Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 18:55:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li se EU raspada po SFRJ scenariju?  (Pročitano 21058 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja protiv toga nemam nista protiv. Smiley

samo sto mislim da ni to nece biti dovoljno za uvazenu gospodu iz Evrope,no,dobro,videcemo ko je na kraju bio u pravu. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Ako mene pitas, ja bi ceo Balkan, sa sve Rumunima i Bugarima, dao Rusima i Turcima pa nek se koskaju oko nas.Zabrana ulasaka u Evropu za sledecih 300 godina. Smile Smile Smile

Pa sada ko da si pitao prosecnog Evropljanina sta misli  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia 6230
Da smo pametni tako bi i radili . Samo što bi reko Škorpi lepo je komesarskoj kopiladi u tuđim vilama, ne ide im se kući u bestragije Lijeve Rijeke ili Šipova
Kad ce ta tvoja Vlaska tintara da razume sta ja pisem?
Citao sam ti nekoliko postova (ne mogu sve).
Pusti bre balegare tipa hose, ghost, hkj itd.
To su ti Turci puni hipkrizije, dvolicnosti i smrada u tintarama.
Prvo i prvo, nije gas, nafta i ostalo prvi i najbitniji resurs.
Najbitniji energetski resurs je znanje. Prati malo tokove znanja.
Evo ti primer: moj kolega, Dejan Lazic je na Institutu i N Sadu, odradio ideju 'pametnih sabirnica" za vrsno opterecenje 1980-e. Trudio se covek, isprobavali odlicno je radilo, ali sve je ostalo na tapsanje po ramenu.
Posto sam ja bio potpredsednik studentskog servisa u to vreme, cesto je dolazio da napisemo neku kintu, za neke casove, da bi mogao da kupi neku diodu ili tranzistor (karikiram), jer nije imao finansisjku podrsku.
Elektrovojvodina, od silnih stanova koje je delila kurvama, sportistima, letovanjima itd, nije imala formulu da mu da neku kintu za istrazivanja. Konacno, posle mnogo muka, dodje Svaba i ponudi mu mesto asistenta na Univerzitetu u Minhenu.
Danas je covek cuven profesor. Danas se svuda u svetu uvode 'pametne sabirnice' (kontrola staticke i dinamicke stabilnosti EE sistema). Pre koji dan Skundric potpisuje zajam od 45 miliona evra za pocetak ugradnje 'smart grids'.Covek je rukovodilac strucnih timova za istrazivanje istih.

Drugi jedan kolega, u Americi, smatan treci Srbin posle Tesle i Pupina je Miroslav Chucha.
Nisu imali da mu daju smestaj ( ne stan). Spavao je u studenstkom domu Bajic u N Sadu.

Koliko njih su tako otisli? Skotovi, goveda, djubrad, balegari su ih proterali.

Druga prica oko kuratog Rusa.
Prava simbioza srpske u ruske duse, se videla u Davis kupu. Deda Viktora Troickog je ruski emigrant.
Otac mu je rodjen ovde. Decko Srbin ili Rus sve jedno, ali NAS, tukao se lavovski da digne tu srpsku trobojku na krovu sveta. E tog dedu, su oterali Staljinovi Mongoli i Tatari, ti isti za koje ovi balegari sa foruma ceznu da dodju da se napiju srpske krvi, kao 45-e.
Tridest i vise hiljada Rusa su uzdigli nasu kulturu za nekoliko stepenika, uklopilo se u nasu dusu, oni su ponosni i na rusko i na srpsko poreklo.Toga nema vise. Ima kosooki Tatarin ambasador, koji ide kod bradatog udbasa da mu kaze: znas onaj tvoj porucnik mi doso na plot, pa moro da ga primim, da gu jebes al sam ga otero.
Nemo se ljutis.
Nece oni bre Ruse, hoce da ubiju komsiju da im ostane krava. To nisu bre Srbi, to je genetski sljam.
Krstila ga udba 90-e po naredbi Milosevica, pa sada ima chagu da je fol Srbin.
Jebem ti Srbina koji propoveda: Draza klao, Tito milovao.Nabije krstachu, bokser i lanac i dzep pa vice: Rusiiiiii kam tajno oruzje da se najedem mesa.

Bre Vlajnjo, 80% nacije ti je nepismeno. Sta ces sa g*nima? nema tu leka.
Zato najbolje da jevropa malo zamandali kapije, pa da pusti prirodno da dodje Turkoglu i Komsomolac. Oni perveznjaci koji vole da jebu skotove.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 19:51:30 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
I kad se taminca naroda srusi, tada ce da se ponovo osnuje ravnopravna zajednica naroda i narodnosti, koja ce nastaviti sa slobodarskim tekovinama zasnovanim na dugoj i krvavoj bratoubilackoj borbi ka cilju bratstva i jednistva, naroda, narodnosti, radnih ljudi i gradjana, drzava srodnih naroda, juznih Slovena  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson 
Šta se koljete oko EU i Srbije?
Pa kad bi EU htela da primi Srbiju, ne bi mogla, jer Srbija kao država ne postoji....gde su nam granice?
Možemo mi ispuniti 10000 zahteva, ali dok se ne reši Kosovo, Srbija neće biti ni u EU, ni u Rusku Imperiju, niti će postati normalna država...jer kome treba država bez jasnih granica?
A ono, da li će se EU raspasti ili neće, šta nas briga?
Naša prva briga je normalna Srbija...a ostalo će se videti.

IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Da smo pametni tako bi i radili . Samo što bi reko Škorpi lepo je komesarskoj kopiladi u tuđim vilama, ne ide im se kući u bestragije Lijeve Rijeke ili Šipova
Evo ti primer: moj kolega, Dejan Lazic je na Institutu i N Sadu, odradio ideju 'pametnih sabirnica" za vrsno opterecenje 1980-e. Trudio se covek, isprobavali odlicno je radilo, ali sve je ostalo na tapsanje po ramenu.
Posto sam ja bio potpredsednik studentskog servisa u to vreme, cesto je dolazio da napisemo neku kintu, za neke casove, da bi mogao da kupi neku diodu ili tranzistor (karikiram), jer nije imao finansisjku podrsku.
Elektrovojvodina, od silnih stanova koje je delila kurvama, sportistima, letovanjima itd, nije imala formulu da mu da neku kintu za istrazivanja. Konacno, posle mnogo muka, dodje Svaba i ponudi mu mesto asistenta na Univerzitetu u Minhenu.
Danas je covek cuven profesor. Danas se svuda u svetu uvode 'pametne sabirnice' (kontrola staticke i dinamicke stabilnosti EE sistema). Pre koji dan Skundric potpisuje zajam od 45 miliona evra za pocetak ugradnje 'smart grids'.Covek je rukovodilac strucnih timova za istrazivanje istih.

i jos gomila sranja...

Naša prva briga je normalna Srbija...a ostalo će se videti.
ju,ju!sram te bilo,kanibalisticko-divljacki kuntakintosu!  Smile
 Smile Smile

pa,da,tacno,ali objasni ti to dvojci balvana kojima su svi van Evrope kuntakintosi,divljaci,kanibali i stoka,iako zajedno nisu u stanju ni da odu do prodavnice,ali je bitno da svima okolo seru i vredjaju.
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 21:06:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson 
Citat
pa,da,tacno,ali objasni ti to dvojci balvana kojima su svi van Evrope kuntakintosi,divljaci,kanibali i stoka,iako zajedno nisu u stanju ni da odu do prodavnice,ali je bitno da svima okolo seru i vredjaju.
To se zavisi od aspekta ugla posmatranja.
Ako je Evropski vid demokracije je prava demokracija, onda jesmo kuntakintosi i divljaci.

U stvari, svakako smo kuntakintosi, jer malo je država u Evropi, čak i u Aziji, i rizikujem: u Africi, kao ex-Yu. Najveći stepen korupcije, 80% mladića ne izlazi bez čaklije,bejzbolpalice, nerad, legalizovana mafija, više ratova za 15 godina, itd.

A i hebe mi se da li smo kuntakintosi ili ne. Da je Srbija normalna, pravna država, rado bi bio kuntakinte.
Inače pitanje je: da li nam može EU pomoći da prestanemo da budemo kuntakintos?
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Drugi jedan kolega, u Americi, smatan treci Srbin posle Tesle i Pupina je Miroslav Chucha.
Nisu imali da mu daju smestaj ( ne stan). Spavao je u studenstkom domu Bajic u N Sadu.

Koliko njih su tako otisli? Skotovi, goveda, djubrad, balegari su ih proterali.

Druga prica oko kuratog Rusa.
Prava simbioza srpske u ruske duse, se videla u Davis kupu. Deda Viktora Troickog je ruski emigrant.
Otac mu je rodjen ovde. Decko Srbin ili Rus sve jedno, ali NAS, tukao se lavovski da digne tu srpsku trobojku na krovu sveta. E tog dedu, su oterali Staljinovi Mongoli i Tatari, ti isti za koje ovi balegari sa foruma ceznu da dodju da se napiju srpske krvi, kao 45-e.
Tridest i vise hiljada Rusa su uzdigli nasu kulturu za nekoliko stepenika, uklopilo se u nasu dusu, oni su ponosni i na rusko i na srpsko poreklo.Toga nema vise. Ima kosooki Tatarin ambasador, koji ide kod bradatog udbasa da mu kaze: znas onaj tvoj porucnik mi doso na plot, pa moro da ga primim, da gu jebes al sam ga otero.
Nemo se ljutis.
Nece oni bre Ruse, hoce da ubiju komsiju da im ostane krava. To nisu bre Srbi, to je genetski sljam.
Krstila ga udba 90-e po naredbi Milosevica, pa sada ima chagu da je fol Srbin.
Jebem ti Srbina koji propoveda: Draza klao, Tito milovao.Nabije krstachu, bokser i lanac i dzep pa vice: Rusiiiiii kam tajno oruzje da se najedem mesa.

