Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 01:30:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li se poveravate roditeljima???  (Pročitano 3352 puta)
27. Apr 2008, 17:52:27
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
VIP 
Stalo mi je da znam i uporedim vasa misljenja i odnose sa vasim roditeljima!!!Razgovor sa decom (u pubertetu i sa  adolescentima)Da li im sve pricate!!Da li su vasi odnosi sa roditeljima kao sa drugom,drugaricom ili ste potpuno udaljeni od njih da sve vase tajne i ono sto vas muci poveravate drustvu??Da li se bojite komentara vasih roditelja zbog onoga cega ste ucinili??

Moje misljenje je da bi trebalo ostvariti kontakt sa roditeljima.Ali nazalost nisu svi roditelji isti i svako prihvata situaciju kako zeli ali to zavisi i od njihovog raspolozenja a i od samog pristupa(nacina razgovaranja).Volela bih da znam da li je neko od vas o prvom sex-u pricao sa nekim od roditelja?
Poslednje pitanje mi je jako vazno,jer se odnosi na mene!!

Hvala unapred!!!
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Што мање знају мање их боли глава.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Sa roditeljima imam apsolutno drugarski odnos, nikakvi autoriteti i gluposti.. nikada me nisu kaznjavali ili bilo sta tako.. Ali ne, ne pricam im sve.. ustvari, jako malo toga im pricam.. Kao sto twice kaze, sto manje znaju, bolje po njih.. a i ne vidim zasto bi njih trebalo da bude briga za moj seksualni zivot, gde izlazim i slicno, dok to ne utice previse na moje "skolske" sposobnosti ili moj zivot na neki negativan nacin..

Citat
Volela bih da znam da li je neko od vas o prvom sex-u pricao sa nekim od roditelja?

Ne, osim kroz zajebanciju.. naravno, nije da su iz zajebancije saznali bilo sta bitno..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1780
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 1650
Naravno da se ne poveravam roditeljima.. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Apr 2008, 18:19:13 od Nigrutin_91 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
VIP 
Ma upravu ste a koliko imate godina???
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Ma upravu ste a koliko imate godina???

hm.. ne verujem da smo u pravu... Mislim.. nisam ja rekao da je to dobro..  Smile

Imam 18 godinica, pise u profilu.. ali dete sam u dusi Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sa roditeljima imam apsolutno drugarski odnos, nikakvi autoriteti i gluposti..

oni treba da budu autoriteti, mislim, ko ce ako nece oni, sve u situaciji da su zaista dobri i uzorni roditelji, meni je to ok. Meni je majka bila autoritet oduvek, otac samo u nekim domenima, ali autoritet svakako. To ne znaci da ne postoji drugarski odnos. Ko kaze da autoritet pobija drugarski odnos i obrnuto... sve se to moze zajedno sasvim lepo. U slucajevima gde moze naravno.

Ja sa roditeljima imam "drugarski odnos" u smislu da provodimo vreme zajedno, zezamo se, pricamo o gllupostima, cak i o nekim nasim problemima koji su ok da se podele medju roditeljima i decom. Neka moja intima je samo moja. To znaci da mi majka nikad nije bila najbolja drugarica kojoj sam pricala ko me je i kako poljubio iza skole. Cale mi je uvek vise bio ortak nego roditelj ... sa njim sam radila sve i pricala o svemu sto enma veze samnom licno ... imali smo i dalje imamo neke trenutke tipa pecanje, gde pricamo o politici i kog politicara treba obesiti za muda,kako, zasto i gde ...i slicne verijante. U principu sam misljanja da kome su roditelji najbolji drugari taj ce pre ili kasnije shvatiti da se grdno zajebao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 3Gs
Sa roditeljima imam apsolutno drugarski odnos, nikakvi autoriteti i gluposti..

oni treba da budu autoriteti, mislim, ko ce ako nece oni, sve u situaciji da su zaista dobri i uzorni roditelji, meni je to ok. Meni je majka bila autoritet oduvek, otac samo u nekim domenima, ali autoritet svakako. To ne znaci da ne postoji drugarski odnos. Ko kaze da autoritet pobija drugarski odnos i obrnuto... sve se to moze zajedno sasvim lepo. U slucajevima gde moze naravno.

Ma ok. Nisam mislio u smislu da uopste ne uticu na mene, vec u smislu da nikada ne namecu svoje misljenje kao jedino ispravno.. Kazu kako oni shvataju situaciju, a na meni je da odlucim sta cu dalje... Eto, recimo kao sto si ti predstavila tvoj odnos sa ocem, tako sam ja sa oba roditelja.. kao sa najboljim ortacima.. Da li to treba da funkcionise tako, ne znam, ali kod mene radi savrseno..
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
to je ok skroz  Smile
ja bih volela da su nam roditelji svima uzori na neki nacin, tj da vidimo u njima autoritete, da smatramo da su ispravno postupali, povlacili dobre poteze, uticali na nas maksimalno pozitivno i podsticajno a uz sve to i jos da nam budu ortaci sa kojima mozemo sve kao i sa ljudima nasih godina ... ali jebiga, to je bas retka prica i iskreno ne znam koliko je pozeljna ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
naravno da se ne povjeravam roditeljima u onom smislu u kom se povjeravam prijatelju.

iz objektivnih razloga.

nas odnos je dobar.beskrajno sam zadovoljna sa njim.
a razlog je sto od njih nisam pravila nista drugo do onoga sto oni jesu.
moji roditelji.

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 01:30:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.