Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: ko je inteligentniji?
muskarci
zene
nereseno
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li su muskarci inteligentniji od zena?  (Pročitano 12508 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Ko zadnji, ćelava mu keva!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 13104
Zastava Batajnica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Samsung SGH-E630
Zato mi je drago što nisam žensko - ne moram da se porađam Smiley
IP sačuvana
social share

enaB <=> Bane, "Ena" nije moje ime                    f -1(Smile)= Smiley

Don't watch it, because we all know that a watched pot does not boil, and watched cake does not bake.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
besmisleno je raspravljati o tome, medjutim cinjenica je da su muskarci izdrzljiviji i fizicki superiorniji a to im donosi prevagu i u umnom radu... Fizicka izdrzljivost omogucava i duze bavljenje umnim radom, a to daje rezultate... Smile

Ako bi muskarac bio podvrgnut bolu koji zena trpi na porodjaju... umro bi... pravi primer muske superiornosti.. Smiley

A otkud znas da bi umro? Verovatno pretpostavljas. Mozda bi mnogo lakse podneo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat
A otkud znas da bi umro? Verovatno pretpostavljas. Mozda bi mnogo lakse podneo.

Pre nekoliko godina je sprovedeno istrazivanje, tako da ti predlazem da pitas te naucnike kako su dosli do zakljucka... moja struka nije medicina... Smiley
Takodje, cesto muskarci koji samo prisustvuju porodjaju padaju u nesvest... Smiley

A, zasto je tebi uvek vazno da dokazes da su muskarci bolji od zena? Smiley

E, da... nadjoh... Smiley

Citat
12 razloga zašto su cure bolje od dečkiju

Što mogu dečki, cure mogu još bolje! I u slučaju da te tata, brat ili dečko uvjeravaju u suprotno... evo nekoliko znanstvenih dokaza!

1. Stručnjaci vjeruju da žene imaju 'šesto čulo'. Davno je Charles Darwin rekao: 'Sasvim je jasno da žene imaju puno jaču moć intuicije od muškaraca.' Na studiju genetike u Kaliforniji objavili su rezultate da je to zbog toga što su ženama kroz povijest uskraćivana prava. Umjesto da pitaju što se događa, one su bile prepuštene svojim zaključcima koje su donosile na temelju izraza lica ili govora tijela. Danas je taj osjećaj toliko istančan da žene često imaju dobar predosjećaj kad će se dogoditi nešto loše. Cool!

2. Prema statistikama osiguravajućih društava možeš biti sretna što si cura. Istraživanja su pokazala da su muškarci nesmotreniji za volanom, a imaju tri puta veću mogućnost da im se dogodi prometna nesreća. I, pogodite, što još?! U Americi, kad se muškarac oženi, vrijednost osiguranja njegova auta pada, zato što osiguravajuća društva po nekom nepisanom pravilu zaključuju da će žene paziti na muža dok vozi!

3. Jeste li znali da je mogućnost da dečko postane ovisnik o cigaretama, alkoholu i drogi dvaput veća nego kod cura? Krajnji rezultati? Kraći život, slabije zdravlje i sukob sa zakonom!

4. Razna istraživanja su pokazala da cure imaju bolji osjet mirisa, što je povezano s ovulacijom.

5. Postoji razlog zašto cure imaju više sala od dečkiju i sklonije su debljanju! Salo koje se stvara u ženskom tijelu pretvara se u energiju te utječe na njihovu izdržljivost. Mogu dulje vježbati, a pogodite tko će se prije smrznuti na snijegu!

6. Cure imaju snažniji donji dio tijela (od kukova prema dolje). Statistike pokazuju da su zbog toga puno uspješnije u penjanju po stijenama te svim vrstama plesova, a imaju i bolju ravnotežu!

7. Mogu raditi više stvari odjednom, a da to ne čine šlampavo, što je povezano s njihovim motoričkim sposobnostima. Nenadmašne su i u rukovanju malim stvarima, a to objašnjava i besprijekorno rukovanje iglom, ali i kirurškim skalpelom!

8. Žene žive dulje zato što bolje osluškuju svoje tijelo i njegove potrebe. Općepoznata je činjenica da žene žive 5 – 10% dulje od muškaraca.

9. Ženska tolerancija za bol mnogo je veća nego kod muškaraca. Dokazano je da muškarci ne bi preživjeli ni četiri puta manju bol od rađanja! Toliko o macho teoriji!

10. Što su samo sve uspjele postići u četvrt stoljeća: izboriti se za ravnopravnost, mogu biti doktorice, odvjetnice, sportašice i vojnici! Od izbora odjeće do zanimanja – nezaustavljive su!

11. Jedine su sposobne za rođenje djeteta , što omogućava opstanak ljudske rase. Žene daju život!

12. Dečki se žale da cure previše pričaju. I to je kao nešto loše?! Prema dr. Helen Fisher ženske su verbalne sposobnosti superiornije od muških. Dnevno izgovore oko 10 tisuća riječi, a već u desetoj godini bolje su u izražavanju. Cure su uspješnije u učenju stranih jezika te rjeđe zamuckuju.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 22:08:58 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Pre nekoliko godina je sprovedeno istrazivanje, tako da ti predlazem da pitas te naucnike kako su dosli do zakljucka... moja struka nije medicina...

