Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:33:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li se poveravate roditeljima???  (Pročitano 3342 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam potpuno razlicit odnos prema majci i prema ocu tj. mozda je ispravnije reci da su se oni razlicito postavili. Majka je uvek bila autoritet. Uglavnom je vodila racuna o nekim ozbiljnijim stvarima vezanim za mene, vaspitanje, obrazovanje itd. Otac mi je uvek bio ortak...znaci fudbalica, pecanje. Sto se tice poveravanja uvek sam ga izbegavao. Imao sam samo jedan veliki problem u zivotu i drago mi je da sam im se poverio....ne znam kako bi se zavrsilo da nisam. Mislim da ipak svako mora da proceni sta je neophodno da  znaju a sta je nepotrebno...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
moje roditelje nikad nije preterano zanimalo sta i kako radim pa i nisam imao neku veliku potrebu da se poveravam....probleme sam uglavnom resavao sam i nisam trazio njihovu pomoc...
sad imam 31 godinu i jos sam ziv...znaci,sve je ok Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
moje roditelje nikad nije preterano zanimalo sta i kako radim pa i nisam imao neku veliku potrebu da se poveravam....probleme sam uglavnom resavao sam i nisam trazio njihovu pomoc...

Сами ми знамо како нам је са тобом па ти и даље мисли да је са тобом све ок.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Сами ми знамо како нам је са тобом па ти и даље мисли да је са тобом све ок.  Smile
vala bas Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Roditelj, a ne prijatelj!

Prijateljski odnos majki i ćerki donosi više štete nego koristi

Oštra ruka...  Ni u jednom  trenutku ne smete svom detetu da dopustite da prema  vama nema poštovanja

Neke majke vole da se druže sa svojim ćerkama, slično se odevaju, zajedno odlaze u šoping i na kafu, ali takve mame, upozoravaju stručnjaci, rizikuju da svojim ćerkama nanesu više štete nego koristi.

Psiholog dr Stefan Pulter tvrdi da je prijateljska veza majke i ćerki danas sve prisutnija i da se polako gubi pravi roditeljski odnos. On smatra da se na taj način mlađe generacije ostavljaju bez pravih smernica. Pulter tvrdi da posledice takvog odnosa mogu svakodnevno da se uoče, a da je pak takav scenario najprisutniji u krugovima poznatih osoba, u kojima se „slavna deca" ponašaju prilično slobodoumno.

Dr Pulter svoje teze potkrepljuje 25-godišnjim radom u porodičnim klinikama u Los Anđelesu, gde je imao prilike da se susretne s velikim brojem takvih slučajeva.

- Ta situacija je jasno vidljiva kod holivudskih glumica, njihove majke su im ujedno i najbolje prijateljice. Jedan od najnesrećnijih primera je Lindzi Lohan, čija je majka s njom često izlazila u provod i pila. Lindzi je poslednjih godinu-dve dva puta bila uhapšena i dva puta je bila na odvikavanju u rehabilitacijom centru. Pitanje je kakav je ona imala roditeljski uzor - rekao je psiholog Pulter, koji je objavio i knjigu na tu temu, nazvanu „Faktor majke".

On nadalje smatra da današnji roditelji koji se trude da svojoj deci budu najbolji prijatelji to čine zbog toga što su sami bili strogo vaspitavani, pa ne žele svojoj deci da pruže slično iskustvo.

- Međutim, činjenica je da dete treba roditelja, a ne još jednog prijatelja. Kad majka detetu postane najbolja prijateljica, to dete je izgubilo majku - smatra Pulter.

Sličnog mišljenja je i majka glumca Krisa Roka koja je vaspitala desetoro svoje dece i 17 usvojenih:
- Ni u jednom trenutku ne smete svom detetu da dopustite da prema vama nema poštovanja ili da vas doživljava kao najboljeg prijatelja. Svako želi da ga deca vole, ali roditeljstvo nije takmičenje u popularnosti. Ja ne želim 12-godišnjem detetu da budem prijatelj, već njegov čuvar, vodič i nadzornik - kaže ona.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Fuck You in Hell

Zodijak
Pol Žena
Poruke 544
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
VIP 
Pa da....... svako je od vas upravu na neki nacin!Ali ono sto meni treba je da mi kazete ustvari kada ste imali prvo sexualno iskustvo,da li ste imali zelju da kazte nekome za to,da se poverite,da to podelite sa nekim ili ste precutali?????Stvarno mi je vazno da znam!!!Frka mi je!!!! PozZ svima:)
IP sačuvana
social share
Dobre devojke idu u raj,a lose gde god pozele!!!
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Наравно да сам имала потребу некоме да кажем.
Чак сам и мами рекла, мада је он то знала и без мог "признања". Ипак ме она најдуже познаје.
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

istina je u vrlini i tisini

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
sve zavisi kakvi su ti roditelji likovi. vidis ja mojim nista ne govorim, razlog je jednostavan, uglavnom cuju neku svoju verziju price, bez obzira sto sam ja ispricao nesto drugo. naravno, kada napravim neku glupost koju moram da kazem, ja im to kazem, neke stvari se ne smeju precutati...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nasmeši se...neko te voli.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 824
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S III
ma moji su primijetili kad me devojka ostavila,bio sam tuzan,nisam jeo,pio nista,lezao,slomljen,i povjerio sam se njima u svemu i sve im rekao,i bas je dobro ispalo,dali mi nekolko savjeta,govorili kako ce sve da bude i da cu se smijti svemu itd,i da ce normalno biti jos 10000 devojka dok se ne ozenim i ta sranja...i pomazu mi i sad! eto....valja ponekad,ako nece vam to donijeti stetu!
IP sačuvana
social share
- Rijesio sam da se zenim ne jos ali rijesio sam!
-Ja znam da nista neznam, ali ipak znam da vise znam od onih koji znaju da nista neznaju!
!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
Meni su oba roditelja bila i jesu autoritet u nekom segmentu zivota sto ne mora da znaci da cu ja da radim kao sto su oni.....
sto se tice poveravanja neko je vec rekao bolje da sto manje znaju manje ce da ih boli  Smiley 1 koliko god to cudno zvucalo tako je.
Ali kad imam neki ozbiljan problem prvo se obratim majci pa onda ako je potrebno nekome drugom jer ipak znam da je ona jedina koja me nikad nece prevariti. Smile (otac mi nije medju zivima pa se nemojte cuditi sto ga nisam stavio)  Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:33:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.