Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li se isplati nalivanje Coca Colom da bi se dobio Sony Ericcson?  (Pročitano 12453 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
e nemojte pogresno da me skapirate,ne branim ja kocu (cak ni ne pijem gazirano duzi niz godina),al vi sad kukate kako su skupi smsovi,trt,mrt...
a da je jedan dobio ovaj telefoncic ,reko bi : 'u strava,dobio sam tel za 100 dingera (koca+sms)'...
mislim,treba probati,npr jedanput,dvaput nedeljno,posaljes pa mozda i zabodes....ko zna

(ovo se nije odnosilo na skupljanje bodova)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
e nemojte pogresno da me skapirate,ne branim ja kocu (cak ni ne pijem gazirano duzi niz godina),al vi sad kukate kako su skupi smsovi,trt,mrt...
a da je jedan dobio ovaj telefoncic ,reko bi : 'u strava,dobio sam tel za 100 dingera (koca+sms)'...
mislim,treba probati,npr jedanput,dvaput nedeljno,posaljes pa mozda i zabodes....ko zna

(ovo se nije odnosilo na skupljanje bodova)
Izgleda da nisi ukapirao sistem igre,nije nagradna igra sa izvlačenjem,nego skupljaš bodove(kodove sa flaša) i kad skupiš određen broj bodova odeš i podigneš telefon,za taj najskuplji sony treba 21000 bodova,imaš računicu na predhodnoj strani,pa vidi o kakvoj se prevari radi,za najslabiji telefon treba 4500 ili 5000 bodova,po toj računici moraš da kupiš 2500 flaša.
Kodove šalješ SMS i to naplaćuju.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
znam o cemu pricam ... Smile
w200i dele svakog sata...znaci posaljes pa ako si izvucen tog sata....
a za skuplje modele skupljas bodove.

i mislim da ovu temu treba lokovati jer stvarno vise nema pojentu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Koliko samo još bezveznijih tema treba radije lokovati, ova je i dobra - zabavna je nekako! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Ja sam se registrovao  Smile ali nigde na sajtu ne pise gde je taj kod  Smile i onda sam mislio da kad se reg. da cu videti gde se nalazi kod,i tek posle sam nasao pravila i gde se nalazi kod,i tek onda ukapirao da ja nemam takvu flasu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
.........a za skuplje modele skupljas bodove.........
Mene je stvarno mrzelo da čitam onaj sajt i proveravam pravila već čitam vaše komentare i na osnovu njih i rasudjujem.
Recimo ako je sve ovo tačno, onda ipak tako veli i diletant: da bi skupio dovoljno bodova za neki bolji telefon(21000 bodova) treba ti ni manje ni više nego jedanaest hiljada i osamstotina evra ... ako se naravno plastična flaša od 2 litra računa kao dva boda. Smile Smile Smile Smiley 1 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Be Happy :)

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 2223
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
HTC ONE
nešto sam razmišljao  Smile

hteo sam da organizujem nagradnu igru :

"Ko mi uplati na tekući račun 150.000 dinara dobije na poklon Nokiu N95"   Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
budi srećan :-)
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
nešto sam razmišljao  Smile

hteo sam da organizujem nagradnu igru :

"Ko mi uplati na tekući račun 150.000 dinara dobije na poklon Nokiu N95"   Smile Smile Smile
Mnogo bolja ideja. Znači, treba samo minimum 1000 ljudi da ti pošalju po 150 dinara na tekući račun i onda sledi izvlačenje za Nokia N95 i naravno - neko će dobiti telefon za svega 150 dindži! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ima fora pozovi prijatelja - tu mogu da se nakucavaju bodovi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia n80-1
Na sajtu piše i gde se nalaze codovi za odredjene ambalaze .. !!!

Ja se vec nalivam tako da nije problem poslati i to samo preko neta .. Wink
I flasha dvolitarke jeste 2 boda .. ali da li ce recimo 10'a biti isto 2 ili 200 bodova Wink

inace nagradna igra traje cele godine ..
nagrada nije samo mobilno phone .. tako da poruka i nije bac tehnicke prirode Wink
« Poslednja izmena: 30. Apr 2007, 21:32:38 od SVITAC »
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.