Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:46:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verujete psiholozima ?  (Pročitano 18137 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne verujem
A pokusacu da sebe ne dovedem u situaciju da idem kod psihologa

Svako bi trebao da ide kod psihologa svremena na vreme. To je sasvim normallno. Kada dodje trenutak da MORAS da ides, onda to vec nije to...mozda ti i bude bolje, ali....
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
verujem ja psiholozima ,ali oni meni ne veruju. kad sam bio u vojsci na pripremama za strazu odemo mi kod psihologa. i sad neki likovi pokushavashe da se skinu sa straze na foru imam problema,ne mogu da spavam . naravno od toga nema nishta ,psiholog (zena) pochne da ih savetuje ,opshta pricha bla ... bla ... poshto sam znao da od toga nema nishta ja pochnem da se smejem. ona me onda napadne u stilu shta se ti smejesh i ja joj otvoreno kazem da se smejem jer otkad sam u vojsci nikad nisam chuo da je psiholog skinuo nekog sa straze i da je bolje da samo potpishe da smo sposobni za strazu pa da idemo. onda ti ona napade mene i ... zamalo da ja postanem prvi vojnik kojeg je psiholog skinuo sa straze ...Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije u pravu, a evo i zasto.
Pravi covjek/zena (kada kazem pravi mislim na neke osrednje karakeristike osobe sa svim pravim moralnim odlikama covjeka a ne izdajnika ili prevaranta) nece davati savjete tako lako. Kao prvo, savjeti su rjetko isti za svakoga, nije to antibiotik pa da lijeci iste bolesti, cak i u tom slucaju ima vrsta i pod-vrsta. Znaci, da covjek koji zeli dobro svom prijatelju/ci nece dati savjet tipa "sad uradi ovo ili ono". Prijatelj ce da saslusa, da razmotri situaciju, da da prijedlog, da isprica neku slicnu ako ne istu pricu ne bil' otvorio neke nove vidike za svoga druga, itd ... itd.
A cini mi se da procitah kako je neko vec napisao da psiholozi ne daju savjete, samo pomazu da osoba sama dodje do odgovora na svoje pitanje. Samim tim, ako osoba zna nacin na koji moze sama sebi da pomogne - eto ti ... ne treba ti psiholog. Ali ... ni to ne zna i ne moze svako. Treba znati.

E, bash jesam u pravu!!!  Smile  I shto je najgore, ti ni ne znash da si se slozio sa mnom!  Smile  da bi nekome dao predlog, savet, uputstvo za nameshtanje antene na krovu zgrade, recept za kolace ili koktel, morash pre svega da savrseno vladash tom materijom da bi uopshte mogao ishta da predlozish. Inace, drugarici propadne torta sa leshnicima, a posle ti budesh kriva... Smile  Predlozi za kuvanje se traze od iskusne kuvarice ili kuvara, predlozi za negovanje koze od kozmeticara ili dermatologa, predlozi o gajenju paradajza od iskusnog bashtovana, a predlozi o ocuvanju psihickog zdravlja - pogadjash, = od PSIHOLOGA!  Smile  A na tebi je posle shta ces i kako cesh sa njima! Pozdrav!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1255
Zastava Iza...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Nokia x6
Sto se tice psihologa pa.....uza zid.......pa......... metak u celo..........pa.........2 metra pod zemlju!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mislish na pacijente ili na psihologe? Nisi bio dovoljno jasan  Smile  Mada ja nisam za to da bilo koga likvidiramo! Razgovor ne moze nikome da nashkodi, cak naprotiv, moze i da smanji agresivne i destruktivne nagone u coveku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
Mislish na pacijente ili na psihologe? Nisi bio dovoljno jasan  Smile  Mada ja nisam za to da bilo koga likvidiramo! Razgovor ne moze nikome da nashkodi, cak naprotiv, moze i da smanji agresivne i destruktivne nagone u coveku  Smile

Mislim da ti avatar ima krive noge...obuci nesto, pa da porazgovaramo, da bi smanjili tenzije.  Smile Smile

Verujem psiholozima.
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma, opushteno Gimbrowsky, moj avatar se ne ljuti, sve dok nemash destruktivne nagone, malo tenzije i nije na odmet!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
^^^ Potpuno se slazem!  Smile Smile Smile

Avatar nema razloga za ljutnju...to je ipak "samo" avatar.....glupa rec, koja govori mnogo toga o nekom koga ne znas! Ja tu rec dozivljavam kao nesto sto treba blize da opise nekog koga ne znas i da makar malo priblizi sliku o osobi koju predstavlja! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Aha, znaci - ti se sastojis iz tri dela, nevidljiv si i volish da lebdish iznad kompjutera?!!!  Smile  Smile  Smile  Smile  Mislim, sudeci po slicici koja ti stoji uz ime...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Joj vidju ovo dvoje ....  Smile

Postovani posjetioci ove teme, molimo Vas da obratite paznu na izbor Vaseg avatara, jer sudeci po svemu na listovima ovog Bureka se nalaze vidovnjaci i prorocice. Aku slucajno nemate avatar, obavezno izaberite jedan, tek da se vidi da li su Vam noge krive ili ne, da li mozda imate trece oko ili neku drugu paranormalnu pojavu na sebi. Ukoliko odbijate da izaberete avatar, Vasa licnost ce biti proglasena nevidljivom i zanemarljivom za razgovor.  Smile

Zivjela sloboda Bureka!!!
« Poslednja izmena: 11. Jun 2006, 05:44:30 od who cares »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 22:46:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.