Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li se isplati nalivanje Coca Colom da bi se dobio Sony Ericcson?  (Pročitano 12528 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Pa može da veruje ko šta hoće, to je na vama, ja sam dobio to što sam dobio za manje od 20para (0.2din) jer saljem preko mob ali putem interneta a ne sms-a. A to što ti nisi dobio mobilni ne znači da niko ne dobija. ali ja samo kažem da oduvek pijem kokakolu i zato sam i igrao nagradnu igru. mrzim pivo i ne igram nagradne igre za porsche. To je bila poenta.  I reci mi samo jel ovo neki interni topic pa treba da tražim odobrenje da bih postovao?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
E,dobro kaze covek,i ja nemam razloga da ne verujem da je dobio telefon.Zasto bi lagao?Isti aparat je dobio npr. moj kolega pre nekoliko dana,ne vidim zasto je nemoguce da ga dobije i neki clan ovog foruma.Cigla tel,Burek ipak ima oko 500000 clanova,razmisli...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
E,dobro kaze covek,i ja nemam razloga da ne verujem da je dobio telefon.Zasto bi lagao?Isti aparat je dobio npr. moj kolega pre nekoliko dana,ne vidim zasto je nemoguce da ga dobije i neki clan ovog foruma.Cigla tel,Burek ipak ima oko 500000 clanova,razmisli...
Moguće je, moguće, ... ali ne na takav način i tako objašnjeno.
Pazi poslednju nebulozu koju napisa lik:
ja sam dobio to što sam dobio za manje od 20para (0.2din) jer saljem preko mob ali putem interneta a ne sms-a.
Smile prvo je bila samo jedna flaša koka kole u pitanju tokom gledanja utakmice, pa zatim na moju primedbu da je SMS skup jer tako na kraju krajeva piše u pravilima nagradne igre, g. me ili nas ubedjuje da je i tu uštedeo na foru slanja SMS-a preko GPRS-a tj. nekog levog servera ...

Strašno ... verujem ja verujem ... dobio čovek .... Smile

I reci mi samo jel ovo neki interni topic pa treba da tražim odobrenje da bih postovao?
Možeš da postuješ i pišeš koliko god hoćeš, papir trpi sve! Smile
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 00:54:15 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Da budem iskren,nikada nisam ni procitao pravila nagradne igre,jer nikada ne ucestvujem ni u jednoj...Znam samo da ova funkcionise putem sms-a i verujem da je vise ljudi sa ovog foruma dobilo telefone(ipak je otprilike svaki 20 stanovnik Srbije clan Bureka).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Nije SMS jedini način slanja kodova, kodove možeš slati i sa interneta tj njihove stranice mojenagrade.co.yu,
ima dugmence piše "unesi kod", tako da tu malo uštediš!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.21
Da ali ne mozes slati kod putem SMS servisa sa wap-a ili nekog sajta koji daje free poruke,nema sanse da takve poruka stigne.Pa onda niko ne bi placao neki SMS od 50din nego bi otisao na net i poslao poruku za 0.2 din  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Cekaj,a zasto je nemoguce da neko posalje sa Web-a te kodove,preko mobilnog?Ja sam npr. non-stop na Web-u(ne Wap-u) preko mini Opere.I ovaj post je napisan preko nje,a ko malo bolje pogleda,videce da i dobitnik w200 postuje preko mini Opere(alias - Opera 8.01).I jos jedno - kad se Web stranica otvori na ovaj nacin(iskljucivsi prikaz slika),ona nosi obicno od 5-10 kilobajta.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2007, 12:32:11 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Ne isplati se. Isplati se onima koji su velikom dodiru sa kokakolom(barmeni,konobari) ali ostalima ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Sad sam hteo da kazem: da li ste čuli za operu mini koju koriste smrtnici koji nemaju symbian telefone. preko opere mini idite na www.mojenagrade.co.yu, ako ste registrovani stavite to u bookmarks,čekirajte stalno ulogovan ili nešto slično piše i u settings isključite load images, snimite.
kad pokrenete sledeći put operu mini,idite na bookmarks i na sajt,a na status baru opere gledajte koliko kb se utroši za učitavanje takve stranice pa sabirajte.
cena 1kb=0.04 dinara
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
HTC Bravo
Samo da znas da mini Operu koriste i smrtnici koji imaju Symbian telefone,jer je barem 5 puta brza od Symbian Opere,manje trosi,tj. bolja je od Symbian verzije!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.