo se ti cero dobro udaj i nemoj da napravis gresku kao sto je mama . A to kad ti majka usadjuje od malih nogu logicno da ces samo i gledati interes .

A mozda ti se svidja pogresan tip devojke ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG Frizider
Ма не треба осуђивати те девојке, мени је то више некако жалосно, шта све оне раде и како се понижавају зарад неког пунише у нади да је неће откачити после првог кресања је заиста помало тужно.

Наслушао сам се таквих прича из прве руке, једноставно се уђе у тај шаблон живота па када се освести негде око 30 две три године и схвати да их армија напуцаних двадесетогодишњакиња увелико избацује са "тржишта" тада се или тргну или најниже падају типа маторци од 50-60 или неке тешке ругобе за три нес кафе и евентуалног купања у кућном базену ............јебено је све то.
« Poslednja izmena: 04. Nov 2009, 17:16:38 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97

Pa znam da nisi ali vidis da naleces na takve .Sto bi one bile pametnije od tebe ?
I sto bi ti patio i dozvolio da te neko sjebe ?
Ja te razumem jer je vecina lepih i zgodnjikavih devojaka u Beogradu jako jeftina i samo gledaju svoje interese .
Neko dobro rece - to se zene uce od malih nogu - samo se ti cero dobro udaj i nemoj da napravis gresku kao sto je mama . A to kad ti majka usadjuje od malih nogu logicno da ces samo i gledati interes .

A mozda ti se svidja pogresan tip devojke ? Smile

Ajd redom ...  Smile

Ja nemam tip devojke. Svaku ponaosob upoznajem i vrshim neke procene shto instiktivno, shto svesno. Tipichne sponzorushe svakako nisu moja ciljna grupa i sa njima lichno nemam nikakav problem. Kad odem na splav, idem da se zezam i vrlo dobro znam da tmao nema devojke za mene, uglavnom.
Kakva je vecina, je neshto shto me takodje ne pogadja, jer i manjina je dovoljno velika. Zapravo najbolje devojke, vecini momaka prolaze ispod radara.
Pogadja me kad procenim neku devojku kao osobu vrednu truda, a ono idiot. Krene da mi kenja o "ambicijama" i "karijeri", te neke tisucu puta prezhvakane priche. Sve sam ih chuo, dosadne su mi. Tog momenta kad se razocharam, budem sjeban pola sata, sat, dva, nebitno. Nisam robot, da kazhem sebi, ajmo na sledecu, 20 minuta nakon shto sam se fokusirao na neku devojku i poverovao u mogucnost da smo na istoj talasnoj duzhini.

Shto ce reci, ja sam emotivac  Smile ... ali poshto sam i zreo chovek, filozof-amater, nadri-psiholog i nadasve zadovoljan svojim zhivotom, ne drzhi me dugo takvo raspolozhenje.

Nadam se da je sad malo jasnije.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
U jeee, ja tek sad vidim koliko se ja zapravo družim sa finim ljudima. Smile

Vidim pominjete da ste slušali priče sponzoruša iz prve ruke. Da li mi verujete da ja lično ne poznajem nijednu takvu devojku? Znam za nekoliko njih, i to se priča (a svašta se za svakoga može pričati, nešto može biti tačno, a nešto ne mora imati nikakve veze s mozgom, mada je istina obično negde između ova dva ekstrema), ali nikad nisam ni sa jednom od njih razgovarala.

One su za mene i dalje neka vrsta mita, i drago mi je da živim u svetu koji je izolovan od takvih stvari. Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
LG Frizider
Ја сам имао цимерку спонзорушу, јебига нисам бирао Smile Ал пази, овако на први поглед је скроз ОК, ал ако се мало мало погребе по површини тек се онда види колико су те девојке несрећне. Константно балансирање између "да л сам боља риба од ове две које мој дечко јебе упоредо самном" и "да л се фолира или је стварно имао фирму и кућу у Шпанији" уме мало да сјебе човека Smile

Мада мени је било супер, спремала ми да једем, шетала по кући полу гола па иако треба да истрпим сат два тог смарања док ми прича те глупости није нека трагедија, исплати се на крају Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 55
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 02:28:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.