Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:19:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li postoji zivot posle smrti  (Pročitano 66649 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
Pirox shvatio sam iz tvojih ranijih postova da si bavio duhovima. Sta mislis o dusama onih koji ne ostanu zrobljeni na ovoj ravni? Gde one odlaze?
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Duhovno znanje se ne stiče kroz bavljenje duhovima.Kroz duhovni život čoveka mnogo šta je dostupno,samo ako taj čovek traga i otvoren za duhovno znanje.
Pošto postoji sedam nivoa univerzuma,to možemo shvatiti i kao sedam razvojnih stupnjeva iz materije u energiju.Ovaj nivo gde smo, je najzgusnutija,a sedmi nivo je univerzum na nivou skoro kao energija.Potpunim produhovljavanjem naše duše imamo moć da napustimo pad svetove i nivoe i da zakoračimo u čisto nebo sa čistim duhovnim bićima,anđelima među kojima živi i sam Bog i Isus Hristos.Pošto smo mi deo univerzuma ovih pad svetova,tako preko energetskih centara svesti i duše smo povezani sa svim ovim nivoima univerzumima,a u zavisnosti od razvoja naše duše mi budemo privučeni u taj nivo univerzuma koje odgovara vibraciji naše duše,to jest duhovnom razvoju naše duše.To čini zakon isto privlači isto.Jedna slabo razvijena duša nikada ne može doći u univerzume viših nivoa, pošta je tamo energija mnogo jača,mnogo razvijenija i duša tu energiju i svetlo ne bi mogao podneti,i goreo bi zbog zračenje intenziteta energije tog univerzuma.Zato mi možemo biti u univerzumu i sa našim braćama u duhu koji odgovaraju našoj energiji duše i svesti koje smo razvili.Mnogo se priča o tunelu koje neki ljudi u kliničkoj smrti doživljavali,gde na kraju tunela bili privučeni od jednog predivnog svetla.Znači sinhronizovana energija univerzuma sa energijom duše ume da bude prijatna ,a zakon isto privlači isto dušu ta energija univerzuma vuče.Zato duše koji su produhovljene vrlo brzo odlaze u svoje svetove i univerzume koja joj odgovara,dok mračna duša mnogo bolje se oseća blizu zemlje i često puta bude prikovana za zemlju lutajući na njenoj površini.Pre Hristovog dolazka tih sedam nivoa pad univeruma bila sotonska hijerarhija,a posle popede Isusa nad zlom na zemlji,preuredio pad svetove tako,da prva četri nivoa postali nivoi čistilišta,gde su duše tog razvojnog područja su pod utecajem kauzalnog kompjutera,ili takozvane karme,dok ostala tri nivoa su razvojne stupnjevi gde Isus ili neki viši duhovno biće direktno može voditi čoveka.Ali većina njih koji su savladali prva četri nivoa,se uglavnom ne vraća na zemlju,već svoj razvoj nastavlja u univerzumu koji ogovara njegovom razvojnom stupnju.Veliki događaj najavljuje i Biblija da će sotona i njegovi sledbenici,ljudi biti vezani kroz jedan prost događaj.Energija i svetlo Zemlje će biti povišen,što će prouzrokovati da sotona i njegovi sledbenici budu zarobljeni,vezani kako Biblija kaže,a svetlo kojom će biti prozračena će da peče sve te duše koji nisu razvili svetlo i duhovnost u sebi.
« Poslednja izmena: 25. Dec 2008, 15:42:56 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ja te duhove nijesam sretao. Duh bi trebao biti čovjek koji nema tijelo odnosno ne vidi se onaj kakap koji ga vezuje za tijelo. Istina takvih sam sretao ali oni nijesu bili ljudi. Što se tiče ljudi bez tijela mi ih zovemo anđeli i oni su opet nešto drugo. Istina kao dijete jednom kad sam se vratio u tijelo tu zatekao sam u njemu jednoga koji me molio da jedno vrijeme boravi u mojem tijelu. Ja sam ga oćerao. Možda je to bio taj duh o kojem pričate. Istina čovjek poslije smrti može da se zadrži na zemlji misleći da još živi ali je to pogrešno, jer treba otići tamo đe svi idu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ok, sve najbolje.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1515
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Možda je to bio taj duh o kojem pričate.
Na zemlji ima dosta učenja i spisa koje sadrže korisne informacije,pošto bilo dosta ljudi koji su uspeli toliko da se produhove,da im je kozmičko znanje bilo dostupno.Deo tog znanja su preneli i ljudima,pa ako krenemo u potragu i tražimo, možemo jako puno odgovora naći.Pretpostavke nisu uvek dobar put za nalaženje odgovora na neka pitanja.
Inače duh nije ono što ti misliš.Duh je Božanskog porekla,zato se kaže Sveti Duh,dok je duša duhovno biće.Da bi to duhovno biće ili duša mogla egzistirati,mora da bude prožet Duhom Božjim koji struji u duši kao u materijalnom telu krv koje nas održava u životu.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2008, 00:01:53 od Pirox »
IP sačuvana
social share
Skrab.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Da sad mi je jasnije. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

web programer

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 243
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple Iphone 3GS
da Smile
IP sačuvana
social share
Izrada kvalitetnih web sajtova po pristupacnim cenama. Besplatno hostovanje i odrzavanje sajta. Pogledajte ponudu na www.kreiranjewebsajtova.rs
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ko pomisli.....

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
BlackBerry 
gde si drvo zivota? Smile
IP sačuvana
social share
volim sve sto vole mladi.......
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49896
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S24
Drago mi je što još uvijek nalazim prioxa na umnim temama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Јека је мој друг...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 48962
Zastava није важно одакле сам,све док знадеш куда путујем...
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Uverena sam da postoji zivot posle smrti.Pre 20-tak godina,jednom coveku je umrla cerka.Imala je 23 godine.Ne tako davno taj covek je takodje preminuo.Pre smrti je pricao komsiji da stalno vidja svoju mrtvu cerku i da ga doziva da dodje kod nje.Poznavala sam tog coveka i znam da ne bi izmisljao takve price.
IP sačuvana
social share

...И кад нећем и кад хоћем морам да се закикоћем...

не волим да радим али волем да путујем,волем компјутере,волем аутомобиле,волем велики тв па морам да радим Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Born to party, forced to work...

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 208
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
LG GD900 Crystal
To ce da vidimo kad riknemo  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 47
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 23:19:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.089 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.