Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: da li mislite da postoje vidoviti ljudi ?  (Pročitano 63364 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Činjenica je da se u javnosti pojavljuju mnogi koji tvrde da su vidoviti, a zapravo nisu i bogate se na tuđoj nesreći.
Pre 11 godina prvi put sam posetila jednog anonimnog čoveka. Život mi je bio u haosu. Komšinica mi ga je u poverenju preporučila i odvela me kod njega.Taj čovek mi je u pola sata ispričao da će mnoštvo lepih stvari da mi se desi i kako će to da teče. U prvi mah sam pomislila da je i on jedan od mnogih koji samo nagađaju koješta. Pomislila sam: Bože, kakve bajke ovaj priča? Kakav je ovo šarlatan! Ispostavilo se da je on meni tačno pričao kako će moj život da teče. Stvari se još uvek odvijaju onako kako je on rekao.
Dakle, postoje i oni pravi, ali njih ne možete pronaći preko medija.

Jel si ga pitala mozda ko osvaja ligu sampiona sledece godine ?

Stvarno bre sto vidovnjaci ne idu u kladionicu ili sto ne igraju loto ?!?!

A da.. mozda zato sto nisu vidoviti
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Činjenica je da se u javnosti pojavljuju mnogi koji tvrde da su vidoviti, a zapravo nisu i bogate se na tuđoj nesreći.
Pre 11 godina prvi put sam posetila jednog anonimnog čoveka. Život mi je bio u haosu. Komšinica mi ga je u poverenju preporučila i odvela me kod njega.Taj čovek mi je u pola sata ispričao da će mnoštvo lepih stvari da mi se desi i kako će to da teče. U prvi mah sam pomislila da je i on jedan od mnogih koji samo nagađaju koješta. Pomislila sam: Bože, kakve bajke ovaj priča? Kakav je ovo šarlatan! Ispostavilo se da je on meni tačno pričao kako će moj život da teče. Stvari se još uvek odvijaju onako kako je on rekao.
Dakle, postoje i oni pravi, ali njih ne možete pronaći preko medija.

Jel si ga pitala mozda ko osvaja ligu sampiona sledece godine ?

Stvarno bre sto vidovnjaci ne idu u kladionicu ili sto ne igraju loto ?!?!

A da.. mozda zato sto nisu vidoviti

Verujem da bi i to znao da mi kaže, ali da mu neka moralna pravila ne dozvoljavaju da to zloupotrebi. Taj čovek nema tarifu. Ljudi ga ili časte ili ne. Ali, uglavnom, ne ostane praznih ruku. Smiley Dokazano je vidovit, zašto sumnjaš u moje iskustvo? Ja nisam ni znala o čemu mi je pričao dok nije počelo da mi se ostvaruje. Onda sam se setila njegovih reči.
A oni što se reklamiraju po medijima, naravno, ne mogu ništa da znaju, pa tako ni tiket da popune. Mada, verujem, da bi to rado učinili. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.91
Ne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Verujem da bi i to znao da mi kaže, ali da mu neka moralna pravila ne dozvoljavaju da to zloupotrebi.

Moralna pravila ?  Smile Pa jel on inzinjer vodovnjastva pa mu etika tog zvanja ne dozovoljava da se glupira i popunjava tikete ?  Smile
Cisto i da spomenem da ako bi ti on rekao za osvajaca lige sampiona..ne bi prekriso ne jednu od bozijih 10 zapovesti  Smile

Citat
Dokazano je vidovit

Dokazano,ajde kazi mi kako je dokazano  Smile

Citat
zašto sumnjaš u moje iskustvo

Ma ne sumnjam ja u tvoje iskustvo..samo u tvoju naivnost ako cemo iskreno  Smile (ne mislim nista lose ) .

Ladno sam polomio sto dok sam kucao ovo  Smile Smile ima nesto cim mi se ova nesreca dogodi
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Pa jel on inzinjer vodovnjastva pa mu etika tog zvanja ne dozovoljava da se glupira i popunjava tikete ?
Pa zar nisi gledao "Cari"? Ne smeju da koriste svoje "moci" u licnu korist.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

R`N`R

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1356
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung d600
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.77
mob
Nokia 
Citat
Pa jel on inzinjer vodovnjastva pa mu etika tog zvanja ne dozovoljava da se glupira i popunjava tikete ?
Pa zar nisi gledao "Cari"? Ne smeju da koriste svoje "moci" u licnu korist.  Smile

ahahahahahahahahaha  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Citat
Verujem da bi i to znao da mi kaže, ali da mu neka moralna pravila ne dozvoljavaju da to zloupotrebi.

