Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:59:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li verujete psiholozima ?  (Pročitano 18172 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jeste, ali ne mozes sam da radis na sebi, kao sto ne mozes sam sebe da operises, ili da sam sebi npr. plombiras zub!?!  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50031
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Zapitajmo se sta je rad na sebi, a onda da li mozemo sami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Naravno da mozemo da pomognemo sami sebi, samo ako znamo kako.
Sto bi to bilo nemoguce?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tacno!  Naravno da mozemo da skocimo sa 25. sprata i poletimo i ostanemo zivi, samo josh ne znamo kako!   Smile  Mislim, zamisli da operises sam sebi npr. bruh koristeci uputstva iz prirucnika za anatomiju i hirurgiju!  Smile     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
radoznala,

dopusti svojoj radoznaloj masti da se malo opusti. Masta nam zato i sluzi. Nemoj da je zatvaras u kavez. Kakvo skakanje sa 25-tog sprata?
Ima ljudi koji sami sebi vade zube, koji se sami sisaju, koji sami sebe usivaju kada se posjeku - kao sto vidis sve sto zahtjeva jaku koncentraciju, moze da se uradi. Naravno, ako cemo da zahtjevamo od sebe da na sebi radimo teze hirurske poduhvate ... hm ... za to nam je potreban neko drugi.

Ipak mislim da je tema o psiholozima, moj post je bio u tu svrhu i napisan. Ako znamo kako da sebi pomognemo u tom vidu, naravno da mozemo. Koliko ljudi ima da se sami lijece od depresije, ljubavnih boli, tuge ... ima ljudi koji zbog svakakvih razloga nece da traze pomoc drugih, nego se sami bore sa sobom na nacin na koji znaju. Neko ima prijatelje, neko rodbinu ... a neko nema nikoga, nego je navikao da citav zivot "kuburi" sam sa sobom, te se tako najbolje i poznaje.

Sve se moze kad se hoce ... ili zna kako. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
SonyEricsson k700i
ne vjerujem sebi kamoli diplomi nekoj previshe je moguche da bi on znao shta je meni potrebno osim da bacam pare kroz njegov prozor.. pare kojih ne imam .. 
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
Ne verujem
A pokusacu da sebe ne dovedem u situaciju da idem kod psihologa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 65
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hm, zamishljam....  Smile  Ipak, ja sam malo razmazena i ne volim ni injekciju da primim od nekog drugog a kamoli da sama sebe bodem... Mada ne kazem da ne postoje ljudi koji to sami sebi ne cine i to  rado!  Smile    Dobro, naravno da svako od nas gleda da sebi pomogne i normalno da je bolje ne traziti nikakvu pomoc nego otici kod neke budale. Ali, problem je u tome sto ima mnogo ljudi koji se prave jaki pa posle naprave problem i sebi i drugima. Ja sam u jednom periodu izigravala teta Savetu svim svojim drugaricama, i kada sada pomislim na sve gluposti koje sam im iz perspektive mog tadasnjeg srednjoskolskog iskustva govorila, iskreno, uzasno mi je smeshno... Smile  Mislim, shta ti npr. sa 18, 20, ili vishe godina mozes da mudro savetujes svojoj drugarici ciji tata pije i ni ona sama ne zna sta je sve muci?  Smile  Tako da naravno, kada mozemo, treba da pomazemo i sebi i drugima, ali je jako teshko povuci granicu i odrediti kada mozemo a kada ne. Covek se zanese deleci savete... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Cao svima

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 596
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
mob
Nokia 6230
U pravu si
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 72
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nije u pravu, a evo i zasto.
Pravi covjek/zena (kada kazem pravi mislim na neke osrednje karakeristike osobe sa svim pravim moralnim odlikama covjeka a ne izdajnika ili prevaranta) nece davati savjete tako lako. Kao prvo, savjeti su rjetko isti za svakoga, nije to antibiotik pa da lijeci iste bolesti, cak i u tom slucaju ima vrsta i pod-vrsta. Znaci, da covjek koji zeli dobro svom prijatelju/ci nece dati savjet tipa "sad uradi ovo ili ono". Prijatelj ce da saslusa, da razmotri situaciju, da da prijedlog, da isprica neku slicnu ako ne istu pricu ne bil' otvorio neke nove vidike za svoga druga, itd ... itd.
A cini mi se da procitah kako je neko vec napisao da psiholozi ne daju savjete, samo pomazu da osoba sama dodje do odgovora na svoje pitanje. Samim tim, ako osoba zna nacin na koji moze sama sebi da pomogne - eto ti ... ne treba ti psiholog. Ali ... ni to ne zna i ne moze svako. Treba znati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 16:59:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.