Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:27:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li si gay?  (Pročitano 33928 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Ne, nisam na to mislila... moj stav je da mrzitelji i omrazeni imaju iste porive..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
@drdrdoktor

Da li si upoznat kojim slučajem sa radom Džozefa Nikolosia?
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Nicolosi
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ne, nisam na to mislila... moj stav je da mrzitelji i omrazeni imaju iste porive..

Gospojice Anea, daleko od toga da ih ja mrzim. Ako vas ne mrzi mozete na jednom drugom forumu da procitate sta sam sve pisao. Poslacu vam pp gde se to nalazi.

Celoj prici iskljucivo pristupam sa stanovista medicine. Priznajem nisam postavio odgovarajuce postove, jer sam uradio copy paste sa drugih foruma sto sam pisao. Sve sam na brzinu uradio.

Ne odobravam niti se slazem sa njihovim premlacivanjem, gazenjem itd, ali takodje se ne slazem sa onim sto oni intezivno rade u proteklih dvadeset i pet godina. Psihologija, psihijatrija su najvise odgovorne za to. Doslo je do kompromitacije. Zatim je usledilo kompromitovanje mnogih grana medicine samo da bi jedna grupa dokazala nesto sto je vec vise puta dokazano, a to je da se oni takvi ne radjaju. Tu vec imamo jedan problem, sa onima koji su zadovoljni sa svojom seksualnom orjentacijom i koji nisu, egodistonicni i egosintonicni. Problem nastaje kod ovih prvih, jer danas je zabranjeno leciti one koji ne zele na primer da imaju istopolnu seksualnu orjentaciju. Pri svim vaznim zdrastvenim institucijama imamo LGBT tela koja su bukvalno kao gestapo. Svako istrazivanje koje ne ide njima u prilog se odbija kao ne naucno i ne vazece itd.
Broj anksioznih, depresivnih, granicnih poremecaja licnosti, povecan broj suicidnosti itd., a za sve krive drustvo. Prosto ne dopustaju da postoji neki drugi uzrok.

Evo vam klasican primer. Obratite paznju na koji je nacin napisan clanak. Oni generalne simptome za anksioznost i depresiju navode kao da su samo njima svojstveni. Prosto neverovatno. Manipulantski.

http://www.gay-serbia.com/depresija-i-anksioznost-3496/
Nadam se da sam uspeo da vam malo priblim u kom se pravcu krece moja misao.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 16:29:14 od drdrdoktor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
@drdrdoktor

Niste morali da postavljate link, jer sam upoznat sa njegovim radom. Zasto pitate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 22
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
greskom sam nesto pritisnuo. Jos uvek se navikavam na pisanje, jer na drugim forumima je sve drugacije.

Izvinjavam se.
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 16:34:54 od drdrdoktor »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
drdrdoktor,

ukoliko zelis da dopunis vec postavljeni post, koristi opciju "izmeni", zabranjeno je postavljanje postova na nacin koji si ti upotrebio.
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Wildfire S
@drdrdoktor

Niste morali da postavljate link, jer sam upoznat sa njegovim radom. Zasto pitate?
Interesuje me više njegov rad, od čega se sastoji njegova terapija i koliko je uspešna.
Kao i problemi na koje je nailazio zbog nesuglasica sa raznim ljudima.

I molim vas ne pišite uzastopne post-ove već koristite opciju u gornjem desnom uglu post-a.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
Citat
Ako vas ne mrzi mozete na jednom drugom forumu da procitate sta sam sve pisao. Poslacu vam pp gde se to nalazi.

Ne zanimaju me drugi forumi. Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Sa ezoterickog gledista gejevi su skoro svi OPS tj. gutaju energiju drugih. Traze paznju kako bi to radili i, nazalost, uspeva im. Mrznja prema njima ih stavlja u fokus strejt ljudi i oni se hrane time. Izgleda nemoguce ubediti homofobe da time samo daju snagu pezama da istraju u svom mlacenju prazne slame i trazenju nekih prava koje su samo u njihovim glavama smislena (gottago i SF su lepo objasnili koje su to baljezgarije). Ja dugo nisam video na ulici likove koji su ocigledni pederi. Cim je krenula prica oko glupave parade, poceli su da nicu grafiti da se banuje parada i tacno tih dana sam naleteo na grupu pedera u svojim kariranim starkama i farmerkama koji su im za 6 brojeva manje. S tim da se razumemo, uopste mi ne smeta sta likovi nose, poenta je na fokusu na njih. A sad je ceo jebeni grad ispisan grafitima. Mislim da ih je najbolje jednostavno IGNORISATI. Ne odgovarajte na postove koje ostavljaju gejevi u zelji da vam sisaju energiju. Ne gledajte emisije u kojima ucestvuju. Ne ispisujte jebene grafite po zidovima. Ustvari, najbolje je da zaboravite da postoje uopste. S obzirom na to kakvi su, onda ce poceti medjusobno da se gloze i sisaju energiju jedni drugima. Paradu treba jednostavno zabraniti. Skupiti 100k potpisa pa ako neko zapadnjak dodje da sere, glupavi politicari neka priloze 1k potpisa peza i 100k potpisa ljudi koji su protiv i eto, demokracija jbt, cao, cao... Smile Ne znam sto se toliko komplikuje oko toga.
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Brisi ovo jer ja ne mogu! Smile (ne ovu gore)
« Poslednja izmena: 19. Avg 2009, 17:30:53 od 1deki »
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 17:27:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.