Bre Vlajnjo, 80% nacije ti je nepismeno. Sta ces sa g*nima? nema tu leka.
Zato najbolje da jevropa malo zamandali kapije, pa da pusti prirodno da dodje Turkoglu i Komsomolac. Oni perveznjaci koji vole da jebu skotove.
...verujte mi,molim vas verujte mi,da bih pozamasnu cifru dao,kada bi mi neko ucinio da licno upoznam ovo,sto se potpisuje kao @shkorpion.zasto?pa,prosto.voleo bih da vidim uzivo to govno,tu povrsinu?mora da se prostire na povrsini vecoj od Evrope i Azije zajedno.odmah mi na pamet pada sledeca pomisao,sta je to moglo,iskenjati toliko interkontinentalno govno?div nije,njihova guzica za toliko govno izgleda,kao igline usi.to mora da je nesto ogromno veliko,nesto sto iz ko zna koje galaksije proseta do nase,i bas se iskenja po najlepsoj planeti.Bog nije.zasto bi poganio,po ruku svojih delo?nije ni djavo,nema on takve moci.od poznanstva sa tim sto se potpisuje kao @shkorpion,moglo bi se uraditi i nesto korisno,kao npr. ekskurzivni letovi iznad povrsine tog sranja,malo veci aparat,sa jednim poletanjem i sletanjem.kako je doslo do izlivanja tolike fekalije ?pa ljudski karakter je najprogresivniji  pojam poznat na zemlji.covek,moze da pleni svojom plemenitoscu,kao i ova fekalna pojava svojim smradom.sta se desilo?kad se desio trenutak,kad covek prestaje biti covek?koji je to trenutak,kad je govno progutalo coveka i sad  se razliva po kontinentima.kad dolazi do tacke prelivanja i razlivanja?sam cin rodjenja,zargonski bi mogli nazvati sranjem.tada jos niko nije ni slutio,da se daje zivot,odnosno da se zamece seme interkontinentalnog sranja.tada jos malo govance,velicine govana iz nosa raste u jednom izopacenom sistemom,vestackoj ideoloskoj tvorevini iz koje crpi sve ono sto taj sistem vestackih vrednosti daje.tako tada jos nosno govance , uci ide u skolu,peva drugu Titu pionirske pesmice.ili mozda sam podmladio fekalnu interkontinentalnu fleku?ali,nije bitno.dakle,imamo evoluciju pred covecanstvom,ali u jednom novom za Darvina nepoznatom smeru.vremenom,mutant odrasta u jednom provizornom sistemu,iz kojeg crpi i uzima sve sto se uzeti i izcrpeti moze,sad vec pevajuci svim komunistickim ¨svetcima¨.tada,mutant nije bio ni u kojem slucaju srpski,u bilo kojem smislu te reci.raste i buja fekalija,preliva i naliva,potapa,koristi sve pogodnosti koje moze da iskoristi u tom provizorijumu.razni potrosacki krediti,stan od drzave na dodjem ti,kola na kredit,odlasci na more preko firmi,zimovanje,slavljenje 29 novembra i 25 maja kao dva vrhunska dana,gde se fekalni mutant razgovnjava na raznim organizacionim slavljima.od svega sto  je mogaop da namakne u sistemu gde su svi sve namicali,fekalni mutant ostaje krajem osamdesetih praznih saka,sa zenom i decom u firminom cetrdestkvadratnom stanu,sa rasplinutim snovima o blagostanju i svega za dz,samo ako si partijski jasan i glasan.videvsi,da ostaje praznih saka,fekalni mutant odlucuje da bude Srbin.afirmise se u svim srpskim nacionalnim krugovima,svatajuci da je na kolodvoru na kojem sa svih perona vozovi u svim pravcima krecu.ne zna fekalni mutant za koji da se uhvati,u svojim dilemama,pocinju svi oni nesrecni ratovi,pocetkom kojih fekalni mutant odlazi u podrum u kojem godinama na sekunde umire od straha.onog trenutka kad se iz podruma prelio u spoljni svet susrece se sa vesnicima demokratije,koji pricaju o idealima sveta,na koji oni nude pogled kroz svoju prizmu.to je bitan trenutak,taj trenutak je odgovoran za ovo interkontinentalno fekalno prelivanje.iz ovog mog predvidjanja,moze se svatiti zasto je covek opsednut balegarima.
sutra ce se 100% raspasti EU,ali kontaminiranost ovim fekalnim mutantom ostace bez obzira na povratak nacionalnih vrednosti,kao i granica.medjutim,ostace ipak nesto.a to je simbolican spomenik ideji o  EU u sirini i velicini prostiranja ovog fekalnog mutanta.
platio bih zestoko,da upoznam to,ma sta da je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

In the Beginning was the Command Line

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6758
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy IIs
@hoze, ko ti to smisli ?
IP sačuvana
social share
Vi mora da ste od baba culi o kuratosti Rusa, cim ih ne vadite iz usta...

Sumnjivo je to...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@hoze, ko ti to smisli ?
...nema veze,bitno da ti se svidja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 18:55:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.154 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.