Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:23:44
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li ste krsteni?  (Pročitano 31611 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
"A kršćanima taj put najbolje pokazuje upravo papa, ovdje je on u ulozi cjeline, tj. cijele hijerarhije, jer je on "Petra - Stijena na kojoj je Isus sagradio Crkvu svoju."

Apostol Petar nikada nije bio u Rimu. Apostol Pavao je bio propovjednik neZidovima, a Petar Zidovima i zato ga nikada nije bilo u Rimu. Papa, stoga, ne moze biti nasljednikom Apostola Petra. Buduci da se svi rituali i doktrine Vatikana temelje na drevnim babilonskim otajstvima koja su zaogrnuta "krscanskim" imenima, to papa nikada ne moze ukazati na pravi put Isusa Krista i na Njegov nauk.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 139
Nisam krstena, ali ovih dana ozbiljno razmisljam da to konacno uradim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
mob
Motorola C118
Koja je vajda od krstenja?
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

Nikad bolje

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 14582
Zastava High
mob
Samsung S4
Po tome se razlikuje covek od zivotinje,da se zna da nismo telad Wink
IP sačuvana
social share

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

A friend with weed is a friend indeed.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 752
Zastava Novi Sad
mob
Motorola C118
Neka hvala, mislim da se i ovako dovoljno razlikujemo.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1404
Zastava tako blizu, a ipak tako daleko
Citat: Sasha1

Apostol Petar nikada nije bio u Rimu. Apostol Pavao je bio propovjednik neZidovima, a Petar Zidovima i zato ga nikada nije bilo u Rimu. Papa, stoga, ne moze biti nasljednikom Apostola Petra.

Pomozi mi. Jesam li dobro shvatio! Zato što Petar nije bio u Rimu, papa nije njegov nasljednik? Malo mi je logika čudna. Za kršćane nije važno gdje su nego jesu li. Zar bih ja morao biti u Jeruzalemu, ili ne znam gdje već, da bih bio kršćanin. Za kršćanina je najvažnije prihvatiti Isusa Krista, a nije važno gdje je, jer više ne postoji "ni Židov, ni Grk", nego samo braća Isusova. Petar je prvi Isusov suradnik, onaj kojeg je On izabrao da bude "Stijena" i onaj koji ima "ključeve života vječnoga". On je prvi među apostolima upravo zbog te svoje uloge. Nakon Petrove smrti Crkva izabire njegovog nasljednika i tako to ide do danas-do pape, nasljednika Petrova-onoga kojeg su apostoli birali da predsjeda i da bude prvi.
Shvati da bez tog nasljedstva mi danas ne bi ni znali za Isusa i ono što je bio i što je činio. Ti Isusovi učenici su iz svog iskustva i života s Isusom pisali i svjedočili o njegovu Božanstvu i njegovim spasiteljskim djelima. Bez tih prvih svjedoka koji su ga prihvatili mi pojma ne bi imali tko je Isus i što je činio. Možda bi bilo zabilježeno da je živio i da je umro, no nitko nakon smrti apostola i svjedoka ne bi znao o njegovu spasiteljskom i otkupiteljskom životu i smrti. Oni su prvi povjerovali da je Isus Mesija i na njihovo svjedočanstvo povjerovali su drugi i tako do nas. Mi nismo povjerovali Isusu, da je živio i da je umro, nego smo povjerovali svojim roditeljima i župnicima, koji su opet povjerovali svojim itd. Mi imamo vjeru u Isusa onakvu kakvu su nam prenijeli oni koji su prije nas ž
ivjeli. Pa gdje češ jačeg svjedočanstva o Isusu od onoga koji je nasljedstvom u sredini cijele priče o Isusu Kristu! A to je papa. Ako on, koji je u centru, ne može pokazati pravi put, tko može? Sai baba, šamani ili vračevi? Ma, molim te.

Nisu doktrine i rituali Vatikana temeljene na babilonskim otajstvima, nego su doktrine i rituali kršćana, svih kršćana, temeljeni na babilonskim otajstvima, no poznati su razlozi i mislim da ih ne trebam (ponovno) pisati.
IP sačuvana
social share
\" Brini se više za svoj karakter nego za svoj ugled. Karakter je ono što uistinu jesi, a ugled je ono što drugi misle da jesi.\"
* John Wooden *

\" Kad bi rajčice poželjele biti dinje pretvorile bi se u farsu.
Strašno me čudi što toliki ljudi tako silno žele biti netko tko nisu.
Ima li smisla pretvoriti se u farsu?\"

* Mitsuo Aide *
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Dovoljno je dokaza da Petar nije nikada bio u Rimu, vec samo Pavle. O tome sam vec pisao dovoljno, tako da ne bih da dalje davim forum tom temom. Mislim da sam na tu temu rekao sve sto se moze reci, kao i o babilonskim otajstvima, pa ne bih da vise o tome pisem. Diskusije na religijske teme generalno postaju besplodne, tako da ih se klonim.
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 84
To da papa nije naslednik sv Petra se ne dokazuje netacnim navodima da Petar nikad nije bio u Rimu jer je bio.
IP sačuvana
social share
Ja hocu svoj deo!
Necete da me prevarite!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1867
nisam
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Jesam, cak mi Pop kum
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 17:23:44
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.