Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:06:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li napraviti Facebook profil?  (Pročitano 120713 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11

A i vise volim da tracarim uzivo... uz kafu... Smile
Znao sam, sve zene vole da tracare uz kafu.  Smile

Ovo je tema o tome da li valja ili ne imati fejkbuk profil.
Tja, ako ga ne koristis za gluposti kao npr, lupanje lajkova, pisanje debilnih statusa, kacenje fotosesna iz WC-a sa sve napucenim usnama nego za npr. to da se cujes sa rodjacima iz inostranstva, pronadjes ljude koje nisi video i cuo godinama(ortake i ortakinje iz osnovne skole  Smile ), procitas nesto korisno itd. onda se isplati imati ga.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Zato sto svi imamo rodjake iz inostranstva sa kojima smo u kontaktu i ljude iz osnovne/srednje/mladih izvidjaca sa kojima zudimo da smo u kontaktu jer su oni svi tako super, a mi smo tako drustveni, zato provodimo pola jebenog dana na forumu ... zato sto imamo zivote ptrepune desavanja u kojima nema mesta bacanje dragocenog vremena Smile

I zato sto pronalazenje ljudi koje nisi video godinama... traje godinama  Smile Sednes za komp, pljunes u sake i "ajde sada da nadjem Danijelu Danijelovic i prvog osnovne" i onda narednih 8 meseci ti trazis Danijelu i kad te neko pita sta radis na Fejsu, ti imas spreman odgovor - Trazim drugaricu iz osnovne... jos od 2009  Smile

Fejsbuk je vid socijalizacije sa osobama sa kojim nisi fizicki u mogucnosti SADA da budes... nije uopste vazno koliko su oni udaljeni. I ko su oni. I sta je primarni motiv. I da li on uopste postoji. Sta koga boli qrac za sta ja koristim svoj nalog. Mozda sam spijun ili voajer ili psihopata .... moja licna stvar.

I povraca mi se vise od procenjivanja da li je to normalno ili nije normalno... kome se ne svidja, neka ga ne koristi  Smile
« Poslednja izmena: 01. Jul 2011, 19:16:25 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Korisno je imati profil cisto zbog ljudi koji su rasuti a vuces ih iz detinjstva etc. Sve ostalo je jedna velika nula
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ja iskrena da budem ne vidim sta je tu toliko korisno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Pa dobro meni je bilo prijatno kada me je startovao ortak iz osnovne skole koji je sada u Svici.
Ni u zadnjoj mozdanoj vijugi mi nije on padao na pamet. Zbog takvih stvari je barem meni korisno imati nalog.
Mada smisao svega toga je nestala
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pa to i kazem, startovali smo jedni druge kad smo otvorili naloge i sad otprilike znamo gde je ko i sta radi sa svojim zivotom... znacemo ko se kad udao i razveo i ko je oboleo i ko je umro i verovatno od cega... i to je to.. klasicna razmena nepotrebnih informacija..

Zivoti nam nisu unapredjeni niti unazadjeni, jednostavno sada imamo neke informacije sa kojima sve i da hocemo, ne mozemo nista pametno da uradimo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
Zato sto svi imamo rodjake iz inostranstva sa kojima smo u kontaktu i ljude iz osnovne/srednje/mladih izvidjaca sa kojima zudimo da smo u kontaktu jer su oni svi tako super, a mi smo tako drustveni, zato provodimo pola jebenog dana na forumu ... zato sto imamo zivote ptrepune desavanja u kojima nema mesta bacanje dragocenog vremena Smile

Pa ja kazem zbog cega je koristan, to sto ga ostali koriste u druge svrhe kao sto je voajerizam je njihova stvar.  Smile Po meni ne previse normalna ali njihova.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Slazem se u vecini, ali tako mozes gledati svaki vid internet drustva.
malo ko ima vece koristi od svega toga. Imam drugaricu koja je skoro nahvatala momka na fb, srbin iz svice dolazio on, bila ona tamo romansa ovo ono. On skinup status u vezi i drama tri dana... Smiley 1 Smile
A lepo sam joj govorio mani se toga
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Nokia 
Meni je fejs super kada treba da se dogovaram nesto sa velikom kolicinom ljudi, za obavestenja unutar neke zajednicke grupe, cirkulisanje informacija i ostalo, tj u svakom slucaju je povoljniji za to od MSN-a i Skajpa, koje i ne koristim...Jedino za to, sve ostalo je deljenje nebitnih informacija i klasican(manji ili veci) egzibicionizam, neko pokazuje sise a neko nove lakove za nokte i tako te gluposti, ali gotovo svi se manje-vise eksponiraju  Smile
Al' smesne su mi izjave tipa fejsbuk je zlo, otudjava nas i ostale gluposti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Citat
I povraca mi se vise od procenjivanja da li je to normalno ili nije normalno... kome se ne svidja, neka ga ne koristi
+1

Citat
Meni je fejs super kada treba da se dogovaram nesto sa velikom kolicinom ljudi, za obavestenja unutar neke zajednicke grupe
organizovanje revolucije u Egiptu i sl...  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 43
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 04:06:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.368 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.