Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li mislite da postoje vidoviti ljudi ?  (Pročitano 63118 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Nokia 
a to resenje je u hristu

sez...lepo su ti rekli da taj tvoj vidoviti isceliteljski batica nije pogodio nista 2000 godina  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
Pa nije Isus bio prorok pa da pogađa  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
a to resenje je u hristu

sez...lepo su ti rekli da taj tvoj vidoviti isceliteljski batica nije pogodio nista 2000 godina  Smile

nostradamus u koga se ti slicni tebi kunete nije pogodio nista,sva prorocanstva iz biblije su se ostvarila i ostvarice se
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Zamolila bih Grguravu ako nije problem da mi da kontakt od coveka o kome je pisala bila bih veoma zahvalna jer je i kod mene u zivotu haos . Hvala unapred

Jao molim te nemoj to da radis , da dajes novac nekome ko ce ti reci sto i ja  Smile
Uvek ima resenje i kad je bezizlazno , i kad se tako cini  Smile

Stvar je u tome sto taj covek nema cenovnik. Mozes i da mu ne das nista.
Naravno da ima resenja i da moramo sami da se potrudimo da izadjemo iz teskoca. Meni je taj covek samo pomogao da usmerim svoju energiju da resim probleme.
Uz to, ne zaboravimo ni jednog trenutka da prvo treba da verujemo u Boga i u sebe. Covek, kada je u problemima, pomislja da je Bog digao ruke od njega, ali nije tacno. Uvek je porebna istrajnost i vera. U to me je upravo uverio taj covek o kom sam pisala - on recima,a ja delima. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.112
Citat
Uz to, ne zaboravimo ni jednog trenutka da prvo treba da verujemo u Boga i u sebe. Covek, kada je u problemima, pomislja da je Bog digao ruke od njega, ali nije tacno. Uvek je porebna istrajnost i vera. U to me je upravo uverio taj covek o kom sam pisala - on recima,a ja delima.

Lepo to u teoriji.... MIslim dok ne dodje kriza. Smiley

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 9
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
NE postoje ljudi koji proricu sudbinu, ali postoje mongo tacni sistemi za proricanje sudbine, kao sto je GEOMETRIJSKA NUMEROLOGIJA u sta sam se i sam uverio. Sistem se bavi  samo matematickim i geometrijskim pravilima jes smo mi na neki nacin samo brojevi, svi nasi podaci su odredjeni brojevima tako da smo u neku ruku i mi samo brojevi koliko god nam bilo tesko to da priznamo. Imamo milion brojeva kojima smo negde zavedeni i kojima nam je odredjena vrednost, plata .... itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
postoje,ja proričem sudbinu srijedom !
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia 
postoje,ja proričem sudbinu srijedom !

nikad više se neću sprdati na ovaj račun  Smile
IP sačuvana
social share
Najbolje se osjećam među jednostavnim ljudima pred kojima mogu da odbacim svoje oklope, da zaboravim komplekse i opreznost, s kojima mogu da se smijem, da kažem sve što mislim, ne plašeći se da će me pogrešno razumjeti
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 52
OS
Linux Debian
Browser
Mozilla Iceweasel 2.0.0.1
Ima naravno evo sace te se uveriti...

AC Milan osvaja LS 2012
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

pĆelica

Zodijak
Pol Žena
Poruke 49554
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
postoje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.