Moralna pravila ?  Smile Pa jel on inzinjer vodovnjastva pa mu etika tog zvanja ne dozovoljava da se glupira i popunjava tikete ?  Smile
Cisto i da spomenem da ako bi ti on rekao za osvajaca lige sampiona..ne bi prekriso ne jednu od bozijih 10 zapovesti  Smile

Citat
Dokazano je vidovit

Dokazano,ajde kazi mi kako je dokazano  Smile

Citat
zašto sumnjaš u moje iskustvo

Ma ne sumnjam ja u tvoje iskustvo..samo u tvoju naivnost ako cemo iskreno  Smile (ne mislim nista lose ) .

Ladno sam polomio sto dok sam kucao ovo  Smile Smile ima nesto cim mi se ova nesreca dogodi

I mene si uspeo da zasmeješ! Smiley Smiley
Da bih ti dokazala morala bih da iznesem ovde svoju životnu priču, što ne želim. Ne može se reći da sam naivna, ako mi je predvideo da ću uraditi nešto o čemu sanjala nisam. Našla sam takav posao, i to sama, sasvim slučajno, za koji je inače potrebna debela veza, između ostalog. Predvideo je ljude koji će ući u moj život i odigrati neke bitne uloge, što se i ostvarilo. Predvideo je da će mi neki ljudi na poslu pokušati napraviti problem, što se i dogodilo. Predvideo mi je probleme sa zdravljem o kojima nisam sanjala. Tek kada su se pojavili, onda sam ga se setila da je o tome nešto pričao. Ovo su samo neke sitnice, a tvoje je pravo da ne veruješ ili veruješ. Kao i moje, uostalom.
Nemoj da se žestiš. Samo budi zahvalan Bogu što nisi dosad bio u tolikoj nevolji da ti onda ni vidovnjaci nisu isključena opcija. Čovek se tada i za slamku hvata. Ali kod mene je, zapravo, tako bilo. Nije on meni ništa pomogao, niti vračao, samo je ispričao kako će stvari da teku. Još iščekujem neka događanja koja se nisu ostvarila, a najavio mi ih je. Smile

Ako bi zloupotrebio to što zna za tiket ili loto, ne verujem da bi se dobro proveo i da bi mu priselo. Mislim na život. Pretpostavljam da to nisu stvari za igru i da od toga može da se skrene s uma. To je opasna igra, mislim.

Nemoj da se žestiš, samo ćeš morati da kupuješ nove delove za komp  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
ajde ajde opusti se ne zestim se..prirodno je da ti kontriram..Da ti ne kontriram ne bi imali o cemu da pricamo  Smile

Citat
Nemoj da se žestiš, samo ćeš morati da kupuješ nove delove za komp

Ma ne .. samo sto.
Onaj deo sto se izvlaci za tastaturu.. kako sam se navalio na njega on puce...za malo glavu da polomim..Sto i ne bi bila neka steta  Smile
Ali prinamestio sam i idem u nove forumske pobede  Smile Smile

Citat
Samo budi zahvalan Bogu što nisi dosad bio u tolikoj nevolji da ti onda ni vidovnjaci nisu isključena opcija. Čovek se tada i za slamku hvata

Vidis to si upravu.
Ali ja ne krivim niti ponizavam ljude koji idu tamo.
Svakom svoja muka teska to je tako..

Ja samo kazem da su vidoviti ljudi ustvari prevaranti..Ti isti ljudi mogu da predvide zemljotrese..popvalve,pozare,ratove..nesrece..A oni bogati predvidjaju neciju sudbinu..Realno-Sumnjivo  Smile

Da ne sirimo dalje..Ne verujem da postoje takvi ljudi,a izjanasnio sam se vec 29 ipo puta na ovoj temi..i svaki put kad vidim temu u "Neprocitanim" ja opet napisem..sto li ja imam takav poriv..uopste mi nije jasno  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.