Nisam jos cudo za to. Ali se vodim iskustvom kad vidim kako zena za malu povredu kuka po ceo dan dok muskarac mnogo ozbiljnije povrede pretrpi da i ne spomene.

Citat
Takodje, cesto muskarci koji samo prisustvuju porodjaju padaju u nesvest...

To je samo u filmovima Hju Granta gde u jednoj sceni padaju on, jos jedan i Robin Vilijams Smile U zivotu to bas i nije tako.

Citat
A, zasto je tebi uvek vazno da dokazes da su muskarci bolji od zena?

Pa ne radim to uvek ali me neki komentari isprovociraju Smiley Ovaj tvoj mi, na primer, zapao za oko jer se zene stalno vade na tu foru bez ikakvog dokaza pa mi je malo bezveze. Doduse, ja stvarno mislim da procentualno muskarci jesu inteligentniji ali iz opravdanih razloga sto se tice zenske strane tako da ne treba da se mnogo dize buke oko toga Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
O boze , kad bismo za zivota krvarili kao i vi verovatno bismo umrli - tipa poredjenje  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

НУСКНВП

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12841
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Никако да здумам - какве везе порођајни болови имају са интелигенцијом ???  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Citat
Nisam jos cudo za to. Ali se vodim iskustvom kad vidim kako zena za malu povredu kuka po ceo dan dok muskarac mnogo ozbiljnije povrede pretrpi da i ne spomene.

Ona kuka za povredom zato sto je tako naucena...
Ali, ona svakog meseca tokom 30-40 godina bar jedan dan trpi bol od koga se neke i onesvecuju...
Naravno da se zbog toga godinama stvara tolerancija na bol koja se najbolje ispoljava za vreme porodjaja...
Nasa tela nas navikavaju na grceve...

Citat
To je samo u filmovima Hju Granta gde u jednoj sceni padaju on, jos jedan i Robin Vilijams Smile U zivotu to bas i nije tako.

Pa, onda cemo za profesora Stanojevica, nacelnika GAK reci da je lik iz fima Hju Granta... Wink
Nema problema... Smiley

Citat
Pa ne radim to uvek ali me neki komentari isprovociraju Smiley Ovaj tvoj mi, na primer, zapao za oko jer se zene stalno vade na tu foru bez ikakvog dokaza pa mi je malo bezveze. Doduse, ja stvarno mislim da procentualno muskarci jesu inteligentniji ali iz opravdanih razloga sto se tice zenske strane tako da ne treba da se mnogo dize buke oko toga Smile

Muskarci i zene su sposobniji u odredjenim oblastima... Sto ne znaci da su jedni vise ili manje inteligentni, vec da su genetski i kulturno uslovljeni da se posvete odredjenim bolestima...
Zenski i muski mozak se razlikuju i to je OK... ali ako je kod muskaraca jedan deo mozga razvijeniji, nego kod zena... to ne znaci da su oni inteligentniji, vec su uslovljeni da briljiraju u oblastima za koje je potrebna ta vrsta sposobnosti... i obrnuto...

Pa, opet... to ima veze i sa kulturom... npr. u nasoj kulturi je vise cenjen onaj ko je u stanju da izgura sleper nego onaj ko je spreman da izveze goblen 100x100cm... Smiley

Никако да здумам - какве везе порођајни болови имају са интелигенцијом ???  Smile

Pa, pitaj banjanca... on je povezao fizicku izdrzljivost sa inteligencijom...
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 22:30:43 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

....volim Republiku Srpsku.....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3093
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 
besmisleno je raspravljati o tome, medjutim cinjenica je da su muskarci izdrzljiviji i fizicki superiorniji a to im donosi prevagu i u umnom radu... Fizicka izdrzljivost omogucava i duze bavljenje umnim radom, a to daje rezultate... Smile

Ako bi muskarac bio podvrgnut bolu koji zena trpi na porodjaju... umro bi... pravi primer muske superiornosti.. Smiley

Smile Smile Smile Smile Smile
sta drugo reci nego jos jedan vidovnjak na forumu!!!  Smile

zakljucak na osnovu cega!!??!kad si to vec nasla kod nekih tamo kvazi naucnika napisi makar njihovo obrazlozenje!!! Smile
« Poslednja izmena: 29. Avg 2007, 22:36:17 od bannnnjac33 »
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Pa stvarno , da ne bude da je to samo neka teorema ... kada se bavis fizickim aktivnostima bolje razmisljas , iskusih licno ... pa je covek verovatno povukao neku paralelu .. sto ne znaci da ce neki priglupi bilder zbog toga biti pametniji ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Пустињу краси то што се у њој скрива бунар!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 12617
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Nokia 
Mislim da je inteligencija ujednacena, muskarci jesu fizicki jaci, ali smatram da su zene izdrzljivije i da generalno bolje podnose bol. To sto ima razmazenih zena, druga je stvar. Jedino u sta sam sigurna je da zene imaju jacu intuiciju i dublju empatiju, mada je sve to individualno.
IP sačuvana
social share

Ко не  жели да чује плач сиромашних, плакаће и сам, али га нико неће чути.

Ви  сте сви плодови истог стабла. Не поносите се љубављу према својој земљи, радије се поносите  љубављу за цели људски род.

Мудар  човек ништа не сакупља: што више направи  за друге то више има.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.