Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li se isplati nalivanje Coca Colom da bi se dobio Sony Ericcson?  (Pročitano 12530 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
Na cola ba sajtu se vidi ko je dobio svakog sata telefon, a kako za srbiju da se vidi ko je dobio svakog sata telefon?
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
UNIX
Browser
Opera 9.20
pa na mojenagrade.co.yu pa imas tamo dobitnici i tamo sve lepo pise  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
napuvala se bona ko šaran ......
Smile Smile
Ja sam se napuvo k'o som... Al' nema Sony-ja...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Moja komsinica dobila fon,najbolje je oko 4h ujutru sms da posaljete
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 216
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 2630
Cisto da kazem ta boca od 2l donosi najmanje poena, dok staklena flasica ili limenka, nisam siguran, najvise. Preko nekih mejlova podrske se dobija 150 poena, valjda...
IP sačuvana
social share
If you can't remember your past, you can't save your future.

Budi novinar, budi politicar, budi ratnik, budi... ono sto pozelis...

Upoznajte Pravila Potpisa za Koja Sam i ja Saznao, such as:

Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6630
Staklena flasa od 0.25L = 4 boda
PET flasa od 0.5L = 3 boda
PET flasa od 1L i 2L = 2 boda
Limenka 0.33L = 2 boda

Kad pozoves prijatelja da se registruje dobijas 15 bodova, (broj prijatelja koje mozes pozvati je ogranicen na 20,tako da tim putem mozes dobiti 300 bodova!(pod uslovom da su se svi registrovali))

Licno mislim da su preterali sa ovih 21000 bodova, to jedino mozes da skupis ako vrbujes 10-ak ljudi koji rade po kaficima pa da ti oni salju kodove (mada sumnjam da bi to islo) ili da se sad preko leta i sam zaposlis u istom!

Učesnici mogu da zamene svoje bodove za robu i usluge, čija se lista nalazi u odeljku "Uzmi nagrade" na Veb sajtu, a dok traju zalihe. Na Veb sajtu će biti navedeni odgovarajući broj bodova potreban da bi se zamenila svaka pojedinačna nagrada.
Da biste zamenili svoje bodove, pregledajte nagrade ponuđene na Veb sajtu. Možete da izaberete bilo koju nagradu koja je još uvek dostupna za koju ste sakupili dovoljan broj bodova potreban za zamenu. Kliknite na "Uzmi nagradu" pored nagrade koju želite da otkupite i pratite linkove i instrukcije da biste završili proces zamene. Kao deo tog procesa, dobićete e-mail kojim se otkup potvrđuje, a zatim i e-mail koji sadrži konkretnu nagradu koju ste otkupili u formi digitalnog koda, kupona itd.

P.S. Ako neko neskuplja bodove za sebe moze meni da ih posalje na private!  Smile
« Poslednja izmena: 21. Maj 2007, 23:37:27 od YoGGi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Vapa Cacak
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
LG G2
(PET flasa od 0.5L = 2 boda.)Mislim da je ova boca 3 boda.Poceo sam da skupljam od prvog dana i uspeo dobiti W200 i.(U startu ljudi nisu bili upuceni pa sam slao u ranu zoru po 10 kodova  ali sada svi podesavaju alarm da ih budi ujutru nebi li osvojili telefon).To je jedino dobro u ovoj nagradnoj igri jer je svako dalje skupljanje bodova za sigurne nagrade uzaludno.Ako se pogleda koliko treba za neku ozbiljniju nagradu moze se doci do zakljucka da se moze izgubiti zdravlje,vreme i novac.Ovde pomaze samo ako neko radi u komunalnom preduzecu i skuplja djubre pa ima i vremena da odvaja plasticne flase i salje kodove pod uslovom da se ne zarazi nekom bolescu.Ako neko ima diskont pica mogao bi da skupi dosta sa staklenih boca povratne ambalaze ali i tu ima problem sa ogranicenjem od 10 kodova dnevno.U pocetku sam pomislio da ce dobro ici,nalivao se kolom i kupovao je umesto boljih i zdravijih vocnih sokova,stigao sam do 400 i vec sada nemam vise volje da nastavim.Ne znam,mozda se kasnije predomislim i nastavim sakupljanje do nagrade ranac.Da se vratim na temu-NE ISPLATI se nalivanje  Coca Colom da bi se dobio Sony Ericcson
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70,6303,K610...
Da li moze u toku jednog sata da se posalje vise kodova?
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Da,neki su slali 10 kodova i uboli su telefon Wink E sad ne znam da li moze vise,znam da postoji ogranicenje za staklene flase,jer su sigurno provalili da mogu ljudi da skupljaju flase iz kafica...
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ovaj nick je glup,novi nick je lazasm......:D

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2103
Zastava sm
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia 6600 i N73
ja cu da skupi flase pa da kodove posaljem oko 3 sata ujutru.ali neverujem da cu ista dobiti
IP sačuvana
social share
Edit by Livingston: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.