Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li se isplati nalivanje Coca Colom da bi se dobio Sony Ericcson?  (Pročitano 12527 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6496
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
i ja sam tako mislio Smiley Znaci skupim jedno 20-30 kodova i pocnem da saljem negde oko 3-4 h.Jel moze tako?? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
-NE ISPLATI se nalivanje  Coca Colom da bi se dobio Sony Ericcson
Pazi ti kada ovo dolazi iz pera čoveka koji je:
...Poceo sam da skupljam od prvog dana i uspeo dobiti W200 i.....
Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Galaxy SII
Ma daaaj, Cigla sta ih ohrabrujes? To sto ce da se naliju Kolom ce da im pogorsa zdravlje  Smile a i to ako neko dobije telefon je kao kod Lotoa. Jedan od mnooooogo njih. Uzdaj se u se i u svoje kljuse
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
Pa realno ne mozemo sakupiti nikako...Evo ja se prvi ubijam od koka kole, pijem 2l dnevno kod kuce i jos sigurno jednu ili dve u kaficu i proracunao sam da nema sanse da sakupim 18000 poena za onaj satro najbolji...To se jedino isplati ljudima koji rade po klubovima,spavovima,kaficima...A ja sam se registrovao na taj sajt moje nagrade, i u listu zelja stavio onog veceg belog medu Smiley Nisam alav, i ne pada mi na pamet da jurim taj telefon,svojim sam i vise nego zadovoljan, i realno bolji je za tri klase Smiley toliko
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 287
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple 
I jos nesto, izvinjavam se sto pisem post za postom ali moram da kazem da za te pare sto ces piti koka kolu mesecima da bi sakupio dovoljan broj poena,za te pare mozes da kupis 10-ak tih telefona
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
 Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
i ja sam se ukljucio u igru poslao sam nekoliko kodova ali nista
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 153
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
He he,a ja vam ovo šaljem sa mog novog w200i koji sam dobio preko coca cole:-). Ali stvarno mi niste jasni,da se nalivate zbog nečega što nije sigurno. Ja oduvek pijem samo coke i ovo sam slao kad kupim flašu da popijem a ne da kupujem zbog igre. I pričate gluposti,kakvo navijanje sata. Pa to što ste se setili svi tako misle i šanse su vam manje. ja sam telefon dobio u 23 posto sam popio kokakolu gledajući milan liverpul
A o megalomanske želje neću ni da komentarišem. kao kad bi rekli jebi ga dali mi juga,a za ovaj bmw moram da dam 200000€,ali ko ima juga vozi se a bmw sanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
He he,a ja vam ovo šaljem sa mog novog w200i koji sam dobio preko coca cole:-). Ali stvarno mi niste jasni,da se nalivate zbog nečega što nije sigurno. Ja oduvek pijem samo coke i ovo sam slao kad kupim flašu da popijem a ne da kupujem zbog igre. ....
To da si ti poslao jedan jedini SMS gledajući usput utakmicu i još slučajno gostuješ na ovom forumu na kome raspravljamo o tome je slučajnost koja se i matematički teško da izračunati. Smile Samim tim, jel misliš da ovde baš gostuju neki šabani koji veruju takvim izjavama?!? Smile Smile

Nevezano za gornji citat - mogu još da kažem da me ljudi ladno počeli spamovati ... alooo, dobijam poruke tj., obaveštenja na email navodno od "Moje nagrade <admin@mojenagrade.co.yu>" u vidu opuštenog razgovora tipa: "Ćao, Hoću samo da ti kažem da postoji jedno super mesto na kojem se krije mnoooštvo nagrada...." ... da ne poveruješ koliko su alavi i pokvareni!

No, ja bih samo dodao da i to slanje SMS poruka sa kodovima košta blizu 6 dinara(5 dinara + PDV) za jedan poslati SMS. Samim tim, poslati 1 SMS dnevno i nije strašno, ali šta sa onima koji rade po lokalima i kafićima koje spominjete?!? Samo 100 poslatih kodova košta 600 dinara ... šta mislite, da li im se uopšte isplati slati mnoštvo kodova i da li neko ima takve finansijske mogućnosti ...?!?
« Poslednja izmena: 28. Maj 2007, 13:31:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.21
Nevezano za gornji citat - mogu još da kažem da me ljudi ladno počeli spamovati ... alooo, dobijam poruke tj., obaveštenja na email navodno od "Moje nagrade <admin@mojenagrade.co.yu>" u vidu opuštenog razgovora tipa: "Ćao, Hoću samo da ti kažem da postoji jedno super mesto na kojem se krije mnoooštvo nagrada...." ... da ne poveruješ koliko su alavi i pokvareni!

To te neko sa burek zeza  Smile slali ti mail da se ti reg. da bi oni dobili 15 poena... Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.