Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li mislite da vas neko prati i nadgleda?  (Pročitano 2293 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Više o ovome može da se nauči u seriji Person of Interest ili sada već skoro 20 godina starom filmu Enemy of the state nego ovde. Štaviše, neki misle da je upravo Person of interest godinu dana ranije nagovestio pojavu Snoudena kada su imali epizodu u kojoj radnik NSA shvata da postoji AI za masovni nadzor i proba to da obelodani javnosti.
kakav krs od serije ima jedna odlicna epizoda pa onda 15 koje su golo govno  Smile

a sto se tice teme jebe mi se
« Poslednja izmena: 08. Maj 2015, 12:28:51 od crazy 123 »
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Citat
Slicno i za one SciFi prognoze "kiberneticke implante".. pa smartfon je ustvari to.. produzetak svijesti na koju smo stalno fokusirani  i cesto na netu.. kao neka kolektivna svjest.
 Samo sto je  smartfon kao knjizica oblika, neagresivan, nenametljiv.. nije neki zlokobni cip koji nam je nadogradjen na neurone.

и сам добровољно и мање више свесно дајеш апликацајима дозволе за све... апликација за гледање и организовање фотки жели приступ сим и меморијској картици, фул приступ интернету и надзор над локацијом где сам... симз леџит а и баш јес јебачка апликација, вид шта све уме...

кад се човек замисли јес помало језиво... ал још увек можемо, довољно уверљиво, себи да кажемо ''ма што би нас пратили, јес боле их курац''... још увек.

ал зато што имам апликације за временску прогнозу и организовање фотки... јебе маме  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
kakav krs od serije ima jedna odlicna epizoda pa onda 15 koje su golo govno  Smile

a sto se tice teme jebe mi se

Pa doooobro...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
i meni se jebe...za temu  Smile 
« Poslednja izmena: 08. Maj 2015, 13:03:58 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 42.0.2311.111
To sto neka aplikacija prikuplja podatke o meni preko mojih slika u telefonu i history-ja i lokacija, jeste uvrnuto, ali zato covek ne treba u telefonu da drzi sadrzaj koji ga moze kompromitovati ili odavati o njemu neku bitnu informaciju.
mislim da su obicni korisnici nezanimljivi osim za formiranje statistika i na taj nacin unapredjivanje softvera ili neke druge tehnologije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1430
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
Gledao sam film do pola

daj link ako je sa prevodom

prave mafiose znaju kako da se nose sa ovkvim stvarima  Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2015, 13:46:22 od WizKing »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Podaci koji se skupljaju od "obicnih" ljudi su vazni ne samo u kontraobavestajnim krugovima, vec pre svega za marketing... Smile

Da li vam se desilo da na Google ukucate "ranac" i da sledecih xy meseci iskacu oglasi na svim drustvenim mrezama ili sajtovima gde se postoje google oglasi ili neki drugi vid oglasavanja.

Mislim, objektivno... vasa svaleracija je vazna samo proizvodjacu kondoma, koji vas targetira kao potencijalnu musteriju... i ruku na srce... stedi vam pare za lecenje polnih bolesti ili test ocinstva.

I naravno... sve sto stavite na internet... nije vise vase... Smile
« Poslednja izmena: 08. Maj 2015, 13:47:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
мени чак и одговара такво праћење статистика... јутјуб памти шта сам слушао, нуди слично, вероватно и фејзбук и остали такође... неће ми искакати Цеца, Драгана Мирковић ил онај магарац са плавим шишкама као ''актуелно у Србији''...

иначе би она једна лепа испала уваћена скриншотом... кад лик на фејзбуку објави статус типа ''лепо што је фејзбук почео да нуди и огласе за гејеве''... па топ коментар који му објашњава да су то огласи које фејзбук нуди корисницима на основу праћења њихове историје прегледања и претраживња...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.6.3
mob
Apple 15
Amazon ubija.. ali ubija... i dalje mi izlazi reklama za istu knjigu koju sam, o kakvog li cuda... vec kupila...
I taj deo mi stvarno nije jasan... sta ce mi 5 istih knjiga...
Doduse, bila sam magarac koji je pretrazivao amazon ulogovana na nalog - i Amazon i Facebook Smile

Edit:

Inace, kad smo vec kod pracenja i nadgledanja... jedan dobar primer:

http://forum.burek.com/najnovije-grozote-moderne-nauke-na-jednom-mestu-t636672.new.html#new
« Poslednja izmena: 08. Maj 2015, 13:55:23 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Nokia 6630, valjda
to je ono kad burnujesh samog sebe...
elem, od drushtvenih mreza koristim ... burek... ni fejsbuk ni vajber ni waz up... eto i 9gag...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.